להתחיל עם מקצוענים....

אישון34

Well-known member
פעם הייתה אמירה של לא להתחיל עם מלצריות בפאב, כי כולם מתחילים איתן, והן עובדות על מנת לקבל טיפ.

הבת שלי היא מלצרית בימים אלה, היא בכלל לא מודעת לזה שמתחילים איתה, ואני בטוח שמתחילים איתה.

היא נחמדה על מנת לקבל טיפים.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

היום פגשתי אשת מקצוע בתחומי הקאוצינג'.

היא נשואה, מאוד רוצה לפגוש בי. לטיפול.

הקודמת שעשיתי אצלה קורס, הייתה רווקה, מחפשת, ומצאתי את עצמי יחד עם עוד מחזר של זמן עבר עוברים אצלה קורס. ויש המשך טיפול, אם רק ארצה.

בכל אופן, מה דעתכם על קשר עם גורם מקצועי - בזמן הקשר.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

לי לדוגמה יש אירועים בחיים, שם אני הענקתי שרות, שם השתדלתי שלא להיכנס למערכת אישית, כל עוד הייתה עבודה מקצועית.

אישוניאיש.
זקוק לטיפול קאוצ'ינג.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
פעם הייתה אמירה של לא להתחיל עם מלצריות בפאב, כי כולם מתחילים איתן, והן עובדות על מנת לקבל טיפ.

הבת שלי היא מלצרית בימים אלה, היא בכלל לא מודעת לזה שמתחילים איתה, ואני בטוח שמתחילים איתה.

היא נחמדה על מנת לקבל טיפים.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

היום פגשתי אשת מקצוע בתחומי הקאוצינג'.

היא נשואה, מאוד רוצה לפגוש בי. לטיפול.

הקודמת שעשיתי אצלה קורס, הייתה רווקה, מחפשת, ומצאתי את עצמי יחד עם עוד מחזר של זמן עבר עוברים אצלה קורס. ויש המשך טיפול, אם רק ארצה.

בכל אופן, מה דעתכם על קשר עם גורם מקצועי - בזמן הקשר.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

לי לדוגמה יש אירועים בחיים, שם אני הענקתי שרות, שם השתדלתי שלא להיכנס למערכת אישית, כל עוד הייתה עבודה מקצועית.

אישוניאיש.
זקוק לטיפול קאוצ'ינג.
אתה העלת לא מזמן פוסט דומה,כמדומני,על קשרים בעבודה או במקצוע.

אישון34

Well-known member
אתה העלת לא מזמן פוסט דומה,כמדומני,על קשרים בעבודה או במקצוע.
מנסה להוביל לשיחות.

וזה גם נושא שמרתק אותי.

התחלתחי עם המטפלת שהייתי אצלה, למעשה הכרתי אותה, ואז היא סיפרה לי על שהיא מטפלת, ואז נכנסתי לקבוצה - וזה כשל.

חשתי שזה מעט יותר מידי עבורי.

(האמת היא שהיא לא ראתה אותי).

אישוניאיש.
ממציא מציאות מקבילה.

למעלה