להתחיל דף חדש

ibenny10

New member
להתחיל דף חדש

שלום, אם אני רוצה להגיע למקסימום הצלחה בלימודים, להתעשר, להיות מוקף בסביבה איכותית ולטעם שלי, זוגיות טובה ועוד... אז אני צריך לעשות אימון אישי או סדנה? ומה שם הקורס שצריך לקחת ואיפה המקום הטוב ביותר לעשות את זה? דרך אגב, סליחה על הבורות, מה זה אומר "משמעות בחיים"? תודה.

יודה ב

New member
הטוב ביותר מכל העולמות

קודם כל, כל הכבוד על הרצון, זו התחלה מבטיחה. אם אתה מתלבט בין סדנה או אימון: תבדוק עם עצמך איך מתאים לך ביותר להתקדם כשאתה משתתף ומשתף עם אנשים סביבך או שהאופטימלי עבורך הוא עבודה יחידנית. יש יתרונות לקבוצה ביכולת דירבון, למידה מאחרים וכו, התהליך היחידני מאפשר עבודה ממוקדת רק בך וגם להיחשף יותר בפתיחות. כך שהתשובה היא מאוד אישית לכל אחד ועליך לבחור מה מתאים לך. לגבי "משמעות בחיים", שוב התשובה אצלך. מה נותן לחיים שלך משמעות? מה גורם לך לחייך, להנות?מה גורם לך להתאמץ בעבורו? עבור מה אתה קם בבוקר?מה המטרות שלך בחיים?מה הם המטרות שאתה חי עבורם והם אפילו גדולות ממך? ענה על השאלות הללו ותמצא את המשמעות בחיים שלך שהיא שונה מכל מה שתשמע מזולתך.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
משמעות החיים

הוא הדבר שלמענו שווה לחיות. ועל דרך השלילה - שבלעדיו החיים ריקים וחסרי משמעות. ואני חושבת שהשאלה שלך היא לא מקרית - כי לפחות לפי השאלות למעלה, נדמה שעוד לא ברור לך מה יתן משמעות לחייך. נפלא אם יש לנו מקסימום הצלחה בכל התחומים, אבל מה באמת חשוב? מה יותר חשוב מהאחר? אי אפשר להתמקד בכל המטרות בו זמנית. ברור שלכולן יש ערך, אבל אם היית מקבל זכות להגשים רק משאלה אחת, מה היתה המשאלה שלך?

דף חדש

לאיבני10 היקר. ברכות על ההחלטה למצות את הפוטנציאל שלך! ההתאמה לקבוצה או לאימון אישי תלויה בך ובהתאמתך להיתנהלות בקבוצה או תחת יחס אישי יותר ומה מעלה לך את המוטיבציה יותר , לגבי סדנא זה ניקרא "סדנאות אימון ל..." ותתאים אתה למה שאתה צריך כרגע בחייך. משמעות בחיים זה עיניין של השקפה אבל זה מתבסס על מה שיתן לך את ההרגשה שאתה לא באת לארץ סתם להעביר את הזמן עד שתגיע ל120 אלא שאתה באת לעולם כדי לעשות ...(השלם את החסר). בהצלחה בכל דרך שתבחר

למעלה