להתחיל עם בחורה

• פותח הנושא qolo
  • פורסם בתאריך

qolo

New member
להתחיל עם בחורה

טוב תראו אנשים יש לי בעיה הקטנה ואני חושב שהדרך שאני משיג בחורות נמאסה עליי,כמו מועדון,מבטים שהן עושות לי . אני רוצה לדעת איזה שיטות טובות יש להתחיל עם בחורות,אני שואל בשיא הכנות.. יש את אלו שממש יודעים לזרוק משפטי מטרה שקשורים לאותו מצב שהבחורה נמצאת בו,מישהו מכיר על מה אני מדבר... ובנוסף אשמח לשמוע על שיטות שלכם ... יאללה פנקו את החייל הרעבבב

צרות של עשירים?

יש אנשים שלא משיגים בחורות. אתה אומר שאתה משיג אבל מה הדרך לא נראית לך. שנבכה לך עכשיו או אחרי שתחזור עם שתיים מהמועדון הלילה? מילא אם היית אומר שאתה משיג את הבחורות הלא נכונות או משהו, הייתי מפתח טיפה יותר הבנה או משהו. הייתי אומר לך להפסיק לחפש סטוצים במועדונים ולהתחיל לחפש מישהיא לקשר רגשי טיפה יותר משמעותי.

me82

New member
פשוט מדברים...

אפילו לא צריך ממש "משפט". עומדים בתחנת אוטובוס וחם? אז מספיק שאתה פולט סתם לאוויר העולם איזה "כמה שחם היום". לרוב הן יגידו איזה "כן, מזעזע". אתה מחרבש איזה "אני מעדיף את החורף אבל אין כמו הים" ואז מתפשטים ומשתגלים בטירוף בתחנת האוטובוס כמובן. אם תגיד אי פעם משהו כמו "אבא שלך גנן" אני אישית אפוצץ אותך במכות. אלא אם אתה חושב שלעשות מעצמך אידיוט זה גם דרך להתחיל לדבר עם מישהי.

למעלה