להתראות מחר במפגש
J Joe Bugin New member 13/9/02 #2 היה משגע... היום היה נחמד מאד , הרבה רכבים הגיעו אבל הופתעתי שדוקא אלו שרשמו כאן שיגיעו איכזבו. אין דבר תמיד יש עוד סוף שבוע שנה טובה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה.
היה משגע... היום היה נחמד מאד , הרבה רכבים הגיעו אבל הופתעתי שדוקא אלו שרשמו כאן שיגיעו איכזבו. אין דבר תמיד יש עוד סוף שבוע שנה טובה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה.
O ofir_y New member 13/9/02 #3 ../images/Emo13.gif חבל שאני לא יכול להגיע :יש אולי מישהו מראשון או מהאיזור שמגיע לשם?
O ofir_y New member 15/9/02 #9 אתה מתכוון מאיפה אני בראשון? אם כן - מזרח (ליד השיכון) אם לא - הסבר נא את עצמך
K KiCKAs5 New member 15/9/02 #10 לזה התכוונתי בדיוק ../images/Emo3.gif נווה הדרים ? אני קצת במערב הרחוק אבל אולי בכל זאת נוכל לתאם משהו ולאסוף אותך
לזה התכוונתי בדיוק ../images/Emo3.gif נווה הדרים ? אני קצת במערב הרחוק אבל אולי בכל זאת נוכל לתאם משהו ולאסוף אותך
V vq55205 New member 14/9/02 #7 מפגש כמעט והגעתי היום כי שמעתי שאתה וKOBIX1 אמורים להגיע , אולי בפעם אחרת.
O ofir_y New member 14/9/02 #5 היה היום ב16:30 כל שבוע הם עושים מפגש כזה מי שרוצה מגיע.. זה מאחורי אצטדיון רמת גן, כל יום שישי 16:30
היה היום ב16:30 כל שבוע הם עושים מפגש כזה מי שרוצה מגיע.. זה מאחורי אצטדיון רמת גן, כל יום שישי 16:30