-להתעלם מההודעה-

bLAck hALo

New member
נ"ש..טוהר..כשתיכנס אז אני בעד

לשנות את מה שכתוב בראשי "..טוב, לא השואו, הפורום. המטרה בפורום היא לסגוד לראפר..." לסגוד? אני בעד לנפנפף את המילה הזאת משם

Envenom

New member
שונה

ל"לדבר על" למרות שאני אישית כן סוגד לו

cool miki

New member
נ"ש מה אתם חושבים על lose it?

אני חושבת שהוא שיר.... אממממ.... איך נגיד את זה? לא כל כך טוב בלשון המעטה
(כלומר, השיר גרוע
, בואו נהיה ישירים
). זו הדעה שלי
. מה דעתכם?? אהבתם את השיר?

lony21

New member
כנ"ל!!!

moskau שיר בנזונהההה והכי נחמד שאני מבין חלק גדול ממנו

lony21

New member
יש'ך מושג איפה יש מילים לשירים?

דיסק סבעבע באסה שכל דיסק שלהם כ"כ קצר! (11 שירים
)

Envenom

New member
כרגע לא..

אבל בטח עוד איזה כמה ימים יעלו ב lyricsondemand

bLAck hALo

New member
אני עדין בשוק מזה שדרה הפיק את זה!

דעתי שיר טוב..סבבה..נחמד שיר קורע לדעתי אבל משהו מוזר וכמו שאמרתי ההפקה אוי אוי מה קרה לדרה??????!!!?? אני לא מאמינה שדרה הפיק את זה! משהו עובר על שניהם.

גם לדעתי השיר לא משהו.

ואני סוגדת למארשל. אני אמינמיסטית... הממממ... אז תגידו, הוא יופיע בארץ? מיטל.

bLAck hALo

New member
בארץ? נופ

כי זה לא משתלם ישראל ממוקמת בשוםםםםםם מקום!!! למשל אם הוא יצא לסיבוב הופעות גם באסיה אז זה לא יהיה אפילו קרוב אלינו ואם הוא יצא באירופה זה צרפת לונדון וכו'..שזה גם לא קרוב אז מבחינה כספית זה פשוט לא משתלם וגם מבחינה של זמן לא וגם המצב הביטחוני ועוד שטויות........ אבל מי יודע..אולי יום אחד הוא כן יגיע

חחחחחח

ועכשיו. אני שונאת את איזראל יותר מששנאתי אותה עד עכשיו. איזה קקי של יונה. טוב נו... אולי יום אחד יתחשק לו לטוס לסוריה מצרים וירדן... מה לא!? לא? אוווף... למה? מוהאהאהא

cool miki

New member
נכון. הם לא מרוויחים מזה כסף.

אז הם לא באים לפה. כי כמו שהילה אמרה, זה לא משתלם. במיוחד מהבחינה של הרווחים הכספיים.$$$ ובואו נודה, שכל אחד חושב על כסף, גם אם מדובר באמינם
שלנו. או שבעצם הוא לא שלנו, ואולי טוב שכך....ואולי לא.

bLAck hALo

New member
לא מבינה אנשים שחושבים ככה

מה רע בזה שהוא ועוד כל אנשי העולם רוצים להרוויח כסף מהעבודה שלהם?! זה פאקינג העבודה שלהם.. אפילו אם זה זמר/ת שחקן/ית דוגמן/ית זה נקרא עבודה! וכמעט רק בעבודות האלה תמיד כולם "הוא עושה את זה רק לכסף", "הוא היה טוב בעבר אבל עכשיו הוא רק דואג לבנק שלו" ברור שהם חושבים גם על הכסף. שלא נדבר על סיבוב הופעות..זה הרבה מאווווווווד כסף שיוצא אבל בסיבוב עצמו גם נכנס בסוף אם תורידי הופעות (ולא רק של אמ') תביני למה. וכן, גם אמינם "שלנו" רוצה להרוויח כסף.

למעלה