להתחיל לראות את הסידרה ..התחלה

gansta

New member
להתחיל לראות את הסידרה ..התחלה

שלום חבר'ה , ראיתי את העונה הראשונה של הסדרה ..ולפני יש עוד 9 עונות .. האם אפשר להתחיל לראות את הסדרה בעונות 4-5 ויותר או שחובה לראות כל עונה ועונה כדי להבין את העניינים ?

n o g a m o o n

New member
נראה לי שכדאי לראות לפי הסדר

נכון שלא ממש חייבים ויש פרקים שעומדים בפני עצמם. אבל יש פרקים שחיוני לראות אותם בסדר מסויים כדי להבין מה קורה.

סלמאק

New member
חובה!!!

גם הפרקים שעומדים בפני עצמם ואינם משתייכים לעלילה הכללית של הסדרה, לרוב קיימת בהם איזושהי התייחסות להתרחשויות מעונות קודמות, שלא לדבר על הפרקים הנוגעים לעלילה העיקרית של הסדרה, העלילה הנבנית. אני אומר מתוך ניסיון: כל פרק שתפספס/י, יהיה חבל מאוד, כי זה את/ה גם לא תבין/י מה הולך בהמשך, ובכך לא תיהנה/י מהצפיה, וגם לאחר שתחזור/י לצפות במה שלא ראית, את/ה כבר תדע/י איך הדברים הולכים להיגמר (כי ראית כבר את ההמשך), אז גם שם לא תיהנה/י. אני כבר סבלתי מכך שפספסתי את הפרקים הכי חשובים בסדרה, פרקי מפתח... אני מתחרט על זה עד היום.

מ א ג ר ט

New member
מצד שני,

אם מפספסים לפעמים, לא משנה כמה כתוב בפורום זה פרק חובה, עדיין לא נורא. אני עשיתי טעות עם אנטלאנטיס עונה 2- בגלל שפספסתי איה פרק שניים בהתחלה אז לא רציתי שיהרס לי הקו הזמן, ואז מה שקרה בסוף שרק היום בערב התחלתי לראות את עונה 2. באיחור של שנה מערוץ 11. בדיעבד, אם הייתי מסתפקת במה שכתוב בפורום וממשיכה לעקוב, הייתי במצב הרבה יותר טוב היום גם בSG-1 חסר לי הרבה מאוד חומר, אז מקסימום לא מבינים איזה משהו קטן, מבינים אותו אחר כך. זה עדיין כיף!

spirit73

New member
אני הצטרפתי לסידרה מעונה 6 בערוץ ה1.היה לי

לפעמים קצת קשה לקלוט מה קרה אז נכנסתי לאתר אינטרנט ישראלי שכבר לא פועל וקראתי שם באינציקלופדיה. ובכל זאת מאוד נהנתי לראות את הסידרה. עכשיו אני רואה את העונות הראשונות וגם נהנה. את האמת ידיעה שבהמשך משהו קרא לגיבורים לא כך כך מפריעה לי. זה לא ספוילרים בהמשך!: לא איכפת לי אם בהמשך אפילו כולם ימותו! גואולד .SG1 וכולה .שימותו! לבריאות להם. אני נהנה מצפיה בכל פרק בנפרד. אבל בכל זאת, אם יש לך אפשרות לראות את הסידרה מהתחלה המלצתי תראה מהתחלה.

למעלה