להתנצל או לא?

Skar FaSe

New member
להתנצל או לא?

להתנצל או לא? מי צודק?
לפני חודש וקצת קרה קטע לא נעים עם בחורה. הגיע מצב ל ~sex~ ולא עמד לי כנראה כי השתמשתי בקוקין- מסיבה וזה...- הבחורה קמה התלבשה taxi הביתה, ונעלבה קצת.. למחרת אמרה ״מרגישה רע אחרי אתמול״ ניסיתי בערך פעמים להפגש איתה והיא התחמקה (לא יודעת , לא היום ) ומצד שני הייתה כותבת : ״נעלמת לגמריי״
לפני 4 ימים, אחרי שלא היינו בקשר שבוע, הודעה ממנה ״מה המצב חשבתי טסת ל-

LA- אני הייתי מבועס עליהה והייתי קצת ציני אליה - חשבתי היא לא תרגיש - למחרת עניתי לה:חשבתי טסת ל-Monaco- ענתה ״בכייף, ים שמש, וכתבה לי עוד כמה מילים- עניתי לה (אחרי כמה שעות) אז טוסי - שתי מרטיני ותפגשי את הזריחה -
והיא עונה לי״: למה אתה כזה גס רוח? יש לי הרגשה שנעלבת עלי או משהו?...״ עניתי בבוקר שאני לא גס רוח ועוד כמה משפטים בלי להתנצל
כאילו מה גס רוח במיני שיחה הזאת? אתם קולטים משהו כזה? או שהיא פשוט הרגישה משהו באינטואיציה למה אני כן מבועס עליה- כדאי לי להתנצל?

שלום

אולי הייתה אי הבנה, וחשבה שהתכוונת שאתה רוצה להיפטר ממנה ולכן אמרת לה לטוס למקום אחר. כדאי שתסביר לה שרצית שתבלה ותיהנה ולכן איחלת לה את זה, ולא כי רצית שלא תהיה אתך אלא אתה אוהב אותה. תקלות במגע חומרי קורות לפעמים ומתגברים עליהן בעזרת שילוב של החברות הרגשית ועזרה ממטפלים שמבינים. כשהאהבה הזוגית חזקה, ויש משיכה ולו בסיסית, אפשר ליצור קשר חומרי טוב.
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
כן, ענית בגסות רוח

אף אחד לא ממש אוהב שמתחילים איתו עם משחקי ה"פולניה הקרה". זה פשוט לא סקסי בשום קנה מידה.

למה להכנס לפינות האלה? תשמע, היא יודעת טובה מאוד שהיא מתחמקת ממך ולא רצתה להפגש. היא לא סתם לא שמה לב שאתה מחפש אותה ואת קרבתה והיא סירבה; יחד עם זאת בד בבד היא בכל זאת פנתה אלייך וכתבה לך חשבתי שנעלמת. במילים אחרות זו הייתה הדרך שלה להגיד לך שהיא סלחה לך כנראה והיא נרגעה מהתקרית והיא רוצה שוב קשר איתך וניסתה להתקרב אלייך ולא ידעה איך לעשות את זה בצורה ישירה.(לא כולנו ישירים וזה בסדר..) ומה הייתה תגובתך שלך לניסיון שלה להתקרב אלייך? להקניט אותה, ולענות בצורה שקצת יכולה לרדת עליה.

יתרה מכך,היא אפילו שאלה אותך בצורה ישירה-נעלבת ממני? פגעתי בך? ומה עשית במקום להיות כנה ולהגיד לה -כן נעלבתי קצת כי..החלטת לשחק שוב משחקים ולהגיד לה תשובה מתחמקת ופריג'דית משהו(זה בד"כ מוציא לאנשים את הרוח מהמפרש לחלוטין-מניסיון). יש לך דפוס באופן קבוע במקום להתרכך במקומות שקשה לך להפגין כנות או פגיעות,אתה נוטה לשחרר קצת רעל וקוצים - כמו קקטוס.תשתדל להמנע מהדפוס הזה ובעתיד יהיה לך הרבה יותר נוח ונעים באינטרקציות עם אחרים.

בנוסף אני חייבת להגיד לך; להכנס לפינות של מי צודק במילה שלו נגד שלה , זה חבל, זה מיותר ועדיף תמיד להיות חכם מאשר להיות צודק (זה נכון ב99% מהמקרים).אני חושבת שעליך יותר להתמקד במטרה שלך שהיא עבורך,להשיג דייט נוסף עם הגברת שאתה כה רוצה כבר המון שנים; הרבה יותר מאשר מי צדק בריב. עם צדק לא קונים במכולת,ולא מגיעים איתו בד"כ גם למיטה ולזוגיות. אז ראשית הפטר לחלוטין מהמושג הזה.

שנית ,אני חושבת שאם אתה מעוניין בקשר עם הגברת הזו,במיוחד קשר רומנטי,עליך להתנצל ולנסות לדבר איתה לליבה.

ושלישית, הסיבה שהיא נעלמה ממך והרגישה רע היא ככל הנראה קשורה קשר ישיר לעובדה שאתה צורך קוקאין,נקודה(לא משנה אם מדובר במקרה חד פעמי או באיזה סיטואציה). רב האנשים הנורמטיבים לא מתקרבים לסמים מסוג זה,בשום סיטואציה. זה מטלטל לדעת שמישהו קרוב אלייך משתמש בסמים ולא משנה באיזה סוג אז היא כנראה הייתה צריכה קצת זמן להרגע מזה ולעכל את זה ולהחליט האם מתאים לה בכלל קשר עם אדם שמדי פעם עושה שורות. (זה לא עניין פשוט לעיכול לא משנה גם אם מדובר באירוע חד פעמי) רק שתדע איך אנשים נורמטיבים עלולים לראות את המקרה הזה מהצד.

אני מאחלת לך הרבה בהצלחה עם הגברת,
פכחון ארוך טווח
, זוגיות מצוינת ושלווה ואושר רב לשארית הזמן.

שיימי

Skar FaSe

New member
תודה - נראה לי פספסת קצת..

ה: ״לאן נעלמת?״ היה לפני שבועיים , message ממנה..
ואחר -כך:משעמם בבית ,לי ולא בא לי ללכת לים״ לא הייתי במצב רוח ללכת לאף מקום ואמרתי לה: ״צריך ללכת לאן שהו״ אבל יצרתי קשר יום אחרי דיברנו והצעתי לה להפגש והיא לא רצתה (לא היום) ואז לא היינו בקשר שבוע וחצי (יום ה׳ שבוע שעבר)
עוד משהו שפספסת (לא אשמתך אני מטמצת...)
כשהיא אמרה לי ״אני מרגישה שנעלבת ממני זה היה משפט המשיך ל ״למה אתה כזה גס רוח?״ ז״א היהיתה כבר בנגטיב עלי...כך שזה לא היה בקטע של סלחה... עניתי לה למחרת style: "אני לא גס רוח , אני מרגיש שאני מנדנד לך , קורא לך להפגש, את מתחמקת ואני מרגש שאני מציק לך...״ והיא לא ענתה לי בכלל...
ובכלל? למה זה פולניה קרה? כאילו אני מבואס עליה, אבל לא רציתי להראות לה את זה... מה גס רוח בלהגיד לה ״שתי מרטיני בMonaco, ותפגשי את הזריחה״ -
אני אנסה להתנצל, אבל זה לא נראה טוב... -
תודה על התגובה, אל תגידי לי״בהצלחה״ מזל נאכס עם המילה הזאת
&nbsp

Shamy

New member
אין בעיה

לא ירדת לסוף דעתי, העיקר שיהיה לך רק טוב ואושר בכל דרך שתבחר

כן

זה פוסט שלישי/רביעי
בו אתה מסניף קוקאין
בו לא עומד לך
בו אתה עושה ~sex~