להתראות

להתראות ../images/Emo13.gif

היי חברים לאחר כמה זמן החלטתי לפרוש מניהול הפורום מסיבות כאלה ואחרות [: היה ממש כייף לנהל פה, ואני כמובן ממשיך לאהוב ולהעריך את קלי בלי שום קשר . בכל אופן , לפי מה שהבנתי הפורום יסגר כי הוא נהיה לא כל כך פעיל, אבל מי שרוצה יוכל להגיש טופס בקשת ניהול ואני חושב שהפורום יפתח מחדש עם מנהל חדש. :)

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לסנופפ בוי על ניהול הפורום עד כה, על הזמן ועל ההשקעה ומאחלים לו הרבה הצלחה בהמשך דרכו
בהיעדר מנהל ועקב מיעוט פעילות, בשלב זה הפורום ייסגר. גולשים הרואים עצמם מועמדים לניהול הפורום (ומעל גיל 16) מוזמנים למלא טופס בקשה לניהול פורום - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifלאאא ../images/Emo7.gif

לא רוצה שהפורום ייסגר
עכשיו מתחיל כל הכיף- אלבום חדש שאנחנו מחכים לו כבר שנה
בכל מקרה... תודה רבה היית מנהל מעולה בזמן הקצר שהיית
ונקווה לראות אותך עוד בפורום/ בקומונה שנאלץ לפתוח אם הפורום ייסגר

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifואם כבר...

אז אם מישהו מוכן לקחת על עצמו את האחריות להיות מנהל הפורום זה יהיה משמח מאוד
הייתי לוקח את זה אבל לפי החוקים אני קטן מדי בשביל זה

Because Of May

New member
אבל למה? בדיוק התחלנו להתעורר../images/Emo69.gif../images/Emo109.gif

זה ממש לא צודק, אפשר לשים סתם מנהל תורן בינתיים, עד שנחליט מי מנהל אצלנו! אולי אני אשאל את נועה, היא מנהלת 2398 פורומים (
)... ואולי אני בעצמי אגיש טופס בקשה. אבל תעשו טובה ותנסו לעשות מה שאתם יכולים, זה לא הוגן!
הפורום הראשון שהצטרפתי אליו, אני כבר מעל 3 שנים פה, אין מצב שאני מוותרת עליו ככה בקלות!!!

Noa0605

New member
לאאא

זה לא פייר! אז שמישו יגיש טופס בקשה.. מקסימום אני יחליף אותו עוד חצי שנה
רק שהפורום לא יסגררר

LostAnDelirious

New member
הייתי מבקשת

אבל אין מצב שיש לי מתי להגיע למשרדים..במיוחד לא כרגע בזמן החפיפה... מי שרוצה בינתיים עד שימצאו מנהל ויפתחו מחדש, מוזמן להיכנס לקומונה שפתחתי בשביל זה... http://communa.tapuz.co.il/kclarkson

a k c

New member
../images/Emo109.gifאומגגג../images/Emo7.gif

אוףאוףאוף לאאאאאאא
אני יודעת שאני בכמה חודשים האחרונים לא ממש פעילה פה, אבל אם הפורם ייסגר זה יהיה ממש... מוזר=/ בכל מקרה, אני אשתדל כן להגיב כמה שיותר כי זה הדבר האחרון שאני רומה שהפורום ייסגר!!

../images/Emo80.gifאין מצב בעולם!!!../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif

תשמעו זה כל כך חשוב לי, שאם היה לי 16 הייתי מבקשת לנהל...
שיטשיטשיטשיט... נו שישימו מנהל תורן או משהו כזה, עוד שנייה אלבום חדש ושוב יהיה פה רעש!!! מה עושים במצב כזה?

../images/Emo80.gifואם נבקש ממש יפה?../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif.

או שתביא לי את השמתמש ואני אנהל ממך... לא אמרתי את זה
.

למעלה