"להתפרפר או לא?"

"להתפרפר או לא?"

אהמ... כותרת די מרשימה תודו
יוצאים עם כמה אנשים במקביל? כדי לבדוק את מי כדאי להשאיר? או אחד, וכשנגמר או לא מתאים ממשיכים הלאה.. ואם לא מתאים - איך מודיעים לבנאדם? ואם לא בטוחים שמתאים או לא - ממשיכים או יוצאים עם כמה במקביל?
שתהיה שבת שלום!

אני מעדיפה אחד.. אחד

זו אני . במידה ורוצה לתת הזדמנות אמיתית לבן אדם או לקשר אני בפוקוס רק "עליו" , אחרים יגידו אולי שזו טעות אבל אצלי זה ככה .

א פרסקי

New member
תיראי נושא מעניין

אם אחד נראה מדהים והשני יודע את העבודה תארגני דייט משולש ועל אחד תביטי בזמן שהשני עושה את העבודה חחחחח נ.ב נזכרתי מה שאלת... מעדיף אחת אחת ואם שתים שתים אז לפחות ביחד

sh65

New member
פרה פרה...

ככה נידפוק את כל הרפת. זה לשון הבדיחה , מה לעשות ?!

my year

New member
רק שים ../images/Emo23.gif

אם זה שתיים במקביל לא להתבלבל איך קוראים למי, מה סיפרת למי וכו' מכירה בחור שיצאו עם שתיים במקביל סיפרו משהו לאחת מהן ואז יום למחרת שאל את השניה משהו שקשור לזה
.... בסוף הוא נשאר לבד
....

אהמ... אני אישה..

נראה לי שאם ארצה, אצליח לתמרן.. גברים הם אלה שלא מצליחים לעשות יותר מדבר אחד בבת אחת
סתם...

מבחינתי - אחד אחד.

מעדיפה להיות הוגנת ולהגיד למישהו - תשמע, אני ממש בתחילתו של בדיקה של קשר עם מישהו, ואח"כ במידת החשק להתקשר אליו אם זה לא עובד, מאשר להרגיש רע עם עצמי, שהתחלתי קשר משמעותי לא בכנות מלאה. מכיוון שאני דורשת שקיפות מלאה, אני גם נותנת שקיפות מלאה.

תחשבי

איך את היית מרגישה הפוך....לא היית מעדיפה לדעת עם מי יש לך עסק? הרכל לגיטימי כל עוד כל הדברים על השולחן ולא מתחתיו....

ye44

New member
קחי בחשבון

שזה גם להיפך ,את עושה תוכניות ואלהים נקרע מצחוק
כמו שאת יוצאת במקביל עם כמה לרוב גם הצד השני ! ממליץ לך לתת צ'אנס לכל מיועד ולהתרכז רק בו ,מרוב עצים לא רואים את היער בסוף תישארי עם ה"רוקט פוקט " ביד
לא מתאים תודה אתה לא כוס ה
שלי בהצלחה בלי טלנובלות

WinWin8

New member
כדאי שתקשיבי לה

במיוחד על הקטע של הרוקט פוקט... אים חכם כבעל ניסיון.

WinWin8

New member
אין שום יתרון בלהיות פרפר

ולא לחינם תוחלת חייו של הפרפר הוא מספר ימים בלבד.... תחשבי על זה.

שרשירית

New member
אני לא נוהגת לערבב מיצים

אני מעדיפה שיקחו מספר ויכנסו אחד אחד. לפני חודש היו לי 2 במקביל. לא זכרתי למי סיפרתי מה והיה שם מישמש מטורף. מכיוון שאני בעלת זיכרון רופף זה היה יכול להיגמר ברע כי התחלתי להתבלבל .... בשבילי אחד אחד. אומרים שלא מתאים וזהו. בלי להסתבך. וממשיכים הלאה....

אז בואי נפתח את זה..

ואם יצאת לדייט, היה נחמד, אבל לא נפלת - ממשיכה או לא? איך ומתי קובעים שלא מתאים?

שרשירית

New member
פתחתי

אין 'נפלת או לא נפלת'... אצלי זה לא שחור או לבן, יש מצב ביניים של התלבטות - יש כאלה שאני יודעת שאין מצב שיהיה דייט שני. יש כאלה שאני מתלבטת ואז דייט שני הוא שיכריע לגבי דייט שלישי. יש כאלה שעוד לפני שהדייט מסתיים אני כבר רוצה דייט שני. יש פעמים ששני הצדדים מבינים שזה לא מתאים ואז זה מתפוגג. אף אחד לא מסמס/מתקשר יום למחרת וזה נוח ומתאים. אם הוא מתקשר/מסמס ולא מתאים לי אני אומרת שזה לא מתאים. זה לא כזה אישו. היה נחמד אבל - זה לא מה שאני מחפשת / אני מרגישה שאנחנו שונים ... לא מסובך!

למעלה