להתפקד פה!

קרנושה

New member
להתפקד פה!

אנא מכם רשמו כמה אנשים אתם שתגיעו למפגש... למשל אנחנו 6 אבל אוכלים רק 3 (מחשיבה את המטפלת כמובן)... כדי שנדע פחות או יותר... שבוע טוב לכולם... למרות שנראה שהפתיחה שלו על הפנים!! :(

חיבנוקי

New member
אנחנו

2 מבוגרים ו 4 ילדים שבעיקר חיים על junkfood. במבה, ביסלי,קולה ופיתה עם חומוס -גלידה טובה ולא צריכים יותר מזה(הילדים).

keren1

New member
5 פיות להאכיל- 2 מבוגרים

(אם בעלי לא יגיע אנסה לסנגר את אחותי או אבוא לבד). 3 ילדים שאוכלים.

ענתינה

New member
אנחנו באים!!!!!

אנחנו 2 מבוגרים ו2 ילדים (שאוהבים לנשנש דברים טובים) אני לא יודעת מה להביא אז קרן, אולי כדאי לרכז בהודעה אחת מה יש עד עכשיו ומה חסר ואז יהיה יותר קל.

zimes

New member
קרן פתחה בשביל זה לוח

(בשורה האפורה למעלה כתוב "לוחות")

rotrot

New member
מתפקדת לבדי ../images/Emo10.gif

אני באה בלי תאומה ובלי בן זוג (הראשונה בעבודה והשני במילואים)....

*שיר

New member
../images/Emo13.gif רוצה להיות הדייט שלי? גם אני

לבדי (חוץ מהתאומים בבטן)
הבעל בחו"ל (בפריז המניאק).

keren1

New member
חברות לא צריך לריב אני באה

עם שלושה ילדים. כל אחת מכן יכולה לקחת לעצמה אחד (וגם אני אשאר עם אחד) PLENTY TO GO AROUND קרן

madas

New member
היי הלוו, אה או ... אני לא מעודכנת

האמת לא יוצא לי להיכנס לצ´אט אף פעם אבל הסקרנות הורגת אותי. איפה ומתי המפגש המיוחל. האמת אני מתה לבוא אפילו שאפ´חד לא יזכור אותי.

קרנושה

New member
מז´ותומרת אפ´חד לא יזכור אותך?

קודם כל אל תמותי לנו...תחיי!! המפגש יתקיים ב05.04.02 בשעה 11:00 בפארק הירקון ת"א בלוח מודעות יש רשימה מי מביא מה תוכלי להרשם שם... טל באדיבותה וביוזמתה הכינה רשימה של באיי המפגש ...את מוזמנת להציץ בה...יש לי הרגשה שיהיה בלגאן ונעשה אחלה של פיקניק...אפילו שלא יהיה ליושבי בשר!! חחחחחח אז קדימה תיתפקדי. קרן

אז ככה

אנחנו 2 מבוגרים תאומות מקסימום ובן מדהים אבל אוכלים בשביל גדוד (בעיקר אני והילדים)

rotrot

New member
לא יאומן, חזרת????

מתי? איך? למה וכמה? ספר ספר איך היה?

רוצים לדעת איך היה???

אז ככה לא הגעתי אפילו לכספומט לא בזבזתי אפילו לא דולר סינגפורי אחד עבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי ועבדתי וזהוווווווווווו

keren1

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif אני ממש מרחמת עליך.

היית בסינגפור וחזרת הביתה (ל-3 ילדים גדולים) בלי מתנה אחת. איפה האישה שתעיד. שמחה שחזרת ושאתה פה איתנו.
קרן

למעלה