*להתעורר*

the z girl

New member
*להתעורר*

יאא ראיתי היום מישהו בבצפר שלי גולש בפורום (בתפוז, לא הזה) אבל לא הצלחתי לראות באיזה פורום הוא היה רק ראיתי שזה איזה פורום בתפוז ואז ראיתי את השם משתמש שלו (אחרי זה הסתבר שראיתי משהו טיפה שונה ממה שזה באמת), בכל אופן הוא גם היה באייסיקו שלו ובמחשב. (זה היה בספריה) אז אחרי זה היה הפסקה ושיעור וזה ובשעה ה.. 6 נראה לי היה לי ספורט, וכל היום אמרתי לכולם שממש כואב לי הראש, למרות שלא כאב, לא יודעת לא היה לי כוח לדבר עם אף אחד אז המורה לספורט לא בדקה שמות (הייתי בתחילת השיעור), ולא נראה לי שהיא ראתה שאני שם, אז בהתחלה ישבתי בצד ואחרי זה שמתי לב שהיא לא שמה עלי והלכתי לאולם לקחתי את התיק וישבתי בחוץ בשמש עם הדיסקמן (אהובי אדם), הבטריות נגמרו אז ישבתי שם עוד כמה דק', דיברתי עם איזה מישהי כמה דק' ואחרי זה החלטתי ללכת (לבד בדד) לבצפר, הגעתי לכיתה שלי וראיתי שיש שם כמה בנות שגם מבריזות, אבל אנחנו לא חברות (לא נראה לי שהן יודעות איך קוראים לי- חח..) אז מחשש שייקחו לי את הדיסקמן החדש ויהפיוף (אדםם, יש אצלנו גנבות מדי פעם בבצפר) אז הלכתי עם התיק הכבד הזה שוב אבל הפעם לספריה. בהתחלה הייתי במחשב ליד איפה שההוא היה, (אני לא מכירה אותו אין לי מושג איך קוראים לו ואפילו אם תביאו לי אותו עכשיו מול הפרצוף אני לא אזהה אותו כי לא היה לי נעים להבתכל עליו או על מה שהוא עשה.. הוא היה במחשב ואני הייתי עם חברה שלי במחשב ליד..) בלעט בכל אופן (דמט אמרתי את זה איזה חמישים פעם לא?!) בקיצ-קיצור, אחת שעשתה במחשב "שלו" עבודה הלכה ואני עברתי מחשב, למחשב "שלו". בהתחלה המחשב היה דפוק ואיטי אבל אחרי זה הוא הסתדר, בדקתי איך קוראים לו (הוא שכח להתנתק) וגם באיזה פורומים הוא בדר"כ, וגם התנתקתי בשבילו (איזה מותק אני) ואחרי זה ראיתי שיש שם אייסקיו (אסור להתקין אייסיקיו במחשבים בבצפר, בדר"כ), אז חשבתי "בואי נכנס נראה אולי מישהו חולה ולא בא לבצפר" אבל זה התחבר אוטומטית לשלו! (חיח) אז העתקתי את המספר על היד שלי, ואחרי זה לדף. עכשיו שחזרתי הביתה עשיתי בדיקה מעמיקה וגיליתי שהוא בי"א, ואת השם שלו. חח ואין לי מושג למה זה לא שהוא נראה כ"כ טוב.. טוב הוא נראה נחמד, אבל לא מאלה שהיא נדלקת עליהם (כמובן אם היה יוצא לי לראות את הפרצוף שלו.. אוליי) ולא סיפרתי על זה לחברות שלי, (הכלבות בכלל לא שמו לב נראה לי שלא הייתי!) כי הן.. טוב לא יודעת מה הן היו אומרות.. אבל אני בטוחה שהייתי במבוכה, מה אני מרגלת אחרי מישהו שאני בכלל לא מכירה ואפילו לא נראה טוב.! רק בגלל שהוא גם משתמש בפורום בתפוז?! אז.. אממ.. אל תשאלו למה זה פשוט סיקרן אותי, ולא היה לי משהו יותר טוב לעשות (כבר אמרתי שהבטריות נגמרו?) אז ... :) כן תגידו מה שעל ליבכם.. העיקר השפורום הזה ייתעורר קצת ואני דורשת תגובה אני מאחרת לחוג בגלל ההודעה הזו!!! (לא גיטרה.. גיטרה זה יום שלישי) הא וגם ההוא (ששמו לא מותר לפרסום) אוהב את דודי בלסר (IF U KNOW WHAT I MEAN...) חיח באמת יש לי שכל אחרי מי לרגל לא נורא הוא נראה נחמד, והוא גר באור כזה של עשירים.. בלעט בלעט בלעט (כן דרך האינטרנט גיליתי איפה הוא גר, זהלא היה קשה כתוב לו בפרטים) ועכשיו בטוב לבכם תעירו את הפורום, תגיבו, תספרו ואני טסהה לחוג!! אבל קודם אני ארווה את צמאוני בכוס מים (או שתיים? *אורלע אני נעקה*) אם אני לא רואה תגובה אחת אחרי 6 (שאני חוזרת) אני אכעס מאודדד חיח ביי

joelgirl

New member
ok

אז באיזה פורומים הוא?????? ודיברת איתו כבר ????? בכלל? או באייסיי??? ולאיזה חוג את בדיוק ממהרת????. חחח וגם לי יש שיעור גיטרה ביום שלישי אאאאא זהו

the z girl

New member
תשובה לדנית.. :)

הוא בפורום אוונסנס, ואני לא מתכוונת לדבר איתו. לא בבצפר ולא באייסיקו ולא בפורום. (רשמתי שם כמה הודעות.. אבל אני לא מתכוונת להיות חברה קבועה, כמו פה, למרות שהם נראים אחלה אנשים שם). אממ.. טוב זה חדר כושר, אבל רק בגלל שמותר לי להגיע לשם רק פעמיים בשבוע (כי אני עוד לא בת 15) אז אני קוראת לזה חוג. :) אני מנסה עכשיו להבין למה עשיתי את זה.. ("ריגלתי" אחריו) ואני חושבת שזה בגלל שאף-פעם לא חשבתי על זה שעוד מישהו מהבצפר שלי (כמה מטומטם שזה נשמע) יכוללהיות פה, כי אני פה. ממשיכה אח"כ.. צריכה ללכת ביי

joelgirl

New member
פששש חדר כושר../images/Emo18.gif

ניראה לי שלא כדי להיתעסק איתך

the z girl

New member
חה

אוי היום היה קטע מביך עם שרירים ואני מזה אין לי שרירים יש לי שומנים *אהמ לא לרדת עלי זה ירד בקרוב* אז דנית, את יכולה להתעסק אבל אני בכל זאת מרביצה טוףףף.. לא חייבים שרירים בשביל ללכת מכות, צריך שרירים כדי ללכת מכות עם מישהו שהוא יותר חזק ממך.

EleVaTioN

New member
עופר עופר../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

נשמע שהיה לך יום נחמד לאללה
בלע בלע אני שונאת ביצפר יא אללה איזה ציונים פתאום יש לי
ק-ק-ה! בכל מקרה היום חברה שלי הביאה לי צפרדעעע הוא כזה חמודדד קראתי לו קרמיט הוא פשושוווון קרמיט זה פשוט שם מושלם לצפרדעים! ממש אחרי פרוגי
בריצוק גמאני ראיתי מישו נחמד על ליפה קלה גיטרה כלב הוא גר בשכונה שלי הוא נראה ממש נחמד

KaUrO DoNo

New member
חחחחחחחחח

יש לך עתיד בתור מרגלת =) לי היה יום דייקל בביצפר היום....3 שעות לשון ואז ראינו סרט...ואחרי הסרט בכינו למורה למתמטיקה שישחרר אותנו והוא הסכים!! חצי שעה לפני הצלצול.....ראינו את הסדט "המאהב" סרט חולני...אתם לא רוצים לדעת מה הולך שם ביכלל..בעעעעעעע...אבל היה מצחיק כי יש לי כיתה קרועה עם הערות מצחיקות.....וזהו...אני ב4 צריכה להיות בביצפר ללשון שוב...(בגרות אוטוטו)....טוף..אין לי מה לספר יותר..שיהיה לכולם סבבה של יום!! =)

KaUrO DoNo

New member
חחחחחחחחח

יש לך עתיד בתור מרגלת =) לי היה יום דייקל בביצפר היום....3 שעות לשון ואז ראינו סרט...ואחרי הסרט בכינו למורה למתמטיקה שישחרר אותנו והוא הסכים!! חצי שעה לפני הצלצול.....ראינו את הסדט "המאהב" סרט חולני...אתם לא רוצים לדעת מה הולך שם ביכלל..בעעעעעעע...אבל היה מצחיק כי יש לי כיתה קרועה עם הערות מצחיקות.....וזהו...אני ב4 צריכה להיות בביצפר ללשון שוב...(בגרות אוטוטו)....טוף..אין לי מה לספר יותר..שיהיה לכולם סבבה של יום!! =)

למעלה