להתפוצץ מאהבה

שירלי6

New member
להתפוצץ מאהבה

"אמא, אמא" הוא קורא לי. מתקשה להרדם. "אני מתרגש. לא יכול לישון.. אני מתפוצץ..... מרוב אהבה אליך" ככה הוא אמר לי. הילד שלי. והוא מחבק אותי בידיו הקטנות, הדוביות. "את חושבת שאפשר להתפוצץ מאהבה..??" הוא שואל אותי. "אהבה יכולה להגמר פעם?" אמרתי לו שלא. שאי אפשר להתפוצץ. ושאהבה לא נגמרת. שהיא מתעצמת. שהיא מקבלת צבעים ויופי וחיים. "אז למה את ואבא הפסקתם לאהוב??" שתיקה. למה באמת? איך אסביר לו? הרדמתי אותו בשתיקה. מערסלת אותו. נותנת לו תחושת אל זמן. שאהבה לא נגמרת. השאלות האלה שלו, חשבתי שכבר שכח. שהפנים שאני ואבא כבר לא..כי ככה. כי אין לי תשובה.

ההברקות המדהימות שלהם מדהימות

כל פעם מחדש!! הכל טהור, משוחרר לחלוטין,חף מכל, אמיתי וכל כך, כל כך, אין מלים, רק לשמוע ולהתמוגג, ולהתמוגג ולהתמוגג!

יערית

New member
מקסים../images/Emo23.gif

הדרך שהוא בחר בכדי לודא מה באמת קרה שם בין הוריו? זוכרת שגם הגדולצ'יק שלי שאל איך ולמה? קיבל כתשובה מטאפורה שהתאימה לגיל 3,היום אם אני נשאלת {ואני נשאלת} אני אומרת שאוהבת את אבא שלהם,אבל לא כבן זוג, אוהבת אותו על כך שהוא אביהם.המילה אהבה נמצאת שם בתשובה וזה למעשה הביטחון שהם מחפשים,קשה לילד לדעת שהוריו שונאים האחד את השני.
בשמי

שלי 9

New member
אין אין...אין מילים...אולי רק אחת..

מקסים מקסים מקסים!

d a n i e l s 5

New member
מקסים ועצוב...

ואלה הן השאלות שאין לנו תשובות... אלה הן השאלות שהם לעולם לא יפסיקו לשאול.... להתפוצץ מאהבה........מקסים מקסים !

vered 37

New member
../images/Emo25.gif מקסים !

כמה הקטנים האלה מבינים יותר ממה שאנחנו חושבים..כמה רגישות יש להם. ולך יש ילד שמפוצץ מאהבה אלייך כי הוא קיבל ומקבל מנות גדושות של אהבה ממך. אשרייך. ואני הבוקר צועדת עם בני הקטן לגן.בדרך הוא אומר לי "אמא יש לי הפתעה בשבילך בגן ..משהו שהכנתי לך וזה בתוך המגירה שלי" התרגשתי מאד. הוא פתח את המגירה ניגש אליי ונתן לי מעטפה שמצידה האחד היה כתוב לאמא ומהצד השני כתב את שמו באותיות דפוס של כותב מתחיל. פתחתי את המעטפה... ובתוכה דף מקופל לשניים ... הוא החל להסביר לי .." אמא ציירתי אותך ואותי יד ביד ובאמצע יש לב כי אני אוהב אותך ...גם את אבא אני אוהב אבל אותך יותר ..." חיבקתי אותו נישקתי אותו ..מבעד למשקפי השמש הדמעות החלו לזלוג.. התמוגגתי שמחתי לראות את הציור אך זה היה מהול בעצב. ובאותו רגע הבנתי עד כמה אני קרש ההצלה של הילד הזה, כמה הוא זקוק לי וכמה לפעמים בגלל סיבות שונות אני אולי לא שם מספיק בשבילו.

גלי10

New member
אולי

פשוט להמשיך את המשפט ?: "אהבה יכולה להגמר פעם?" אמרתי לו שלא. שאי אפשר להתפוצץ. ושאהבה לא נגמרת. שהיא מתעצמת. שהיא מקבלת צבעים ויופי וחיים." אבל... לפעמים מגיע שלב שדברים בכל זאת לא מסתדרים ואז , מתייקים אותה באחד מחדרי הלב השמורים לכך , לצורך הזיכרון , הגעגוע וככה היא נשמרת..." תמיד נשארת ! ואנחנו ממשיכים לחיות ולנצור רגעים יפים , גם כשהגענו למקומות חדשים. ולהדגיש שזה סוג אחר של אהבה בין אמא לבן מאשר אהבת גבר ואישה . כי אל חשש בן , אהבת הורים לילדים אינה תלויה בדבר ואינה מועדת לתיוק. היא ככל הנראה באמת לעולם לא נגמרת.

shemesh22

New member
../images/Emo127.gif בעד הסבר קטן

להפריד בין האהבה שלכם אליו, לבין האהבה בין גבר לאישה. וחוץ מזה מקסים הקטן שלך

את שירלי יודעת לתת המון אהבה.......

ראיתי והוקסמתי מהיכולות שלך כאמא. השלווה והביטחון שאת מעניקה להם זו אהבה. שמחה לדעת שיש אמת במשפט "מה שתתן זה מה שתקבל" קבלי ותני המון
בחייך

seg sug

New member
אהבה לא נגמרת

אהבה- קשה להגדיר אבל יודעים כולם להגיד שזה משהו שממלא את הלב אז יכול להיות שכשהלב מתרוקן התרוקן החלק שמילא אותה בהרגשה נפלאה ובמקומה נכנסה הרגשה שונה. היא לא נגמרת.. אבל היא מקבלת גוונים אחרים היא הופכת לצורות שונות, לא תמיד מוכרות אולי לא תמיד רצויות, ולפעמים היא נשארת בצבעים יפים יותר. (אם היא מתעצמת- לילד יש דימוי של להתפוצץ כי אין מקום להכיל וביננו כשמאוד אוהבים מרגישים להתפוצץ) ..סתם תהייה... ולך המון
ו-

סקופית

New member
מקסים - התשובה הפרקטית, במקרה

של שאלה כזו, צריכה להיות, שיש הבדל בין אהבה של ילד ואמא לאהבה של אבא ואמא. וזו של אמא אליך, בן, לא תגמר כי היא ללא תנאי, ולא חשוב מה תעשה..

../images/Emo99.gif מקסים

כמה שהם מרטיטים לנו את הלב ואת הנשמה הילדים הם אוצר מלא ביופי פנימי אמיתי מלאי קסם, רגישות,אהבה בלי תנאים. מחמם את הלב

למעלה