להתחיל מחדש

m i c h a l i

New member
להתחיל מחדש

גם אני רוצה... או בעצם להמשיך מחדש.... ערב טוב לכולם

ערב טוב ערב טוב ../images/Emo96.gif

אמ...אני חושבת על ההגדרה שלך, ואני בכל זאת חושבת שלהתחיל מחדש נשמע באוזני יותר מדוייק, אני לא רואה את עצמי ממשיכה כלום. אשמח לשמוע את נקודת הראות שלך.

m i c h a l i

New member
האם להתחיל מחדש

הכוונה היא למחוק את העבר? לשכוח מה שהיה? אני רוצה להמשיך אבל ממקום אחר. חדש. אה כן, נעים מאד
אני מיכלי

לא ליטה

New member
חלילה למחוק

אני ממש נגד למחוק ולשכוח, לא מוותרת על שום התנסות ושום חת'כת חיים שהרווחתי ביושר, א ב ל - גם ככה יש התחלות חדשות. לא צריך בשביל זה להזדכות על ההסטוריה, רק להתחיל עוד ספירה חדשה, עוד כיוון חדש, עוד שאיפות, עוד תקוות, עוד... ...ובהחלט נעים מאוד, מיכלי. כיף שבאת

m i c h a l i

New member
מחכה כבר לנשימה

העמוקה הזאת שאחריה יהיה לי כבר ברור מה הכיוון,מה קורה עם התקווה, לדעת לאן לשאוף ולדעת יותר מהכל שאני כבר יכולה...

איך למחוק? עוד לא המציאו ת'תוכנה

לזכור הכל, לקחת את כל הטוב והרע, לניילן את כל הלקחים, לחבק חזק את ה"אני" החדש, ולהתחיל...מחדש.

blonda3

New member
נעים מאד מיכלי../images/Emo13.gif

גם אני רוצה..... גם להתחיל מחדש וגם להמשיך את מה שכבר יש.... אז לוקחת לי את הזמן להכיר ולהתערבב..... ואז.....

noa128

New member
ערב טוב מיכלי ../images/Emo13.gif

מצטרפת לקו של חברותיי לפורום - גם בעיניי אין התחלה חדשה בלי 'לבוא עם' החבילה שלך, עם מה שעברת - לטוב ולרע- מה שעברת הוא חלק מימך, ובהרבה מקרים מהווה חלק גדול מהסיבות והרצון להתחיל מחדש. בעיניי התחלה חדשה = מבט רענן/אחר, שינוי גישה לחיים. אדם הוא אדם הוא אדם ואני לא מאמינה שאנשים משתנים ב 180 מעלות, גם אם הם רוצים מאד. מה גם שלפעמים ללמוד לאהוב את עצמך ולקבל גם את מה שהיה קשה ואפילו את חלקך שלך באותם קשיים ועם זה 'לעבוד' - זו כבר התחלה מצויינת שתביא שינוי. אבל גם אם כל זה לא מדבר אלייך - הרצון להתחיל מחדש, לעשות שינוי - הוא עצמו התחלה, צעד ראשון בדרך לשם, והנה את זה כבר עשית. עם הזמן אני מאמינה שתתמקדי לך על הכיוון שהכי מתאים לך ובינתיים אנחנו כאן כדי ללוות אם תרצי, לשמוע, לייעץ - מה שבא לך. ערב נעים וטוב, נועה.

m i c h a l i

New member
תודה על קבלת הפנים....

בעוד שלושה שבועות ( אני מקווה מאד מאד) אני צועדת לקראת פרק חדש בחיים... עד אז, מחניק בגרון,חוששת אבל מצפה בקוצר רוח לעתיד לבוא.. בוודאי שמילותיך מדברות אליי... לזה בדיוק התכוונתי... רק צריכה את הכוח לחכות עוד קצת...עוד מעט... חיכיתי לזה כל כך הרבה ועכשיו נדמה שכבר נגמר לי האוויר

כשרואים את הסוף

או בעצם את ההתחלה , זה מרגיש כבר כאילו אין יותר כח, אבל זה מגיע, הזמן לא עומד מלכת, ואז פתאום את כבר שם וזה אפילו מתחיל כבר להרגיש.

למעלה