להתמלא באנרגיה

להתמלא באנרגיה

שלום לכולכם הצטרפתי הערב אליכם ומקווה למצוא פה מרחב של שיתופי פעולה והעשרה הדדית. היום לאחר אימון, נשארתי עם השאלה כיצד אוכל לעזור לנערה צעירה לשוב ולהתמלא באנרגיות כאשר היא מרגישה מרוקנת וקשה לה להתחיל את שנת הלימודים. אשמח ללמוד מנסיונכם ולשמוע עצתכם. מודה ומחבקת מראש

bridges

New member
מסכים עם Yin.ומוסיף...

תתמלא אתה אנרגיה ותראה איך זה מדבק....

Maayan Bar

New member
להתמלא אנרגיה

שלום לך הקיבוצניקית מהעמק וברוכה הבאה, הרצון שלך לעזור לה מעיד על מחויבותך לנערה. אני הייתי מפנה את שאלתך אל הנערה עצמה, הרי באימון אנו מאמינים שהתשובות נמצאות אצל המתאמן והוא המומחה לחייו. הייתי שואלת: מה זו אנרגיה עבורה? מה יכול להוות עבורה סימן לכך שהיא מלאת אנרגיה? איך היא תדע שהיא מלאת אנרגיה? מי היא כשהיא מלאת אנרגיה? איך זה נראה, נשמע וכו'? מה היא עושה כשהיא מלאת אנרגיה? וכמובן - מה יכול לטעון אותה באנרגיה? תסמכי עליה שהיא תדע. תאפשרי לה להיות אחראית :) בהצלחה,

קיבלת תשובות מעולות, בנוסף

גם לבדוק, מה זה שמפריע לה? מה גורם לה לחוש מרוקנת מאנרגיות? יש כנראה משהו שעומד בדרכה. ועם קצת עבודה עליו, התחושה תהיה יותר טובה. בנוסף, ללא ספק, תזונה וספורט הם "אסים" בתחום של אנרגיה. בהצלחה

efrat dor on

New member
הי

בשלב הראשון הייתי בודקת עימה מדוע חשה מרוקנת מאנרגיה - אני מניחה שמצב זה נובע מתוך איזשהו חסך, ולמה כוונתי - בתהליך האימון חוסר אנרגיה נובע הרבה פעמים מכך שאחד מהערכים שלנו אינו בא לידי ביטוי בחיינו. יכול להיות שהמתאמנת שלך איננה ממשת את מלוא ערכיה כאדם והמצב קשה לה יותר עת היא צריכה גם להשקיע בלימודיה. לכן, בצעי עימה בדיקה של ערכיה - מאוד יכול להיות שתמצאי שם משהו. בנוסף - בדקי כיצד את יכולה לחזק אותה וכיצד היא יכולה להתמלא באנרגיה באופן עצמאי בזמנה הפנוי ( מציאת תחביב וכד'). הרבה הצלחה!! אפרת

תלתלית3

New member
קודם בררי לעצמך אם

את או היא מדברות באותה השפה והאם את מבינה מה המשמעות בריקון אנרגטי. לאחר שהבנת זאת תוכלי להתייחס לאופן הטיפול והחיזוק. בעולם שלי NLP הרפיות מחזקות ומעצימות עוזרות. מציאת דוגמאות בחיים להצלחות, בחירת קלפים שיתנו לה תשובות מתת המודע על מצבה. מה יכול לעזור לה להתמלא באנרגיה מחדש ומה קורן אותה בהתחלה ? להעמיד אותה כמרוקנת מול עצמה הרוצה להתמלא כשהיא משקיפה על התהליך - שלושת הכסאות. בהצלחה :)

להתמלא באנרגיה

יש לנו לכל אחד מאיתנו מקומות שמרוקנים אותנו מאנרגיה יש מקומות שממלאים אותנו באנרגיה. תוכלי לעזור לנערה הצעירה להיזכר במקרים במקומות באירועים אחרים שקרו לה שגרמו לה להתמלא באנרגיה, ולהשתמש במקומות אלו כדי להעלות את האנרגיה לתחילת הלימודים החדשה. להתסכל פעם נוספת ולהבין מה בדיוק (להתמקד) גרם להורדת האנרגיה להגדיר אותו ולהבין את "התקיעות" להתכוון התכוונות פנימית לייצור שינוי ולשחרר את הישן, מתוך מוכנות והתבוננות "האם אני באמת מוכן לשחרר? את האנרגיה התוקעת, המרוקנת, ולאחר ההחלטה לצאת לפעולה ולהמשיך לייצור את השינוי. מאחלת בהצלחה לשיתוף פעולה

isaacm

New member
../images/Emo13.gif חיבוק ממלא אותי אנרגיה, תודה

הנה, ללא כל כוונה עזרת לי להתמלא אנרגיה
כיון שכבר קיבלת הרבה תשובות, לא ארצה לחזור על שכבר נאמר. (זה, למשל, מרוקן מאנרגיה). אולי יותר טוב מלעזור לה לשוב ולהתמלא אנרגיה, יהיה לגלות יחד איתה את התבנית החדשה שמתאימה לה כדי להתמלא אנרגיה. בבחינת למדי אותה לדוג לעומת תני לה דג. חג שמח ומלא סקרנות איציק

המון תודה לכל המשיבים

קיבלתי המון. לוקחת מכל אחד מכם וגדלה בעזרתכם. מרגישה שהגעתי למקום נפלא עם אנשים נהדרים, חכמים ומבינים ויותר מהכל מוכנים לחלוק בידע עם נתינה נדיבה. אשמח לשתף ולתרום בהמשך הדרך. ואיציק - חיבוק זה אכן דרך נפלאה למלא ולהתמלא. תודה

למעלה