להתפשר על מראה?

מור 55

New member
להתפשר על מראה?

שלום לכולם!אני חדשה כאן ..... אני תקופה בשידוכים מעטים הבחורים שיצאתי איתם שהיו מתאימים לי מאלף ואחת סיבות... כבר מאסתי ממש מלצאת ולפגוש תמיד אני חוזרת
עם אכזבה מסוג זה או אחר ... מלפני חצי שנה עזבתי קשר די ארוך של 9 פגישות (במושגים של חרדים כמובן) שדוקא איתו הכי זרמתי והיה לי כיף מכל הבחינות הבעיההההה שמההתחלה לא התחברתי למראה שלו אבל המשכתי כי הוא עניין אותי והיה לו משהו חמוד וחוץ מזה סוף סוף בא מישהו עם אופי שכ"כ ציפיתי לו ...וחכתי שאולי יקרה מה שאנשים מדברים עליו " להקשר לדמות ואז החיצוניות כבר פחות תעניין ותשפיע " כמה זה נכון אני לא יודעת....? לי בכל אופן זה לא ככ קרה אז עזבתי הכל כי פשוט ראיתי שההשלמה עם המראה שלו קשה לי .... מאז אני לא הכי רגוע כל היום מחשבות שאולי עשיתי טעות כי באמת חוץ מזה אפשר לומר שהוא הגבר שרציתי גם יצאתי מאז עם עוד בחורים שאולי באמת אחד או שתיים מהם היו יותר יפים אבל הם לא היו טובים עם מידות וכו' כמוהו ..... כרגע המצב הוא שהעלו על הפרק את האפשרות שנחזור אבל זה מרגיש לי סוג של התפשרות מסוימת .....
אני אשמח אם כל אחד יכתוב פה מה היה עשה במקומי ......
ו.......עד כמה זה נכון שאפשר להתרגל למראה ?????
תודהההה לכם ולילה טוב

Cool Boy 18

New member
אני אישית

לא חושב שהייתי מתפשר על מראה..

למרות שעדיין לא יצאתי לשידוכים.. ואין לי טיפת ניסיון בתחום

אני בנאדם קשה.. כמעט כל דבר קטן מפריע לי. אז כרגע לא נראלי שהייתי מתפשר.

אבל עם הזמן אני מאמין שזה ירד לי ואני אלמד שאין דבר כזה בנאדם מושלם ואז באמת אני אתחיל ללמוד גם להתפשר.

שיהיה המון בהצלחה!

המשlטט

New member
מראה

הוא דבר שולי..
לעומת שאר הדברים , חכה חכה שתגדל תבין..

יקטין !

Cool Boy 18

New member
כנראה שאתה צודק

אבל לי מאוד חשוב שמי שאני הולך לראות מולי ולצידי כל החיים תמצא חן בעיניי..

קליט

New member
היא צריכה למצוא חן, אם תחפש אחת כזאת אז יש להניח שתמצא

ויש אומרים שזה בסדר אם הצד השני לא דוחה, ויש הערכה והתאמה כמובן . --- תוספת יופי/יופי מושלם זה `הבל היופי`, משיכה גופנית זה `שקר החן`

קליט

New member
ברוכה הבאה :)

נראה לעניות דעתי, שאת סוחבת אתך רגשות לא נעימים בקשר לשידוכים בכלל, וגם לבחור ההוא שרצית איפשהוא, את רוצה אותו ולא רוצה, מאוכזבת, מרירה, מבולבלת, ואולי אפילו לא מצליחה לחשוב אם הוא בס"ה נראה לך או לא . נראה שאף פעם לא דברת עם מישהיא חכמה על הנושא, היות ולא הגעת למסקנא שזה לא כ"כ הבעיה שלך שלא מצאת, פשוט - שדכניות שולפות לך איזה מישהו מהערימה שיש להן ומציעות לך אותו בחדווה . . יש מצב שתנסי לעבוד עם שדכניות אמינות יותר ומסורות יותר . ועוד משהו, הבחור לא אמור להיות מושלם ויפה כמוך, הוא אמור להתאים לך ולמצוא חן בעינייך וזה המון , ואת אמורה לדעת תוך 3 פגישות מקסימום אם האיש מוצא חן בעינייך, כי `חיצוניות` רואים חשים וקולטים עד מהרה . יש להניח שהבחור לא בשבילך, כי מראה חיצוני רואים וחשים ב 9 פגישות ! . וכדאי מאוד שתשוחחי עם מישהיא חכמה שאת מעריכה - ותעשי לך סדר במחשבות ברגשות וברצונות, גם אם נגיד שתחזרי לבחור ההוא - אז זה יהיה מתוך מבט בוגר ומוכן לקבל , וגם תקבלי כוח ורצון להמשיך הלאה . בהצלחה !

קליט

New member
נראה שהוא דוחה אותך /קצת, את נרתעת מהמראה שלו /קצת

את לא רואה את עצמך אי פעם במגע איתו, אם זה ככה - תמשיכי הלאה בתקוה, תמצאי לך שדכניות מסורות שמציעות דברים מתאימים, תשאלי גם קרובים וידידים (שמופיעים בספר הטלפונים של המשפחה) אם הם מכירים משהו מתאים . בהצלחה !

אל תסגרי איתו

ברגע שאת לא תהיי מרוצה ממנו, אז הכל יחזור לך, ולא תראי לא את המידות הטובות שלו ולא שום דבר אחר, את תחפשי (ותמצאי) את הנקודות הרעות שבו ותנפחי אותם מעבר לפרופורציה וכמובן את לא תודי שזה בגלל המראה אבל זה יהיה בגלל זה ככה שחיים מאושרים לא יהיו לך בנוסף הוא ירגיש רגל שלישית בזוגיוות כאילו עשית לא טובה והוא יקלוט את זה בסוף אני מבטיח לך
אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שגם אני נמצא בכזה מקרה עכשיו שרוצים שאני אחזור לאחת שנפגשתי איתה רבות וכנ"ל היה חיבור אינטלקטואלי אבל לא משיכה ברמה בין אישית וכמובן שאני מבין שבשבילי וגם בשבילה עדיף שאני לא אעשה לה את ה'טובה' הזאת

מראה הוא חשוב

אך לא העיקר. אין לי שמץ מה הייתי עושה במקומך אך דעי זאת: בערוב ימינו אף אחד מאתנו לא יהיה יפה, מושך או סקסי. החוכמה היא להשכיל ולהסתכל מעבר למה שהעין רואה ולהביט פנימה. הכי חשוב להביט על עצמך ולדעת שעשית את הבחירה הנכונה, לכאן או לכאן. בהצלחה.

למעלה