להתמודד

yakovs

New member
להתמודד

שלום! אני יעקב, מורה מירושלים. אולי אחדים מכם זוכרים אותי. בעבר השתתפתי בפורום והתכתבתי גם עם כמה מהחברים. זו הייתה חוויה מיוחדת. הסיבה שנעלמתי… לא חשוב. תמיד נעים לחזור למקום שיש בו אנשים טובים. יש לי את הסימפטומים שמאפיינים את טוראט. כנראה שיש לי טוראט. מעולם לא נבדקתי. לכל אחד יש את ההתמודדות שלו. כל אחד ממציא דרכים משלו… לדמיון של בני האדם אין גבולות, בייחוד אם המוח שלהם בנוי קצת אחרת… אצלי זה עובד כך: אם אני כותב על זה, זה עושה לי טוב. מי לא רוצה להרגיש טוב? בעבר סיפרתי מעט על עצמי, ויותר על הטיקים שלי (בעצם, זה אותו הדבר). היה לי טיק מוטורי מורכב ומיוחד שהמצאתי אותו בעצמי, כלומר, המוח שלי הינחה אותי מה לעשות בדיוק כדי שהטיק יהיה מוצלח. לאברי הגוף היה קשה לבצע בדיוק את מה שהמוח דרש מהם, אבל הם עשו כמיטב יכולתם. אם זה לא הצליח בפעם הראשונה, אז העולם היה עוצר את נשימתו, והגוף היה מנסה שוב ושוב. בסוף זה תמיד מצליח. לפעמים זה כואב, אבל אין מה לעשות. אין כמו ההרגשה שמשתלטת עליך אחרי שעשית את זה טוב. מי לא רוצה להרגיש טוב? יעקב.

mazy

New member
יעקב, ברוך שובך../images/Emo24.gif

אכן, נעלמת לנו לזמן רב!!! העיקר שחזרת, ואתה כאן!! גם אני מורה, אך הקשר שלי לטוראט הוא שונה, אני אם לילד לוקה בטוראט בן 12 וחצי. מאחלת לך שתרגיש טוב!!!
מזי.

הלנה

New member
יעקב ברוך שובך ../images/Emo24.gif

אני זוכרת למה עזבת...ושמחה שחזרת אלינו. אגב, בינתיים נפתח גם פורום טוראט חברתי להודעות שלא קשורות לטוראט וגם קומונה סגורה לעניינים אישיים בנושא טוראט שאנחנו לא רוצים לשתף את כולם (או לא רוצים שהילדים שלנו יקראו). אגב, הטיק המורכב שאתה מתאר, נשמע קצת כמו OCD, לא?

mickya

New member
ליעקב וההתמודדות

התיאורים שלך על התפרצות הטיקים מרתקים. מענין איך ההורים שלך התייחסו לטיקים. אני מציעה לשרשר את הנושא: הייתי בן להורים הלוקים בתסמונת : "הבן שלי לוקה בטוראט" מה דעתכם? מקוה שתהיה הענות ותכתבו על חוויות ילדותכם בנושא. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

למעלה