אם זה מענין מישהו
אז רק שתדע שברגע שהחבר שלי אמר לי שהיא מסכימה, התחילו דפיקות לב ופחד עצום וחרדה מפני הלא נודע, ואיזה סבל זה היה לחוות את זה כל השיעור, ובסוף כשפניתי אליה, בקושי הצלחתי לדבר. והייתי מאוד סגור. אבל היא אמרה כן. זה היה מדהים. בנקודה הזאת כבר התחלתי ליזום קשר איתה באופן קבוע, אבל כנראה שעכשיו היא לא מוכנה לקשר. טוב, זכותה, אם היא תרצה אני פנוי כיום. כמה אפשר ליזום? יש גבול! אה, ויש עוד סיפור! הסיפור הבא הוא בזכות השיעורים שלי בקונג פו. אלמלא בן, לא הייתי מצליח... התחילה איתי בחורה מאוד נחמדה, אבל מה זה מפונקת ואגואיסטית... החלטתי שאני מסכים לצאת איתה ולכל דבר שתרצה... בכוונה נכנסתי לזה כי ככה הרגשתי, למרות שידעתי שהיא לא בשבילי, אבל כן ידעתי שאנחנו צריכים לעבור משהו ביחד. והתחילו מאבקי כח ברמות מדהימות, ולא נתתי לה לשלוט בי, אבל לא ברחתי, נשארתי בקשר עד שהיא החליטה שנפרד. הייתה לה אפשרות הבחירה: לותר על המשחקים שלה ולחוות קשר אוהב ואמיתי איתי (מההתחלה הייתי ישיר לגמרי וסיפרתי לה את הדברים הכי אינטימיים שלי) או שלא. היא בחרה שלא. זכותה. זו הייתה התנסות נהדרת ואני מודה לה מקרב ליבי על שחיזקה את הכח האישי שלי! ותודה לך בן! הצלחתי לנצח בזכותך! בזכות מה שלימדת אותי בשיעוריך! אני אוהב אותך, בן!