להתחלק בעיר

Funky Giraffe

New member
להתחלק בעיר

שיר חדש ברוח ההתנתקות להתחלק בעיר ------------------------------------------------------ מילים: שאנן סטריט לחן: הדג נחש ----------------------------------------------------- פוליטיקאים בכל העולם מתנועעים בכיסאות מחבלים מתאבדים מציעים לצופי טלוויזיה משהו לראות באותו זמן אני מנסה לחיות חיים של אמת וחובה עליי לשאול למה לא להתחלק להתחלק בעיר, בבוץ, באספלט החם, בתחבורה הציבורית, בכאב, בדם להתחלק בחודש אוגוסט, בגלי חמסין הנרקומניות, קשיי חניה, דיור ציבורי בתי עלמין להתחלק ביופי שאין שני לו חבוי מאחורי מסך דמעות אתם לא באמת מאמינים שרק אתם אכולי חרדות להתחלק בפקקי התנועה וסטיות החמדה הפתוחות לכולם הקיצונים שלא מתגברים ואנחנו נגדם להתחלק בלבנים בנות 3000 שנה נטישת קווים ומבעד שכונה להתחלק בזיהום אוויר ובחורף סוער ובאופק יום בהיר יום קודר להתחלק בחיוכים כמעט מפתים של נערות כמעט נשים וכמעט כל הגברים של אותן ************* להתחלק בלבבות נוקשים, בתוך מליון אנשים שחיים כבר שנים את אותה הצלקת להתחלק בעיר לא לפרק ת'עיר אני יודע שלפעמים אפשר להחנק בעיר זעם וכאב למכביר בעיר חיים על סף השביר בעיר אבל סיכוינו היחיד הוא להתחלק בעיר פוליטיקאים בכסאות מסובבים ת'ישבן מחבלים מתאבדים מייצרים אווירה של חורבן כן, ברור שזה יקרה רק לא מתי והיכן ואני עדיין צועק, בואו נתחלק, כולם להתחלק בריח האוויר יחודי וחמים שירים ספרים ציורים ואומנים שחיים *** אמיתית הרף עין קדום וצליל של אמת, אפילו סתום להתחלק ביום אחד מושלג בכל שנה בביטוי הארצי של כנפי השכינה יום שאל מול יופיע ******** למחרת נחזור לחיות שוב בלי הגנה להתחלק בעיר, לא לפרק ת'עיר אני יודע שלפעמים אפשר להחנק בעיר זעם וכאב למכביר בעיר חיים על סף השביר בעיר אבל סיכוינו היחיד הוא להתחלק בעיר אני יודע שמעולם לא יתרחקו מן האמונות אני יודע שכל דקה שעוברת היא פחות דקה לחיות אך אם היא איתי משאלתינו ולא חרבות להתקרב חובתינו, לא להקריב קורבנות ואני לא נרתע מקללה בת אלפים ואני לא נרתע מנביאים ומטיפים כי ראיתי ילדים רעבים קופאים כואבים ואם מבטינו קשור אז בואו נהיה ראשונים להתחלק בעיר, לא לפרק ת'עיר אני יודע שלפעמים אפשר להחנק בעיר זעם וכאב למכביר בעיר חיים על סף השביר בעיר אבל סיכוינו היחיד הוא להתחלק בעיר

Funky Giraffe

New member
בית שני- מסובבים = מזיזים

יום שאל מול יופיע קול אור נפלא* יום אחד מושלג בשנה*

Phi618

New member
דוגרי,

אתה מוצא דברים שאף הומלס-זורק-עלים-יבשים לא מוצא בפחי הזבל.

Phi618

New member
עידו,

בגלל שיש לי חסימה רצינית במוזה, וזה לא מאפשר לי לכתוב לך הודעה נורמלית אז- תקליט. ויש לי 1600 עמודים בספר פיזיקה. המורה שלי רוצה להרוג אותי.

למעלה