להתחיל מחדש

א מינית

New member
להתחיל מחדש

שלום לכולם, אני חדשה בפורום שלכם, אבל כבר כמה ימים אני מתעניינת וקוראת פה את ההודעות קשה להגיד את זה, אבל אני לא מבינה איך אתם מחזיקים מעמד. אני מחוסרת עבודה כבר שבוע ויש לציין שזה ממש מדיר שינה מעיני. הבעיה היותר גדולה היא שפשוט אין לי חשק או כוח לחזור לעבוד שוב בעבודה משרדית, מונוטונית וחסרת כל מעוף כמו שעשיתי עד עכשיו, מצד שני אין לי כל כך מושג במה הייתי רוצה לעסוק שלא ישעמם וימאיס. אני בטוחה שאתם יודעים את זה אבל מצב ההיצע בשוק הוא עלוב. המשכורות עלובות והדרישות גבוהות. נדהמתי לגלות שעל מנת להרוויח 19 ש"ח לשעה באיזה מוקד שירות אצטרך לעבור מבחן השמה שכולל את כל שבעת מדורי הגיהנום. אולי פשוט שכחתי איך זה. אמנם ברור לי שחייבים להתחיל מנקודה מסויימת ע"מ להתפתח במקום עבודה, אבל, אני מניחה שהגעתי למצב שבו לחזור להרוויח את הסכומים הזעומים האלה מרתיע ומקומם אותי. חשבתי אפילו להתחיל לעבוד מהבית בעבודות שונות אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל, וזה מפחיד אותי להיכנס לנישה הזאת שנראית לרוב כמו תרמית שרק תגרום לי להפסדים ולא להיפך. אז כמו שאתם רואים, כמובטלת טרייה אני מלאת פחדים וחרדות ואני לא מצליחה להתגבר עליהם. מה עושים? יש למישהו עצה?

מלו2

New member
גם למצוא עבודה משעממת זה משהו, אז

אזהו המאושר השמח בחלקו.

singular

New member
כמו שנאמר

גם למצוא עבודה משעממת זה משהו, איזהו המאושר השמח בחלקו. בכל אופן, את יכולה לנסות להעיזר פה באנשים. בת כמה את? מה למדת? במה את מעוניינת לעסוק? נשמח לעזור לך singular

אליזבט3

New member
להתחיל מחדש!

שלום לך, יש אפשרויות אחרות. אם את סומכת על שיקול דעתך שלך ומוכנה לפתוח את הראש לדברים אחרים בלי להאמין ל"סיפורים" של אחרים - כדאי שתבחני את כל האופציות כי התמונה שאת מציירת, של העבודה הרגילה, נשמעת, ממה שאת עצמך כתבת - חסרת תקוה. אם באמת את רוצה להתחיל מחדש, עם ראש פתוח, אבל עם ראש על הכתפיים - תתקשרי אלי. אני שולחת אליך מס' טלפון במסר. בהצלחה לכולנו!

למעלה