להתראות לכולם

ענת אני מודה לך על הארגון של האירוח

ענת תודה רבה על האירגון של האירוח הנהדר. אני מאמין שכולם נהנו כפי שאני נהניתי. לא כל מנהל פורום יכול לארגן אירוח של אמן בקנה מידה בן לאומי. אני מאמין שכל החברים כאן בפורום יצטרפו לדעתי. תודה לך ענת אבישי

גליקריה

New member
להתראות לכולם

מתחיל להחשיך, ולכן אנחנו מסיימים. הרבה תודה לכל מי שהגיע לבקר באירוח הזה. דרישת שלום ונשיקות חמות לכל החברים והחברות שלי בישראל. אלה שזכרתי ואלה שלא (ואני מתנצלת, למשל שמעון פרנס כמובן...). שיהיה לכולם קיץ טוב ושמח. אני אומרת לכולם בעברית: להתראות ושיהיה שלום (ואת כל זה גליקריה אומרת בעברית ממש).
מיוחדת: אני מאוד מודה לכם - חברי הפורום, ולכל מי שהגיע לאירוח, לבקר, לשאול, להגיב ובעיקר להחמיא. תודה מיוחדת לפאדי. ועל האירוח עצמו, קודם כל לציון קדם, שבזכותו נפגשנו היום בפורום. לקוסטה (החתיך!) שהציל אותנו מבחינה טכנולוגית, ובלעדיו לא היינו מצליחים להרים את האירוח המצולם. אני אוהבת אותו, ומודה לו. מלי לוי, שתרגמה את כל התשובות של גליקריה (למרות שלא רואים אותה במצלמה). דרישת שלום, קיץ נעים, ובילוי נעים.

amnonos

New member
ענת + ציון : אי אפשר להחזיק את המקל

בשתי קצוות - אבל אתם הצלחתם !!! גם טכנית, וגם תכנית , מי שיזם ומי שביצע , רצון טוב ואהבה - כל הכבוד !

12אניהיא

New member
גליקריה ../images/Emo24.gif

תודה רבה לך על התארחותך בפורום, אנחנו מודים לך שפינית מזמנך היקר וכיבדת אותנו בנוכחותך. תודה ענ

F a d i

New member
כל הכבוד...!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ערב מצויין לכם תודות לענת הגדולה,להנהלת תפוז על ההענות והתמיכה,לגליקריה המדהימה על הזמן ועל התשובות והמילים החמות,לציון קדם יישר כח תמשיך ככה,,לכל חברי הפורום -הגרעין הקשה- שהשתתפו ושאלו ועשו עבודה מצויינת,ולכל האורחים שבאו שאלו שאלות והתעניינו-ואני מקווה שתחזרו ותמשיכו לבקר כאן-.. אחלה רעיון והביצוע גדול.. שוב כל הכבוד המשך נעים לכולנו!

משהו ממני,,,,

קודם כל היתנצלותי לכל אלו שלא קיבלו תשובה בפורום,הן בגלל קוצר הזמן,והן מפאת חוסר תאורה למצלמה. בכל מיקרה גליקריה ביקשה ממני את כל השאלות שלא נישאלו להעביר אליה,והיא תגיב בהמצאותי לכולם תוך ימים ספורים. בכל מיקרה אני חושב שזה היה מוצלח,והצלחנו להשיג אורחת בשידור חי,ופה יבואו על התודות תפוז,יניר מנהל הפרויקט וכל הצוות,ענת מנהלת הפורום,מלי היקרה. ולכולם תודה על שיתוף הפעולה. אין לי ספק שגליקריה עוד תופיע פה בעתיד. ציון

טאKילה

New member
לדעתי זה היה מרגש..../images/Emo39.gif

ואפילו פתחתי דיון בנושא הזה בפורום שלי..

F a d i

New member
../images/Emo12.gif איזה פורום מהם?!

סתם סתם
מוזמנת לבקר אותנו תמיד

yamit zada

New member
לא סתם אוהבים אותך

מאוד נהנתי ליראות את גליקריה "כל הכבוד" הלוואי שנזכה לעוד המון ממנה המון המון.... שתדבר איתה תמסור לה את אהבתי הענקית ושאני מתגעגעת אליה ושאני מצטערת על שלא יצרתי איתה קשר כי בעבודה שלי מאוווד קשה. מתי שהיא מסיימת במועדון אני מתחילה לעבוד ושהיא בבית אני בעבודה אז אל תישכח. וחוץ מזה בחופש הראשון שלי אני יטוס לאתונה לצבור קצט כוח, אתה יודע איך אני סרופה על המקום הזה נכון? בכול אופן היום יצאצי מהעבודה יותר מוקדם כמובן למען הפורום ששוב היה פיצוץ. ציון שמור על קשר הההה....???? אוהבת את אותכם ימית

גליקריה

ממש לא יפה לא להודות לענת מנהלת הפורום, שטרחה שהאירוח הזה יצא מוצלח. כחברה של ענת אני יודעת כמה לחוצה היא הייתה. ענת יפתי אני רוצה להודות לך, לא רק על האירוח הזה אלא על כל מה שאת עושה בפורום הזה, על זה שאת תמיד שם עבור כל מי שצריך אותך, על טוב ליבך ונתינתך.
בשבילי את המלכה
נ.ב ענת גם אם אני לא כותבת כאן אני תמיד כאן ובכל מקום שתהיי. אוהבת אותך הכי הכי

למעלה