להתחיל לשנן...!!!

Ron Miasnikov

New member
להתחיל לשנן...!!!

מה עושים בחורף
מתכוננים לסוף החורף
תחרות רביעיות לחובבים תתקיים במסגרת בוגי פתיחת עונה (איפשהו במרץ.. תאריכים יפורסמו בקרוב) בכל רביעיה לפחות שני צנחנים צעירים עם פחות ממאה קפיצות (ויש רבים וטובים כאלה). (רביעיות עם שלושה צעירים יקבלו ניקוד בונוס) ברביעיות כמו ברביעיות - יציאה מחוברת ולאחריה מספר מבנים בסדר שנקבע בהגרלה. בכל קפיצה 3 או 4 מבנים מתוך המאגר של ה IPC (ראה קובץ מצורף). כמובן שהעיקר ההשתתפות, אך יהיו גם פרסים למנצחים
תקנון מפורט יפורסם בקרוב! יאללה להתחיל להתאמן!!

Alkup

New member
הנה אני הולך

להתחיל לשנן. למרות שכבר התחלתי. ב-ל-א-ג-ן !!!

BSF

New member
טוב שהזכרת לי לשנן

אני באמת צריך ללכת לשיננית : " שון השנון שינן את שאנה השינננית המשוננת " טוב נו, לפחות לא חזרתי דולפין...

BSF

New member
ואני כבר חשבתי

שהייתי נוהג לרחרח אותי מסיבות אחרות, חבל

Icarus Canopies

New member
קופר ידידי...

נכנסתי ללינק שלך, ויש לך שם יופי של תמונות. האם אתה מעבד אותן בפוטושופ, או משהו כזה? סחטיין!!! UV

yyogev

New member
להתחיל להתאמן !!

בכיף.. אוקיי - מי מתנדב ? טוב, לא כולם ביחד
רון ברוך - שמעתי שחזרת לצנוח.... אז אם במקרה בשבת יש לך PASS, תקפוץ ! (מהמטוס) ולמי שלא הבין את הרמז - שבת, פרדייב, RW. אמנם לא יהיו מבנים באותו גודל כמו בפעם שעברה (פעמיים 12 - תודה רון. בבוגי הבא אולי נלך על פעמיים ח"י ?), אבל מי שבא, ברוך הבא. שמיים כחולים לכולם, ירון יוגב

Ron Miasnikov

New member
אשרי הצדיק שמחזיר את הנושא לשרשור

טוב, מי מגיע? כשנדע מי רוצה להשתתף נוכל לצרף קבוצות בכל מקרה - להתחיל להתאמן ברביעיות (שידוך סופי לקבוצות ספציפיות אפשר גם יותר מאוחר) יהיה Load organize בשישי ושבת קבוצות שמתארגנות ורוצות הדרכה/הכוונה - רק תגידו!! רון

למעלה