להתפס על חם

soofgania

New member
להתפס על חם

אתם עסוקים בעצמכם או בבני זוגכם, ואז הדלת נפתחת..... תפסו אתכם על חם, עם המכנסיים למטה. ספרו לנו על הרגעים הכי מביכים שקרו לכם במיטה.

free4ride

New member
יש לי סיפור

כשהכרתי את אישתי (עוד מעט גרושתי אבל זה סיפור אחר) הייתי אז בן 22. פעם אחת הגעתי אליה ביום שישי בצהריים (היא היתה גרה עם אמה) נכנסתי לחדר, דיברנו והענינים התחממו תוך כדי שאנחנו עושים סקס אני עליה בדוגי. אמא שלה דופקת בדלת ונכנסת היא כמובן ראתה הכל הייתי בהלם. ומהר התלבשתי. אשתי צעקה לה שתסגור ומה זה צריך להיות. והיא יצאה מהר אח"כ כבר רציתי ללכת הביתה אבל לא היה נעים לי לעבור בסלון שהיא תראה אותי אחרי שראתה אותי בלי כלום בסוף התחמקתי ויצאתי כמעט חודש לא באתי אליה הביתה מאז התחתנו (וכפי שאמרתי גם נפרדנו ותיכף מתגרשים) דווקא הקשר שלי עם אמא שלה היה מצוין אפילו עד היום, אבל אני תמיד נזכר בזה שהיא ראתה את ג'וני שלי... הסיפור הזה דווקא מזכיר לי איך היא ידעה לעשות סקס והיום לאחר 13 שנות נישואים, היא ממש לא בעניין שזו אחת הסיבות לפרידה...

soofgania

New member
ראשית..ברוך הבא../images/Emo140.gif

שנית,אני מצטערת לשמוע שאתה עומד להתגרש
שלישית וואאווו פאדיחה אמיתית,לא היה מפתח לחדר? תודה ששיתפת אותנו

free4ride

New member
תודה, ברוכה הנמצאת

אין מה להצטער, צריך להתקדם הלאה אני עוד צעיר רק 37. כל החיים עוד לפנינו אני לא זוכר אם היה מפתח, אבל היא פשוט לא היתה צריכה להכנס, דלת לא פותחים סתם כך אפשר לדפוק...

soofgania

New member
שקל יותר להפעיל שיקול דעת נבון

מאשר לנסות לחנך אחרים

free4ride

New member
זה תמיד הכון מה שאמרת

אבל אם את/ה מצליח "לחנך" אחרים זה יותר מעניין

יש לי 2

הראשון זה שההורים של החברה הראשונה תפסו אותנו באמצע... על הספה בסלון שלהם (הסלון הוחלף תוך יומיים) השני זה שהייתי עם איזה מישהי בעין יעל (יער) הקיצר תוך כדי שאני נשען על האוטו והיא.... אז פתאום באו מגבניקים... והמניאקים אפילו לא התרחקו כדי שהיא תוכל להתלבש מסכנה... אם בחורה יורדת לך... תגיד תודה שאפשר תמיד לסגור תרוכסן... כוס אמא של מגב!

free4ride

New member
מזכיר לי גם סיפור על האוטו...

זה דווקא לא קרה אצלי אלא אצל חבר. לחבר היה אוטו ישן ובאותה תקופה הוא היה יוצא מישהי באוטו הזה היה רדיו טייפ דפוק שהיה צריך לדפוק עליו כדי שיעבוד יום אחד הרדיו שבק חיים והפסיק לעבוד באותו ערב החבר יצא עם החברה שלו הם בילו עד מאוחר ובבוקר כשהוא החזיר אותה ב 5 או ב 6 אני לא זוכר בדיוק הם יושבים באוטו עושים מה שעושים, פתאום הרדיו התעורר לחיים ושומעים בקול רם וברור "שמע ישראל....", הם מיד הפסיקו התלבשו והיא מיד רצה הביתה.... הסתבר שבגלי צהל משמיעים את זה בתחילת השידורים שלהם כל בוקר. אני לא יודע אם גם היום כיוון שאני לא מתעורר כלכך מוקדם... הוא מכר את האוטו אמיתי לחלוטין

soofgania

New member
פירושו-אמאל'ההההה איזה מביך../images/Emo3.gif

מה דעתך על ילדה?

למעלה