להתקשר???

מאיה8820

New member
להתקשר???

ביום שישי האחרון התחיל איתי בחור. נראה מצוין לדעתי. הוא התחיל איתי כבר לפני שבוע, אבל אז התחמקתי בעדינות... הבעיה היא שכתוב לו על המצח בענק - "זהירות, חוסר רצינות". בכל אופן, דיברנו קצת במהלך הערב, דווקא מצא חן בעיניי....וכשהוא הלך, הוא בא להגיד לי שלום. הבנתי שהוא די שיכור אז החלטתי לקחת עניינים ואמרתי לו שכרגע הוא לא במצב לדבר {הסכים איתי} ואם הוא רוצה אני יכולה להתקשר אליו מחר. אז הוא נתן לי את הטלפון שלו שאני אתקשר לפלאפון שלי כדי שיהיה לי את המספר. מובן? בכל אופן, התנשקנו בחטף וזהו. ההתלבטות שלי אם להתקשר. מבחינה עקרונית אני אמרתי שאני אתקשר. אבל לשנינו כרגע יש את המספר ככה שגם הוא יכול להרים טלפון {אם הוא לא היה כל כך שיכור, ועדיין זועכר את שארע}. אני קצת מתלבטת... הוא כנראה לא טיפוס רציני, מצד שני אני כרגע במהלך מעבר לחו"ל, שום דבר לא בטוח אבל כנראה שכן. אז להתקשר או לא?

חס וחלילה !!

תני לי לזרוק אותך למציאות אחרת לכמה דקות : את מתקשרת, השיחה קולחת, את מגלה בחור עמוק ומבין. כשאת מנתקת את שואלת את עצמך - מה לעזאזל קרה כאן ?, את לא מפסיקה לחשוב על זה. קבעתם לדבר שוב למחרת היום, גם השיחה השניה קולחת ונעימה - ההחלטה הבלתי נמנעת מגיע - אתם נפגשים. יום חמישי בערב (משהו קליל ולא מחייב) אתם יוצאים למקום נחמד - סתם לשבת על איזה מוקצ'ינו.. הוא מקסים (הרי ברור שהחולרע רוצה רק לתקתק אותך - אז הוא ישתמש בכל הארטילריה...) אתם נפרדים בנשיקה והוא נוסע הבייתה. יום שישי בבוקר - הוא שולח SMS, את מתקשרת ושוב חיוך מתפשט על פנייך - אתם עומדים להפגש שוב באותו ערב - מועדון. כיף לך, את נהנית - והנה מגיעה השעה לשאול אותו אם הוא רוצה לעלות לקפה ("קפה"... כן כן ...מזל שגילחת רגליים לפני זה...) לפני שאת מספיקה לספור - עברו להם חודשיים - הנסיעה לחו"ל נדחתה ואתם מבלים בזוגיות מדהימה - גילית אדם שכיף להיות איתו, הסקס מדהים והוא כל כך שונה ממה שחשבת. לאחר שנתיים של קשר - הוא שואל את השאלה - "התנשאי לי ? " ואת בקול רוטט עונה "ברור !!". ומכאן ואילך - המצב מתדרדר - ההכנות, האולם, הבופה, הדי-ג'יי... כל הלחץ הזה - יש בו משהו קסום - והנה היום המיועד הגיע - צעתדם לחופה, הכוס נשברה, הדי-ג'יי חופר על הרחבה ואתם נהנים כמו שלא נהניתם מעולם... אבל- בדרך למלון - אתם סופרים את הצ'קים - ואת מגלה שדודה שושנה, הדודה שהיית בטוחה שהיא הדודה הכי טובה בעולם - נתנה רק 400 דולר... 400 דולר ??? הקמצנית הזו !!! טלפון זועם לאימא, אימא מייד מברררת את העניין ומגלה שאכן - לא נפלה טעות - זהו הסכום... אימא קצת כועסת, מאוכזבת היא מילה טובה יותר... את רותחת. את מודיעה חגיגית לאימא שאת לא מעוניינת להיות בקשר עם דודה שושנה - אז מה אם יש בר-מצווה לרון הקטן אוטוטו ? אחרי העלבון הזה ? זיבי שתגיעי !! וכך - אחרי כמה שנים טובות - ערכי המשפחה נמחקים כלא היו... וכל זה - בגלל טלפון אחד - שבחרת להרים לבחור הזה... או בקיצור - את לא חושבת קצת יותר מדיי ? זה בסך הכל שיחת טלפון - מה הכי גרוע שיכול להיות ? גם ככה אף פעם לא אהבת את העוף והאורז של דודה שושנה....

למעלה