להתקלח אחרי??

m i l i 2 6

New member
להתקלח אחרי??

בתור בחורה שלא מגדירה עצמי כ"חולת ניקיון"...אני מעלה את השאלה האם זה "בסדר" להתקלח אחרי סקס? הכרתי בחור די נחמד, ואחרי הסקס הוא ממש נעלב שהלכתי קצת לשטוף את עצמי ,(לא ממש ישר אחרי הסקס) .מבחינתו היה בסדר גם אם נמשיך ככה לעוד שעות ארוכות.. לשכב מחובקים.. מה אתם אומרים גברים נשים ומה שבינהם??

א פרח

New member
זה עניין של תחושה אישית

היו לי בני זוג שמיד אחרי ולפני הסיבוב הנוסף התקלחתי והיו כאלה שיכולנו להמשיך ללא מקלחת. זה עניין של הרגשה וכימיה בין בני הזוג.

אם את מרגישה נוח עם המקלחת

לכי על זה. אל תדפקי חשבון. לא נוח לו, שיקום, יארוז את עצמו וילך. אולי את רוצה סיבוב נוסף בצורה יותר נקיה, יותר רעננה
למה תמיד צריך לחשוב שלושים אלף פעם לפני שעושים משהו ולחשוב איך הצד השני יפרשן את המעשים שלנו, למה

m i l i 2 6

New member
צודקת לחלוטין! אבל..

מה באמת קורה אם אכפת לי מה תהיה תגובתו.. (חס וחלילה) שלא יחשוב שאני נגעלת ממנו..

אבל למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני זכר בכל רמ"ח אברי. אפילו בדקתי לפני כמה דקות (תרגעו, הייתי בנוחיות). אם אכפת לך מה תגובותו, הדרך הטובה ביותר היא כנראה לשאול אותו לא
אם חשוב לך ממנו, תשאלי. כנות היא אחד מהכלים הכי חשובים במערכת יחסים

כנראה... לא בטוח .תני לי לבדוק...

בדקתי והתשובה היא שכן, מבין עניין. לא צריך לעשות מכל זבוב פיל. צריך כנות ופתיחות במערכת, אחרת כל מה שתרצו להקים יירד לטימיון וחבל.

לא מסכים כל כך

אם את מרגישה יותר רעננה, ויש לך יותר כוח אחרי מקלחת לסיבוב נוסף, לא תתקלחי? אם את רוצה להתקלח ושהוא יצטרף אליך, לא תתקלחי? ואם לסבתא היו גלגלים... אני לא חושב שהיא צריכה לחכות שהוא יילך. היא צריכה לעשות מה שטוב לה, הוא אמור לקבל אותה.

ברור...

ללא ספק את סוג של צומי וזה יפה שאת מודעת לכך עכשיו שימי תמונה עם כמה ערסים ותקבלי גם מסרים "לוהטים"

חופ שיה

New member
ברור שבסדר, כדאי שהבחור

הדי נחמד הזה יסתכל על עצמו יש לו כמה דברים לפתור עם עצמו.

daniella1980

New member
מה הפשע? נשמע לי סביר ביותר

זה כמו שיישפך עלייך שוקולד נוזלי. את מתה על שוקולד, אבל בא לך להיות רעננה ונקייה אחרי התענוג. אם הוא נעלב - זה עיניין שלו עם עצמו, וכל שאת יכולה לעשות זה לתת לו תחושה שאין **בו** שום דבר שמגעיל אותך.

benzba

New member
■ מכירה את השיר, עוד הריח שלך עלי?

מאתמול, טוב לא צריך להיסחף. אבל אני מבין את חבר שלך. יש גברים שלא רצים להתקלח, כייף להם שהריח שלה נדבק אליהם.(ריח גוף, כוס, בושם הכל). כשרצת להתקלח, הוא חשב שאת נגעלת מהריח שלו. זו דעתי.

למעלה