להתעורר בבוקר

להתעורר בבוקר

גיליתי שמאז שאני עם הפורום ואני מכוונת את השעון בבוקר לשעה יותר מוקדם כדי להספיק דברים למרות שאני מושכת זמן מיטה ויוצאת באותה שעה כמו קודם מהמיטה אני יוצאת יותר ערנית ומספיקה הרבה יותר דברים גם לכם קורה שזמן ההתעוררות כזה ארוך?<

iditush forever

New member
אני בדרך כלל משתדלת לקום בבוקר

שעה - שעתיים לפני שאני צריכה לצאת מהבית, בין אם זה לעבודה או סידורים או כל דבר אחר. כדיי להספיק גם להתארגן - מקלחת, ארוחת בוקר קלה, התלבשות וכ'ו, אבל גם כדי להספיק לסדר טיפה את הבית לפני היציאה שזה אומר - סידור המיטה, שטיפת כלים במידה ונשארו בכיור, ניקוי חפיף כזה של אבק וכו' אם יש בלאגן מליל אמש. אני אוהבת להתארגן לאט בבוקר ולא אוהבת להיות בלחץ לכן אני מעדיפה להשכים טיפה יותר מוקדם מהזמן ולהתארגן בנחת ובסבבה שלי, עם הכוס קפה והסיגריה של הבוקר אחרת אני פשוט לא מתפקדת וזה הורס לי את כל היום.

maybesure

New member
אני קמה בשעה קבועה

אמנם מכוונת לי שעון אבל מתעוררת קבוע לפניו, לפני 6:00 בבוקר. יוצאים רק ברבע לשמונה. יש לי מספיק זמן לסדר את הבית, כביסות בארונות אם יש, כלים במדיח, הפעלת מכונה/מדיח כשצריך ולהעיר את הבן לב"יס, להסתדר ולהתאפר ולהיות מתוקתקת לפני שיוצאים, וגם להספיק לטפל בכלבים. אני לא מושכת זמן במיטה, ישר קמה, גם בשבתות. לא אוהבת לבזבז זמן - אבל כן נחה בצהרים.

אה, זה תלוי

אם הבנות נחמדות, אני מכריחה את עצמי לקום ב6:45, ואז כל הבוקר לחוץ... אם לא, הן יכולות להעיר אותי גם ב5:30, ואז זה הנקה (לפעמים) ולקום מיד.

אני מורחת את הזמן במיטה

אני שמה שעון ל-6:00. במקרה הטוב נשארת רבע שעה במיטה ואז קמה ומתחילה להתארגן. במקרה הקצת פחות טוב הפיצ'ון מעיר אותי ואנחנו נמרחים יחד במיטה שלי (הבעל יוצא ב-5:30 מהבית). במקרה הגרוע ביותר, אני נרדמת אחרי שהשעון צלצל, הפיצ'ון לא התעורר לבד ונשארנו לישון עד אחרי 7:00 (זה כמעט ולא קורה). בד"כ הבוקר קצת לחוץ כי למרות רוטינת הבוקר הקבועה, אין כמעט יום שאין ויכוחים עם הקטן על סדר הדברים ועל המהירות. עד לפני 20 יום היה ממש לחוץ בוקר כי היינו תלויים באוטובוס כדי להגיע לגן. עכשיו שיש לי את האוטו אני קצת יותר רגועה כי צריך להגיע עד 8:20 לגן אז יש לי יותר זמן. בימים שאני מצליחה לקום לפני הפיצ'ון אני מנצלת את הזמן לסדר קצת, לעשות קצת כלים, לתלות כביסה ובעיקר דברים קטנים שלא עושים רעש ושאפשר להפסיק באמצע כשהוא מתעורר.

ליזקוש

New member
נקודה כואבת ביותר...

יש לי מנהג מגונה לישון מאוחר (בד"כ סביב אחת בלילה), אלה השעות שבהן אני מספיקה לבשל, לארגן ולסדר אחרי שהקטנה נרדמת. ואז קשה קשה לקום בבוקר. אני לא מאלה שמקשיבים לשעון המעורר שלהם... יש ביניכן כאלה שעשו שינוי בענין, והצליחו להתגבר על המלחמה בשעון?

iditush forever

New member
אני קמה, מתעוררת, בלי קשר לשעון

המעורר, זאת אומרת שחבר שלי קם שזה בדרך כלל לפני, ההתעוררות שלו מעירה גם אותי. קשה לי להמשיך לישון אחרי שהוא קם בבוקר, והוא קם שעה לפני בדרך כלל בסביבות 5:45 - 6:30, אני לא לפני שבע בבוקר, אבל לאחרונה אנחנו מתעוררים ביחד. אני תמיד מנסה ל"גנוב" עוד כמה דקות במיטה אבל באיזשהו שלב אם אני לא אקום, אני יודעת שאני גם אאחר לעבודה ואצלינו בבקרים יש פקקי תנועה מטורפים (באיזור שבו אני עובדת). אני לא נלחמת עם השעון המעורר, הבחור הוא השעון המעורר מבחינתי
קשה לי להמשיך לישון אחרי שהוא קם, וזה נדיר שאני נרדמת אחריו.

maybesure

New member
אני גם חיית לילה

לא הולכת לישון לפני 1:00 בלילה ולפעמים גם 3:00-4:00 לפנות בוקר. בכל מקרה קמה בשש. הרגל. וגם כנראה איזה שיבוש ויטמינים שאני דווקא מנסה לטפל בו. אני לא נחמת בכלל, מתעוררת עוד לפני שהוא מספיק לצלצל. אבל, וזה אבל ענקי: אין לי ילדים קטנים. הילדים שלי כבר בוגרים, אחת לא בבית במהלך השבוע (אונ') ואחד בחטיבת ביניים. מצב הרבה פחות מעייף והרבה יותר מסודר.

I Was Hoping

New member
תמיד קמה מוקדם

היום הייתי צריכה לצאת בתשע ועשרים, וקמתי כבר בשבע. ככה אני משאירה בית פיקס אחריי, וכיף לי לחזור הביתה. זה כולל מקלחות, מכונת כביסה והעברה למייבש, סידור מיטות, כלים ו-וויש קצר על הבית. זה שווה את זה. בכל מקרה אני לא הולכת לישון מאורח מעולם. אני דובקת בשגרה שלי בצורה פנאטית, רק ככה טוב לי.

אני קמה מוקדם, לפני כולם, בלי

להתמרח ולהתמתח. משנת הצהריים אני קמה יותר באיזי.

מחל

New member
מנצלת את השרשור...האם הילדים מסדרים

את מיטותיהם? אצלי המלחמה היא היצאו בזמן מהבית ועל סידור מיטות אין מה לדבר...

למעלה