להתחיל משהו חדש

Artoo Detoo

New member
להתחיל משהו חדש

לא מזמן קניתי את שלושת האוגדנים הראשונים של The Ultimates, די נהניתי האמת, סדרה טובה, אבל אני לא יודע אם כדאי לי להמשיך, לא שזו לא סדרה טובה, פשוט יש כל כך הרבה סדרות טובות אחרות שאני כבר לא יודע. די קלטנו את הקטע הפוליטי של ''הגנה על הבית'' שמופיע כל הזמן ב-The Ultimates, אין שם כמעט את הסיפורים הקלאסיים של גיבורי העל, שנלחמים בפשע וכל פעם פוגשים נבל חדש. הרבה מדברים על סדרות טובות ואז אני די מתלבט, אבל אני עדיין לא בטוח לגמרי שאני רוצה להחליף את הקריאה שלי למשהו אחר. אבל למישהו יש המלצות? למה להחליף ? הייתי בשמחה קורא יותר מסדרה אחת, אבל זה לא יוצא, מהסיבה הפשוטה שאני לא הגעתי לגיל שאני מממן את עצמי, והרוב פה קוראים מלא סדרות בגלל שהם כן.

spidey 82

New member
אם אתה קורא אותה ונהנה, תישאר איתה.

תקרא את הארק האחרון ולאחר מכן תחליט אם לעבור לסדרה אחרת או להישאר לעונה 3 (אז יהיה יותר אקשן כמו בכל קומיקס גיבורי על ממוצע והרבה פחות עלילה בוגרת שהייתה סיבה מצויינת לקיום הסדרה). אתה מוזמן לנסות את Nextwave, סדרה משעשעת ועצמאית בלי קשר לסדרות אחרות. הומור, דמויות סוג ז' שמקבלות שידרוג בידיו של וורן אליס והרבה אקשן, כמו שאתה מחפש. נ.ב., אתמול מארוול שינתה את הפריוויוז וגליון 12 של Ultimates 2 הוקטן ל-32 עמודים. בהמשך יחשף מתי יצא גליון 13 והאחרון שישלים אותו.

Artoo Detoo

New member
מממממ...

אני לא ממש מחפש משהו ''לא בוגר'' אם לא הבנת אותי, הקטע הבוגר שנמצא באולטימייטס מעולה, פשוט מידי לשלב גם סיפורי גיבורי על קלאסיים. אני מחכה שיצא האוגדן הרביעי, ושוב, לא בטוח שאני יעבור למשהו אחר. בקשר לnextwave, תודה על ההמלצה, יכול להיות שאני ינסה, אבל עכשיו אני בקטע של גיבורים יותר מוכרים. בכל מקרה, תודה רבה. בקשר לכותב והצייר החדשים של האולטימייטס, איזה עבודות קודמות היו להם?

Artoo Detoo

New member
ואיך הסדרה הנוכחית של

טין טייטאנס או הסדרה הנוכחית של באטמן?

spidey 82

New member
אני לא קורא אף אחת מהן.

קראתי רק את 2 האוגדנים של הסדרה הנוכחית של TT, אבל בעקבות IC ו-OYL כל הסטטוס קוו משתנה עכשיו ועימו העלילה. נקודה טובה להתחיל לקרוא את הסדרות עכשיו. מרבית הכותרים של DC מתחילים סיפורים חדשים עם צוותים חדשים, כשלא ידוע מה קרה בשנה האחרונה (זה יתברר רק בסדרה השבועית '52'). ג'יימס רובינסון כותב את Batman ו-Detective Comics (סיפור בן 8 חלקים שמתפרש על פני 2 הכותרים), וקראתי רק את החלק הראשון ב-Detective. הסיפור טוב ולא צריך הרבה ידע מוקדם, רק האמנות מעט הורסת.

spidey 82

New member
אתה לא מכיר את ג'ף לואב וג'ו

מדורירה?? בוש והיכלם!! (
) לואב התחיל כתסריטאי ('זאב צעיר', 'זאב צעיר 2', 'קומנדו'). בעקבות הצלחתו הוא נשכר ע"י DC כדי לכתוב גרסה מעודכנת של Challengers of the Unknown עם הצייר טים סייל, שהפך לשותפו הכמעט קבוע. הסדרה הצליחה והשניים יצרו את Batman: The Long Halloweem, סדרה בת 13 גליונות שהתרחשה בשנתו הראשונה של ברוס כבאטמן ונחשבת לאחת ההשפעות על 'באטמן מתחיל'. הוא שיתף עם סייל פעולה גם ב: Batman: Dark Victory Superman: For All Seasons Catwoman: When in Rome Daredevil: Yellow Spider-Man: Blue Hulk: Grey הוא שיתף פעולה עם ג'ים לי ב-Batman בסיפור Hush, יצר את Batman/Superman (אותה הוא עוזב לאחר גליון 26 וחוזה הבלעדיות שלו עם מארוול יכנס לתוקפו) ומכהן כתסריטאי ומפיק 'סמולוויל'. ג'ו מדורירה התפרסם וזכה לפופולריות באמצע שנות ה-90 כשצייר את Uncanny X-Men במשך 3 שנים. הוא עזב את מארוול כדי לכתוב ולצייר כותר שיצר בשם Battle Chasers באימפרינט עצמאי (Cliffhanger) שהיה שייך ל-DC. הסדרה בוטלה לאחר 9 גליונות ומדורירה עבר לעבוד בתעשיית משחקי המחשב. Ultimates יהיה הקאמבק שלו לקומיקס.

gloria23

New member
קראתי רק שתיים מהעבודות

של ג'ף לואב, והן "hush" ו-"The Long Halloween". את הראשון אהבתי..האומנות מדהימה.! אבל מהסיפור השני כמעט לא הבנתי כלום.
לThe Long Halloween זה היה נראה כאילו הוא זרק שם כמה שיותר נבלים, כמו הדחליל ופויזן אייבי, רק בשביל קישוט, ולא עשה איתם כלום אחר כך...והרציחות עם המאפיונרים, שמגלים שהבן הוא הרוצח, ושאשתו של דנט גם הייתה מעורבת, זה בכלל לא נראה הגיוני.במיוחד מה שהבן אומר לאבא בכלא אחר כך... בקיצור, "hush" יותר טוב. בלה

spidey 82

New member
קראתי את Hush (מומלץ בעיקר בגלל

ג'ים לי. הסיפור מהנה ולא דורש הרבה מחשבה. חוץ מהאנטי-קליימקס בסוף.), For All Seasons (סיפור מקסים מ-4 נקודות מבט של הסובבים את סופרמן. מומלץ בעיקר לצופי 'סמולוויל', שהסיפור היווה השראה ליצירתה), Spider-Man: Blue (חוץ מכמה רגעים מטופשים - כמו הקרב עם ריינו - הסיפור נהדר ומציג את פיטר באור חדש) ו-Superman/Batman (הצטרפתי רק מהארק השלישי, אבל את ה-1 קראתי באוגדן. שניהם היו טובים למדי, אבל הארק הנוכחי והאחרון מרגיז אותי, בגלל הסיפור והאיחור הנוראי ביציאת גליונות).

Artoo Detoo

New member
האמת שאני מכיר קצת את העבודה של

מכיר קצת את העבודה של לואב, פשוט לא ידעתי שהוא זה שממשיך את Ultimates, כנראה שהסיפור ימשיך להיות טוב. לגבי מדורירה, תמיד שווה לנסות משהו חדש, אין לי בעיה עם הסגנון הקצת קריקטוריסטי שלו (לפי מה שראיתי בסקיצות), פשוט אני די מעדיף את העבודה של היץ'. אבל תלא ראיתי את העבודה של מדורירה במלואה ככה שאני לא יכול לשפוט. בקיצור, אני מקווה רק לטוב.

Artoo Detoo

New member
ואיך אולטימייט איירון מן?

סדרה שמסקרנת אותי כבר כמה זמן, אלב העובדה ששם טוני הפך לאיירון מן ככה סתם (נכון? ואני לא מתכוון לחליפה עצמה, אני מתכוון לזה שהוא החל ללחום בפשע) מרתיעה אותי טיפה

spidey 82

New member
למה סתם?

תקרא אותה. היא מתארת את מה שהפך אותו לאיירון מן, חוץ מזה שלא רואים אותו ממש כאיירון מן לאורכה. יש שם הרבה פרוטוטייפס של השריון. לדעתי עדיף לחכות ל-SC ולא לקנות את מהדורת הפרימייר היקרה שיצאה לאחרונה. בהמשך השנה תצא סדרת המשך ובה טוני כבר פועל כאיירון מן (אני מקווה).

Artoo Detoo

New member
אני מתכוון ש...

זה די הרס את הרקע המקורי של איירון מן לא? אבל יכול להיות שלא, אפילו לא קראתי

Artoo Detoo

New member
איך Ghost Rider Road to Damnation?

האמת אני לא ממש מתעניין בסדרה הזו, חבר שלי רוצה להתחיל אותה. זה דורש ידע קודם?

spidey 82

New member
זה נקרא סגנון "מנגה-קרטוני".

הוא והיץ' הם בעלי סגנונות שונים ביותר. אני אישית מעדיף את היץ'. (שהשתפר מאוד בעשור האחרון. מאוד מאוד.) מה שמשותף לשניהם זה האיחור בהגשת עבודות.

Artoo Detoo

New member
מנגה-קרטוני? ../images/Emo4.gif

כמו הסדרה המצויירת של טין טייטאנס? אני רק מקווה שהצביעה תהיה טובה...

למעלה