להתכלבבבבץ´

להתכלבבבבץ´

הראשל"צים (אני ועומרי - שם זמני) מציגים את השוס החדש בסלנג העברי
כלביאאאאאץ´ - שילוב של המילים כלבה וביץ´ ושילוב תכונות של שניהם המשמעות היא בחורה שמשלבת את תכונות הביאאץ´ של לפתוח רגליים עם תכונת הכלבתיות של הכלבה הישראלית, עוד פירוש הוא מגה ביץ´. להתכלבץ´ - הבניין : התפעל שורש : כ.ל.ב.צ´ נגזר מהמילה כלביאץ´ פירושים 1. לפתוח רגליים/להזדיין (בנות) לדוגמא : "זאת מתכלבצ´ת כמו מטורפת" 2. להתנהל בכבדות "תראו איך היא מתכלבצ´ת לה ברחוב" 3. להתנהג בצורה מניאקית "די כבר להתכלבץ´ יא דפקן" לכלבץ´ - הבניין : פיעל השורש : כ.ל.ב.צ´ פירושים 1. לזיין לדוגמא : " אני מניאק אם הוא לא מכלבץ´ אותה" 2. לגנוב משהו : "בואנה אתה בא לכלבץ´ את הוידאו הזה" אלה לא כל הפירושים הסופיים יהיו עוד הרבה פירושים כי זה כמו ח.ש.ג.ז עם המון משמעויות אני כותב הודעה זאת כהוכחה לכך שאנו המצאנו את המילים האלה כי השתמשתי בזה בכיתה ונדלקו על זה ככה שיש לי תחושה שזה יפיץ את עצמו וישכחו בסוף מי הממציא. כל הזכויות לשורש כ.ל.ב.צ´ ולמושג כלביאץ´ שמורות לראשלצ"ים יאללה תהיו אנשים טובים ולא כלביצ´ז Alex

להתכלבבבץ´ בטירוף!!!!!

איזה מושג קלי איזה מגניבים אנחנו...... תיקחו את המושג ותאמצו אותו אנשים! זה השוס החדש!!!!!!

אסו לשכוח וחשוב לזכור!!!!!

אסור לשכוח את המושג שהוא בעצם בסיס למילה הגאונית הזאת כ-ל-ב-ת-א!!!!!! כלבתבתבתתבבתבתבתבתבתבתא

m.n

New member
חחחחחחחחחחחחח

תשאירו את השם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הראשלצ"ים זה אחלה שם!!!!!! תנו כבוד לעיר המסריחה שלנו

זה חיקוי של הבת ימים.......

אנחנו נמצא שם כלי ונייצג את ראשון בכבוד למרות שיש לנו כבר נציגים קיקלופ,שלוש לראש מאג מהשבט באייאן גם גר בראשון

ng גבאי

New member
אמממ סורי

אני נשאר עם המקור (ביאאאאץץץץ) כי פשוט כיף ונוח להגיד את זה

m.n

New member
אבל זה שם טוב!!!!!

חברה שלי רצתה להקים להקה ולקרוא לה "ראשוניה" חחחח עזוב בשיא הרצינות תשאירו את השם!!!!! ככה כוווולם ידעו מאיפה באתם ורצוי שגם תכתבו שיר על העיר כמו "רחובות אפילים" של הבת ימים אבל אז בכלל תהפכו להיות מעתיקנים....

Ghost-Buster

New member
אפשר ליקרוא לשיר...

"עיר הקניונים" כי מי שגר בראשון או מכיר אותה טוב יודע כמה קניונים יש פה...

m.n

New member
אולי....

"העיר-המסריחה-המלאה-בפריחות-ובערסים-שבכלל-אין-מה-לעשות-בה-ובגלל-זה עכשיו-יום-שישי-בלילה-ואני-בבית" ????????????

קינג אי

New member
חשוב לזכור

הבתימים הם חיקוי של תאקט b.y.c.t - bat yam city t.a.c.t - tel aviv city אולי אני טועה פה אבל אני חושב שגם הבתימים הם חקיינים

A&A

New member
למי שלא יודע את לא הכיר

הקיצור לcity זה CT אני כבר שנים יודע את זה זה מאוד ישן זה שסאב יצא עם זה, ואותנו הכירו רק אחרי שסאב יצא לא אומר שהעתקנו תכף תגידו שסאב העתיק מטופאאאאאק כי הוא אומר LA וסאב אומר TA תפסיקו לחשוב שכל דבר דומה זה חיקוי!!!! The-A

Vick

New member
סליחה? MeGa BiTcH?...

מישהו קרא לי?... שאני יבין, אתה מנסה לידפוק לזה משמעות אחרת או משהו? על MeGa BiAtcH הזכויות כבר שמורות...
M.B VICK

למעלה