להתחיל עם בחורות

להתחיל עם בחורות

איך אתם מתחילים עם בחורות? האם אתם מסוגלים להתחיל, ברחוב או בכל מקום אחר, עם מישהי המוצאת חן בעיניכם? האם הצלחתם לפתח מערכת יחסים משמעותית בדרך זו?

איך מתחילים עם בנות???

אני חושב שאין דרך אחת להתחיל עם בנות, או דרך מיוחדת פשוט להיות עצמך, וללכת עם זה. האם אני מסוגל להתחיל עם בנות?? האמת היא שלא, אני די ביישן בנושא הזה, למשל אני ראיתי מישהי גדולה ממני בשנה בביה"ס ואני לא יודע פשוט יאך להתחיל איתה, ואני כל כך רוצה להכיר אותה, פשוט אין לי מפתח אלייה. אני עם חברים שלי בדר"כ מכיר בנות, אבל לא יצא לי עוד אני הצלחתי העצמי להתחיל עם מישהי, כבר התחילו איתי בנות, אבל בקשר למקרה עם הילדה הזאת אני פשו לא יודע מה לעשות??? איך לתקשר איתה??? היא בכלל רוצה לדבר איתי???? מה אם היא תצחק עלי??? מה עם דא והא??? בקיצור, זו קצת בעיה, כי אני מאוד רוצה להכיר אותה, אבל אני לא יודע איך, להתחיל לדבר איתה בכלל?? שלכם באהבה, עידודודו הלוחם שמאוהב!!!

~דויד~

New member
זכור לי פעמים שהתחלתי עם בחורה

הראשונה: במסעדה עם חברים, הלכתי אל המלצרית בסוף הערב ושאלתי אותה "אפשר לקבל את הטלפון שלך?", היא פשוט התפקעה מצחוק, ואז אמרה לי "אתה ממש ישיר, וואהו, וגם אני אהיה ישירה- לא". השניה: תמיד משכה אותי בחורה נחמדה באיזה קורס שלמדתי, והחלטתי שאני חייב להתחיל איתה. אבל פחדתי פחד מוות. אז התקשרתי יום אחד לחבר שלי שמשוחח איתה לפעמים, וביקשתי ממנו שישאל אותה אם היא מוכנה להפגש איתי. ואז הוא שאל אותה והיא אמרה לו שהיא לא מוכנה להפגש עם אף אחד כרגע. טוב, בפעם הבאה שהיה הקורס, היא ראתה אותי משוחח איתו, ואמרה לו שאיתי היא כן מוכנה. ואז הוא אמר לי את זה ואז כל השיעור חיכיתי לסוף (ברור שלא התרכזתי בהרצאה), והזעתי מאוד אבל הייתי נחוש, פניתי אליה והחלפנו טלפונים. והיום אנחנו ידידים. אוף, אני כזה קשה בקטעים האלה

~דויד~

New member
בקשר לסאב-טקסט

יש בנות שהתחילו איתי באופן ישיר יש בנות שהתחילו איתי בשיחה רגילה לכאורה אבל עם הרבה סאב-טקסט, ואני קולט את זה ומגיב בהתאם. אני לא אוהב לשחק משחקים וברגע שאני מבין את התשדורת, אני מחליט אם אני מעונין או לא ופועל בהתאם: אם אני לא מעונין, אני מבהיר (בסאב-טקסט) שאני לא מעונין והצד השני קולט. אם אני מעונין, אז מגיע הקטע הקשה: עולים אצלי הפחדים... היום אני מאמין שאוכל לומר כן, אבל בעבר לא יכולתי, ואי לכך בשלב הזה הייתי מסרב בגלל הפחד. .

~דויד~

New member
אם זה מענין מישהו

אז רק שתדע שברגע שהחבר שלי אמר לי שהיא מסכימה, התחילו דפיקות לב ופחד עצום וחרדה מפני הלא נודע, ואיזה סבל זה היה לחוות את זה כל השיעור, ובסוף כשפניתי אליה, בקושי הצלחתי לדבר. והייתי מאוד סגור. אבל היא אמרה כן. זה היה מדהים. בנקודה הזאת כבר התחלתי ליזום קשר איתה באופן קבוע, אבל כנראה שעכשיו היא לא מוכנה לקשר. טוב, זכותה, אם היא תרצה אני פנוי כיום. כמה אפשר ליזום? יש גבול! אה, ויש עוד סיפור! הסיפור הבא הוא בזכות השיעורים שלי בקונג פו. אלמלא בן, לא הייתי מצליח... התחילה איתי בחורה מאוד נחמדה, אבל מה זה מפונקת ואגואיסטית... החלטתי שאני מסכים לצאת איתה ולכל דבר שתרצה... בכוונה נכנסתי לזה כי ככה הרגשתי, למרות שידעתי שהיא לא בשבילי, אבל כן ידעתי שאנחנו צריכים לעבור משהו ביחד. והתחילו מאבקי כח ברמות מדהימות, ולא נתתי לה לשלוט בי, אבל לא ברחתי, נשארתי בקשר עד שהיא החליטה שנפרד. הייתה לה אפשרות הבחירה: לותר על המשחקים שלה ולחוות קשר אוהב ואמיתי איתי (מההתחלה הייתי ישיר לגמרי וסיפרתי לה את הדברים הכי אינטימיים שלי) או שלא. היא בחרה שלא. זכותה. זו הייתה התנסות נהדרת ואני מודה לה מקרב ליבי על שחיזקה את הכח האישי שלי! ותודה לך בן! הצלחתי לנצח בזכותך! בזכות מה שלימדת אותי בשיעוריך! אני אוהב אותך, בן!

על שתי בנות הזוג האחרונות שלי

כל אחת מהן במערכת יחסים סופר-רצינית (עם מחשבות על חתונה) שנמשכה שנה. הראשונה - התחלתי איתה באוטובוס. השניה - התקשרתי אליה לצפון כשחיפשתי בת-זוג. זכרתי אותה במעומעם, מפגישה חטופה שארעה שנים קודם לכן, איתרתי את הטלפון שלה והתקשרתי. תוך ימים מעטים הפכנו לזוג. בנוסף לכך, נולדו כמה מערכות יחסים רציניות אך לא של בני-זוג (אלא של ידידות) מתוך פגישות מקריות ברחוב, באוטובוס וכולי. בקיצור, אפשר להתחיל מערכת יחסים רצינית מהרחוב או מהאוטובוס! השאלה היא רק איך עושים את זה... האם הביישנות היא המעכבת אותנו במקרה זה, או שיש עניין נוסף? באהבה, בן

~דויד~

New member
אני

אפנה לבחורה כאשר אני ארצה. כדי לרצות, אני צריך להרגיש שהדבר נכון. נכון עבורי. אם החלטתי, אני אעשה זאת למרות כל פחד שיכול לצוץ. מצד שני, אילו הייתי פחות מפחד, הייתי יוזם הרבה יותר... הממממממ........ אני אעבוד על זה. תודה, בן, יקירי

באמת אחלה! רק הערה קטנטנה...

אולי קצת סמנטית ואולי לא... שאלת איך אתם מתחילים עם בחורות ? ומה עם איך אתן מתחילות עם בחורים ? איך אתם מתחילים עם בחורים ? איך אתן מתחילות עם בחורות ? באהבה, אמיר.

להתחיל עם בחורים...

שאלתי גם איך אתן מתחילות עם בחורים. את שתי השאלות שאלתי באותו זמן (בשני שרשורים נפרדים שנפתחו באותו זמן). על השאלה "איך אתן מתחילות עם בחורים" התקבלו בהתחלה הרבה יותר תגובות... ולפתע החלו להגיע תגובות גם על השרשור הנוכחי - והוא קפץ חזרה מהעמוד הקודם (אליו הוא הגיע בתור הודעה בודדת) וכולם התחילו להגיב אליו... אז כן, ראוי גם לשאול: 1. איך אתם מתחילים עם בחורים 2. איך אתן מתחילות עם בחורות ואתה יודע מה?? עכשיו אני פותח שרשור חדש בנושא הזה! עכשיו!!!! באהבה בן

angeleyes

New member
איך, בן?

כבר התחלתי כמה פעמים עם בנות במקומות "כמעט" סתמיים... כשאני כותב סתמי, אני מתכוון לסיטואציה שבה מישהו ניגש למישהי (או להיפך) כאשר אין ביניהם כל קשר קודם, ולצורך העניין אולי אפילו לא חילופי מבטים. עד היום זה לא עבד. לא שניסיתי כ"כ הרבה, אבל נראה לי (למרות שכשניסיתי באמת ניסיתי!) שהסיכוי לקשר רציני מתוך כזו התחלה הוא קלוש. איך אני יכול לדעת שהיא בכלל "קרובה" להיות מתאימה לי או אני לה, אם אני לא יודע דבר אודותיה? עד היום, הקשרים הרציניים שלי, כולם היו לאחר היכרות מסוימת. אני גם מאמין, שהדרך הכי טובה לפגוש בחורות היא דרך חברים, או במסיבות, וכו´

למעלה