להתחיל מחדש?

להתחיל מחדש?

שלחתי כעת למנהלת הפורומים של תפוז ולנועה הודעת פרישה מהשותפות בניהול הפורום. לא הצלחנו לחולל כאן שום התחלה חדשה, ואולי תצליחו בלעדי. בהצלחה לכולכן.

noa128

New member
אני הראשונה להצטער

אמרתי את דעתי בשיחה בינינו, וחבל לי שכך אתה מרגיש. אני עדיין מאמינה בתקשורת, בדיאלוג ומעל הכל - בכבוד לאחר, לתת ולא פחות מכך - לקבל. הקהילה הזו תמשיך להתקיים, כך או אחרת, ואני מקווה שגם תרחיב שורותיה, למרות נבואות הזעם. ותודה על כל מה שנתת, נועה.

פילאטוס

New member
אני מקווה

עוד לראות אותך פה, אורי. אולי בלי כורסה תסתובב פה ברגליים קלות יותר? קח חיבוק גדול לדרך.

או פק

New member
אההההההם, כבר הולכים?

תשמע, אני מבין את התסכול שלך אבל לא כל התחלה חדשה טבולה בשוקולד של מקס ברנר ומעוטרת בורדים אדומים. אני דווקא חושב שהצלחת (אתה ונועה כמובן) להביא לכאן את הגוש הקשה של הפורום ולהמיס אותו קצת על להבת התפוז. אז אולי זה יקח קצת זמן עד שאנשים יסתגלו כאן לתנאים החדשים אבל אני חושב באמת שאילולי אתם, הפורום היה עדיין מדשדש באורט בקצב של הודעה לחודש. אבל אני לא יודע בעצם מה אתה מרגיש ואיך אתה רואה או מודד את הדברים וגם אין לי זכות לנסות להניע אותך מדעתך. כבודך כרצונך, כדברי הגשש. גם אני פעם ניהלתי ועזבתי ואני יכול לומר לך דבר אחד, זו הרגשה מאוד משחררת, הפרישה מניהול. אז אולי יהיה לך יותר מתאים (כמו שלי היה יותר מתאים) לכתוב בתור גולש, בלי לחצי הניהול. בכל מקרה מה שתחליט, בהצלחה.

1הופ

New member
אורי כדורי

חבל לי. אני חוזרת על מה שאמרתי בעץ הקודם שדן בסוגיית הפורום: אני חושבת שקצת איבדנו פרופורציות. מצד שני, אולי אופק צודק ואנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים ועם אילו קשיים אתה מתמודד. מבלי לפגוע, חס וחלילה, ביכולות של נועהל'ה, אני חושבת שיש משהו מאוד טוב בניהול משותף. תראה איך זה עבד נהדר כשעלמה ובילי חלקו כורסא. בכל מקרה, אני באמת באמת מקווה שהשחרור מהעול יקל עליך את הביקורים כאן. מחכה לשמוע ממך

רקאסה

New member
גם אני מצטערת מאוד

הצעת את הכורסא שלך למכירה כתגובה ישירה למשהו שאני כתבתי. ואם זה בגלל משהו שאמרתי, זה באמת אני מצטערת, כי הדבר האחרון שהתכוונתי היה לגרום לך לוותר על כסא. מוכן לשקול שוב?

עכשו אני חייב להגיב

רקאסה, שמתי את ההודעה שלי בתחתית השירשור, כששלך היתה אחרונה. באמת שאין קשר. ואני באמת לא חושב שאני האדם המתאים לכאן. הקש האחרון מבחינתי היה ההודעה שלי עם הקרחון, שלא זכתה לשום תגובה, למרות שנועדה במפורש לשיפור האוירה: נועה אמרה לי שהיא הובנה לא נכון - וזו לא הפעם הראשונה שזה קרה לי כאן, בפורום ובמסרים שמאחוריו, שכוונות ידידותיות שלי התפרשו אחרת. גם ההודעה שהתחילה את כל התהליך התפרשה באופן שלא עלה על דעתי, עד כדי שנדרשתי להתנצל, והתבאסתי מזה מאוד. זה אני, לא אתן: אני נעלב בקלות, זה הכל. אני עדיין חושב שצדקתי - ומיעוט המצטרפים החדשים שכולנו חלמנו עליהם במעבר לתפוז מדבר בעד עצמו - וקיבלתי ככה בראש שהרגשתי שאני צריך ללחוץ על עצמי לא לפרוש שם ואז. נועה היתה בתמונה ותוכל להעיד. לא נעימה לי כל הסיטואציה הזו, שאומרים לי אל תלך וכל זה. חשבתי שזה יעשה לי טוב וזה לא. אני לא רוצה להגיד אף פעם לא אחזור כמשתתף, כי כולם יודעים מי אף פעם לא משנה את דעתו, אבל כרגע אני כל כך מבואס שאפילו בטלפון לא בא לי לדבר עם חברים שלי, שלא לומר לכתוב כאן. אני קורא מפעם לפעם, ודי לי בזה. הלואי שהייתם מבינים שכתבתי אז מתוך רצון טוב והייתם עושים עם זה משהו, אבל זה לא מתאים לכם. אז לא, לא קרה כלום.

פילאטוס

New member
אורי,

ההודעה שלך דוקרת אותי כבר כמה שעות. ההרגשה שלי היא שנבקע בור גדול בין ההתכוונות שלך לאיפה שהיא פגשה חלק מהאחרים. לי זה קורה בימים אלה בפורום אחר, ממקום אחר, אבל נדמה לי שההרגשה דומה: משהו בין תדהמה לצער. איך זה יכול שלא קראו אותי כמו שכתבתי? אבל ככל שנוקפות השעות אני מבינה כמה דברים: שהשקיפות הווירטואלית מתעתעת לפעמים, שאת הווליום, מנעד הקול, ההבעה שנלווית אליו, הלב החם שממנו המלים יוצאות, הרצון הטוב - כל אלה לפעמים לא עוברים אחד לאחד, אלא מתעוותים, משתנים, מסתלפים בצינורות הווירטואליים. זה צד מוכר של המשחק הזה, והוא מחרב את הנשמה אם לא לוקחים את המרחק הנכון (ואני גרועה ביותר בלקחת את המרחק הזה בימים אלו). ואני גם חושבת על הסמיכות בין היציאה שלך לפנסיה מוקדמת ללקיחת הניהול של הפורום הזה. מה אתה אומר?

spidi2

New member
טוק טוק... ../images/Emo52.gif .. אפשר רק רגע..

עוד לא הספקתי לראות את ההתנהלות שלך בפורום... עוד לא הספקתי לראות מה היו הציפיות שלך ולמה אתה מרגיש אכזבה שכזו... אוריגמי.... חבל לראות מישהו שעוזב... בטח אחד שעוזב בהרגשה כבדה... לגבי החברים... בטוחה שזה עניין של חבר מביא חבר... תן עוד קצת צ'אנס... מבטיחה לתרום את חלקי להבאת חברים נוספים.... לגביך... אתה מעיד שאתה נעלב בקלות. להיעלב בקלות זה מטען לא קל להיסחב איתו. ולפעמים דווקא ממקומות בהם אנו נפגעים.. אנו צריכים לבדוק מה היה חלקנו בעניין. ואולי, אולי בחינה אישית שלך, תביא אותך למקום של שינוי.. שאני מניחה שיעשה לך קל יותר בהרבה תחומים ומישורים אחרים
אומרים שהפגיעה היא שלנו, ולא של הפוגעים (כביכול), אולי שווה לבדוק את זה.... מצטערת... לא מתכוונת לשפוט... לא בא ממקום של לחנך... אלא מתוך היכרות עם עצמי (ואת עצמי אני מקווה שאני מכירה טוב....), חושבת שדברים שקשה לנו איתם... לפעמים שווה לנו להתמודד איתם. שוב.... מצטערת שלא אתנסה בדרך ניהולך... לכל מנהל יש דרך ייחודית משלו... מאמינה שגם שלך אחת, יחידה ומיוחדה(ת) - אבל זה לא ממש מתחרז....
בכל מקרה שיהיה

למעלה