להתראות

Sparkley Judy

New member
להתראות ../images/Emo4.gif

היי כולם! היום באחת בלילה אני טסה לקנדה למחנה קיץ עם חברה שלי למשך 6 שבועות! אני אחזור ב-11 באוגוסט אז ביי ביי! אני אחזור ותעדכנו אותי בקשר למה שקרה בינתיים! נועה- תודה שאת מקליטה לי את "מזל תאומות"!
ג´ודי

motib4

New member
להתראות ג´ודי../images/Emo70.gif

מקווה שתעשי חיים!!! תהני. אולי תוכלי להשיג מחשב בזמן שתהיי בחו"ל ותצליחי להכנס לפורום. נדבר בעוד 6 שבועות-

ג´ודי!

איזה כיף לך שאת נוסעת!! אני נוסעת ב17 לקמפ עם חברה שלי וזה נראה לי עוד כ"כ הרבה זמן!!! באסה!!! שיהיה לך הכי כיף בעולם!!!

taltoli

New member
רעות מאיפה את?

ואיפה הבקמפינג הזה שאת נוסעת אליו?

HoNeY14

New member
אני נסעתי...../images/Emo118.gif

לפני שנתיים לסאמר סקול וגם השנה אני טסה תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גוד´ בובה לאאאאאאאאאאאאא):

לאאאא): אני הכי התגתע בעולם ביקום אוףףף חחחח תהני בובה. תקשיבי אין לי פוקסקידס בל יהיה לי בשלב יותר מאוחר, התקשרתי עליך לא ענית תתקשרי עלי ברגע שאת רואה את ההודעה לפלפאון אי לב יו. אני רוצה לדבר איתך לפני שאת טסה:)

Nomero Uno

New member
ביי ביי תהני!!

מקווה שתהני במחנה קיץ או כמו שאומרים Have Fun!

אני לא זוכרת מי שאל אותי

אבל אני מת"א ואני נוסעת לקמפ בבוסטון... נועה אני צריכה לדבר איתך דחווווווווווףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!
שיהיה לכולכם קיץ מהנה!

רעותוש תודה גם לך כנסי לכאן:)

היו´ש לכולם- אוווף אולי לא עושים לי פוקס קידס לא אוהבים אותי חח
סתם אוף רעותוש- כן מה קרה?:) עם זה משהו כזה חשוב את יכולה לכתו בלי באיימל בטח אני יראה את זה מחר אחר הצרים כי יש לי מחר בגרות ואני לא יהיה פה בבוקר [email protected]

אוףףףף!

אני לא תופסת אותה אני לא תופסת אותהה ואני לא תופסת אותה והיא טסה באחד בלילה ואני חייבת להגיד לה שאני לא יכולה להלקיט איזה פשלה זאת תהיה עם אני יגיד לה שהיא תחזור שהיא שומחת עליי אוי זה גרוע מקווה שאני ימצא דרך)))):)))))):)))))):!@@@@@@@@@

rahelm

New member
יש לי שאלה????????

לסדרה המארחות בערוץ 6 היא תשודר בשעה 2 ושידור חוזר יהיה?????

OMRI COHEN

New member
ביי ביי ותהני!!!!!!!../images/Emo98.gif

אהה ודרך אגב אני מצתער שלא שלחתי לך את הריל פלייר כי באותו ערב ניתקו אותי מהאנטרנט. תקווה שהסגת את התוכנה.

למעלה