עכשו אני חייב להגיב
רקאסה, שמתי את ההודעה שלי בתחתית השירשור, כששלך היתה אחרונה. באמת שאין קשר. ואני באמת לא חושב שאני האדם המתאים לכאן. הקש האחרון מבחינתי היה ההודעה שלי עם הקרחון, שלא זכתה לשום תגובה, למרות שנועדה במפורש לשיפור האוירה: נועה אמרה לי שהיא הובנה לא נכון - וזו לא הפעם הראשונה שזה קרה לי כאן, בפורום ובמסרים שמאחוריו, שכוונות ידידותיות שלי התפרשו אחרת. גם ההודעה שהתחילה את כל התהליך התפרשה באופן שלא עלה על דעתי, עד כדי שנדרשתי להתנצל, והתבאסתי מזה מאוד. זה אני, לא אתן: אני נעלב בקלות, זה הכל. אני עדיין חושב שצדקתי - ומיעוט המצטרפים החדשים שכולנו חלמנו עליהם במעבר לתפוז מדבר בעד עצמו - וקיבלתי ככה בראש שהרגשתי שאני צריך ללחוץ על עצמי לא לפרוש שם ואז. נועה היתה בתמונה ותוכל להעיד. לא נעימה לי כל הסיטואציה הזו, שאומרים לי אל תלך וכל זה. חשבתי שזה יעשה לי טוב וזה לא. אני לא רוצה להגיד אף פעם לא אחזור כמשתתף, כי כולם יודעים מי אף פעם לא משנה את דעתו, אבל כרגע אני כל כך מבואס שאפילו בטלפון לא בא לי לדבר עם חברים שלי, שלא לומר לכתוב כאן. אני קורא מפעם לפעם, ודי לי בזה. הלואי שהייתם מבינים שכתבתי אז מתוך רצון טוב והייתם עושים עם זה משהו, אבל זה לא מתאים לכם. אז לא, לא קרה כלום.