להתראות [
]

s h e e p i t

New member
להתראות [../images/Emo35.gif]

ממממ חשבתי אתמול כל הלילה איך אני אספר לכם את זה מי ששם לב ומי שלא - לפני כמה ימים הייתה פה תגובה ממש מגעילה של אחד מחברי הפורום למשהו שרשמתי. זה בהחלט הייתה תגובה פוגעת שאני לא חושבת התאימה למה שרשמתי. כי באמת לא אמרתי משהו מגעיל או לא יפה שאני צריכה לקבל את התגובה הזאת שהייתה ממש מגעילה (ובאמת לא משנה מה היא עכשיו לאלה שלא יודעים) חשבתי גם אם להתעלם מזה אבל זה בהחלט היה אחד הדברים הכי פוגעים שאמרו לי איי פעם וזה גרם לי לחשוב הרבה והחלטתי שאם אני מקבלת תגובה כזאת מחבר פורום אולי אני לא צריכה להיות פה חשבתי הרבה והחלטתי שזה יהיה הכי טוב לכולם. אחרי הכל אם ראיתם ולא אמרתם כלום זאת אומרת שגם לכם זה לא הפריע... ובכל זאת אני מצפה מחלק מהאנשים פה שמכירים אותי אחרי שנתיים אם לא יותר שאני רושמת בפורום לעשות משהו. ואף אחד לא העיר אפילו אז החלטתי סופית שאני עוזבת. והחלטתי שאני גם לא רוצה לשמור על קשר עם אנשים כמוכם שפגעו בי בצורה כזאת. אבל כן רציתי להגיד לכם את זה שתדעו שמה שעשיתם היה מגעיל ביותר והצלחתם לגרום לי ללכת - ובאמת שלא רציתי. אז שיהיה לכם להתראות ואם אתם צריכים משהו במסרים כי אתם חסומים אצלי באייסיקיו ובמסנגר (אלה שיש לי) ואני חייבת להגיד שאני פשוט שונאת אותכם
ביי.

fleaboy

New member
תגובה?

הממ אני לא ממש מכיר אותך, ולא יודע מה ההודעה שאת מדברת עליה, אבל לדעתי לעזוב ולברוח זה לא יעזור לכלום וחבל סתם ככה לשפוט את כולם לפי הודעה של מישהו אחד אבל אם החלטת סופית לעזוב אז מה יש להגיד? כל אחד ודרכי ההתמודדות שלו... שיהיה בהצלחה בתנועה ובחיים.

fleaboy

New member
אהה וגם

לעשות את זה ב1.4 הופך את זה למפוקפק מאוד... אז יכול ליהיות שלא יקחו אותך ברצינות בגלל זה

s h e e p i t

New member
חחחח אתם כאלה הורסים ../images/Emo3.gif

שנה שעברה היה לי יותר זמן למחשבה
את יודעת שאני לא אעזוב אותך ככה

רותם זה בסדר...

גם אנחנו שונאים אותך!!! ושוב האמנתי לך לך לך לך-----> לכי חפשי חברים חדשים... את טובה בזה ואת ממש מטומטמת (ולא רק בגלל מה שכתבת...) סתומה... ותשמרי על קשר...

../images/Emo6.gif

בהתחלה אני האמנתי לך [בע! משומה גם השנה וגם שנה שעברה אני לא קראתי את ההודעות ב1 באפריל וגם לא הסתכלתי בתאריך אז האמנתי.. :$] אבל אחרי שקראתי אתמה שנדב/יפעת כתבו הבנתי באמת שזה לכבוד ה1 באפריל גרמת לי לחשוב[
] לאיזה הודעה את מתכוונת ואיך לא שמתי לב! בקיצור תיהי בריאה ותישארי בפורום גם אחרי שעזבת ת'הדרכה [מקורה עםזה בסוף?] מובן לך?!? חולה עלייך
חזרתי למתימטיקה
ביי!

s h e e p i t

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

אל תדאגו אני נשארת להציק... ולא קורה עם זה כלום אני פשוט לא מדריכה יותר... הווו מתמטיקהההה שווה

למעלה