אני מרגישה נורא מרוחקת מעצמי אפילו לכתוב אני לא מצליחה יש לו מועקה נוראית והדמעות רוצות לצאת ולא מצליחות אני לא יודעת מה לעשות בשביל להתקרב בשביל לשחרר
זה שאת במודעות על הצורך לשחרר כבר מקרב אותך לפתרון.... אני הייתי מציעה לכתוב..אבל את כותבת שקשה לך כרגע להתבטא בכתב... אז..יש לי כמה עיצות בשבילך... 1. ללכת למקום אהוב עלייך שמרגיע אותך.. 2 .להדליק נר...לשכב על המיטה לעצום עניים..ולדמיין בועה גדול כחולה מקיפה אתך אט אט ומשרה עלייך שלווה. 3. להקשיב למוסיקה מרגיעה ושקטה..ולתת למחשבות לנדוד.. אולי תגיעי למקור העצבות..ואז תשחררי אותו. 4. לשים מוסיקה קצבית..ולרקוד ולהשתולל ולצחוק..עד שהעצב יילך... בהצלחה יקירה.. מקווה שמחר כבר תרגישי טוב יותר...
יש ימים כאלה אני יודעת... אני זוכרת שמפחיד להושיט יד ולגעת בכאב.... לא תמיד צריך באמת לגעת בו אפשר ללטף ולהרגיע לנשום עמוק לנשום ורוד ותכלת וירוק ולהרגיע את הכאב. מאחלת חך שתמצאי את הדרך הטובה ביותר עבורך לפרוק את התחושות האלה
פשוט שכבתי במיטה עם מוזיקה שאני אוהבת ונרדמתי ברגע שהתעוררתי הרגשתי כבר הרבה יותר טוב אולי זה מה שהיה חסר לי אני אוהבת את כולכם וכל כך מעריכה כל אחד ואחד מכם תודה