"להתפרפר או לא?"

WinWin8

New member
תזכירי לי על מה היה הנושא..

בחיי אנשים גנובים פה. או שאולי התכוונת ב "להתפרפר" למצוץ צוף. וגם שרשירית התכוונה למשחקי דוק.. כנראה שאני באמת לא מבין כלום.

הנושא היה יציאות

שאמנם בסופו של דבר מגיעות ל... אבל השאלה לא הייתה על זה. ולא, אנשים לא גנובים פה. יודעים טוב מאוד לדבר גם על זה, אולם לך יש נטיה להכניס הערה אחת לפחות בכל פוסט הקשורה לסקס, גם אם הדיון לא נסוב סביב זה. מעניין איך שאר המגיבים לא היו צריכים לענות כמוך, ומצאו דרך לכתוב בלי. אבל שיהיה לך לבריאות. דרך חופשית.

WinWin8

New member
אההה יציאות...

טוב סליחה לא הבנתי. גם שאר התשובות כולל זו של שירשורית עסקה "ביציאות". אז אם ביציאות עסקינן, היום דווקה הייתה לי אחלה יציאה וזה אחרי שבוע בשטח שבו הייתי חייב לעשות בכריעה. בסופו של דבר אין כמו על אסלה נקיה ועם 7 ימים. מקווה שהצלחתי לתרום באופן שוטף לנושא הכה מחריע.

יערית

New member
../images/Emo6.gif

יש לך יציאות טובות!!! <אני אוהבת הומור מפגר..תמשיך כך>

מה שמרגיש לך טוב...

רק תקפידי על מקלחת והיגיינה. קחי בחשבון שגם את יכולה להיות רק זיון <טוב>.

אה, לוקחת הכל בחשבון..

רק עוד חדש לי.. אני טיפוס אמיתי של אחד בכל פעם, רק מנסים לשכנע אותי שאני אחרונת האמיתות וצריכה להתאים את עצמי למערכת. לא ילדה קטנה. רק לומדת את עצמי.

שרשירית

New member
מי אלה 'המנסים'?

המערכת תמיד צריכה לשרת אותך. כשהדברים בעלי חשיבות גבוהה את יכולה להתגמש מול המערכת אבל אף פעם לא להגיע למצב שהמערכת מנהלת אותך. אם את עדיין מתלבטת, הכי טוב לדעתי... תנסי. צאי עם כמה. תראי מה מתאים לך. הרי זה לא משהו שתצאי ממנו בשן ועין (אולי זין, אין כמו זין טוב). לאחר מכן תחליטי מה מתאים לך ולא תרגישי שאת מפסידה משהו שה'מנסים' עשו ומתאים להם. בכל מקרה, כמו לגבי הרבה דברים בחיים, אני אוהבת להקשיב למה שטוב לי. מכיוון שלא מדובר כאן במקרה הר-גורל (אפשר להגיד הר כיחיד של הרי?) אני מציעה לך תנסי ותחווי, גם את הכשלונות וגם את ההצלחות. את בהחלט לא ילדה קטנה. את תלמידה סקרנית, מתלבטת ומתמודדת מול עבודת חקר עצמית. בהצלחה.

WinWin8

New member
פויה... השם ישמור

אני חושב שלמילים זין וזיון יש קונטוציות מיניות ברורות ובוטות שעלולות לפגוע בנפשם של הכותבים כאן. מקומם אינו יאה כאן ומוטב שהיו נכתבות בפורום אחר [הנקה, מתכונים..] ואת עוד צריכה לשמש דוגמא!

WinWin8

New member
ירידה לצורך עליה

כמו שאמרה תלתלית... גם מחר תזרח השמש...

יערית

New member
אוייש

אני גרועה בזה, לראשונה אין לי מה לומר בנושא כ"כ חשוב :))

יערית

New member
במחשבה שנייה

מתקשה לתת מעצמי אפילו בהכרות לשניים במקביל. יכולה להכיר באופן ידידותי יותר, אך להתחבר ריגשית לאחד ולשים את כל הפוקוס שם. במידה והדברים לא מובילים לזוג קשר שאני רוצה, אני מכבה את עצמי לאט לאט ועוברת לפסים אחרים. ואז...מתחילה לחשוב קדימה שוב.

NoaModiin

New member
כן ולא.. ובעצם- למה לא ?

עשי מה שמתאים לך. קרה מקרה ויש2 הצעות הכרות במקביל ? So What ? קבעי עם שניהם. לכי לפגישה הראשונה... כבש אותך ? בטלי את השניה. לא כבש ? אל תגידי וכלום ולכי לפגישה השניה... כבש אותך ? אל תפגשי שוב עם הראשון... ואם את מתלבטת ? תני צאנס נוסף לשניהם. אחרי פגישה שניה כבר כדאי להחליט - אחרת את רק מסבכת את עצמך.. בהצלחה

למעלה