להתקדם הלאה

atidih1

New member
להתקדם הלאה

כמוכם כמוני, כותבים וגם קוראים אחרים. אני קורא הודעות יפות וחשובות אבל לא פעם אני תוהה על כולנו, דברים שראויים ליישום ואינם בשביל הוצאת קיטור, הללו כמוהם ככתיבה על הקרח. מכאן שוודאי חלק מהכותבים מעוניין להעביר מסרים ובייחוד בתקווה שהללו "יזיזו" משהו לכן, מי שחי את התקופה העכורה הזו, בעבורו יש לי הצעה. יש לי רעיונות אבל כדי שלא תהיה אינפלציה" באלה, אני מציע להתמקד ברעיון אחד ולאחר מכן - בתקווה שיצא איזה שינוי מזה - ללכת לשינוי הבא. אני מבקש להכניס את האינטרנט מהדלת האחורית. כלומר, היום תועלתו או בכלל אם יש ממנו משהו (אני לפחות כתבתי על כך רבות) בכל זאת, בעיה שמטרידה מישהו והוא יודע שאין לו במה וגם צרה לא פחות מכך גם אם הייתה אז אין מי שיקלוט אותה - בעבור אלה אני מציע, שיכתבו לח"כ או כזה שהוא גם יו"ר ועדה מתאימה לבעיה שלו. כל בעיה אפוא, שנראה למי שמעוניין להעלות אותה, מבחינת היותה כללית ונוגעת לציבור, שיכתוב עליה לחה"כ המתאים (את האי-מייל המתאים ניתן להשיג באתר הכנסת). נראה לי שח"כים שיתחילו לקבל מכתבים מעם האזרחים, יוכלו להגיב באחת מהאפשרויות הבאות: - הראשונה, לענות. - השנייה, לא לענות. - השלישית, לא לענות לעניין. בכל אחד מהנ"ל הח"כ מקבל המכתב מאזרח, לא יוכל להתחמק ואני כותב מניסיון (יש מבקר המדינה). אמנם, יהיו ח"כים שיגיבו במעין הלם (הם לא מורגלים בכך) אבל לדעתי, אנחנו יכולים להשיג בשיטה המוצעת כמה חידושים: - הראשון, שיש לתת משמעות למושג נציג ציבור נבחר. - השני, מאחר ואין לנו במה (גם על כך כתבתי הרבה) נעשה אנו את הבמה לעצמנו. - השלישי, נתחיל בדרך זו, להציב את האינטרנט במקום הראוי לו כאשר כרגע הרי הוא נמצא רחוק מאוד מייעודו, ממש מוזנח. עד כאן לעת עתה. עתידי המנחם

למעלה