להתחיל בקטן

נש22

New member
להתחיל בקטן

שלום אני אשמח אם מישהו יוכל להפנו אותי לברוקר אמין ורציני שמאפשר לסחור ב"סלים" קטנים , ז"א 1000$ ומטה, ובעמלות\מרווחים סבירים (לא יותר מ3 פיפס ) ממה שראיתי אצל רוב הברוקרים נותנים לך לפתוח חשבון עם 400$ אבל עסקה מינימלית היא 10000$ , מה שאומר שאתה מאוד מוגבל ביכולת המיצוע\ספיגת ההפסד. יש כמה שנותנים לסחור בכל סכום אבל לוקחים עמלות כאילו סחרת ב10000$ מינימום , ככה שלענינינו זה אותו דבר (ברור שלא שווה לפתוח עסקה של 1000$ אם רק העמלה על זה היא 3$)

forex analist

New member
לא פינקסו! הסבר

הם לוקחים 10 דולר לכל כיוון בעסקאות שמתחת ל50 אלף תוסיף את הספרד וקיבלת עמלה מטורפת. גם ככה זה קשה בעסקאות כאלה...יש חברה אחת רק שנותנת את אותו ספרד ובלי עמלה נוספת בעיסקאות של מ 5 אלף. יש להם גם בונוס מטורף על כל הפקדה לא מפרסם אותם אז לא אכתוב כאן מי הם מצטער

המכור4

New member
אני סוחר אצלם

והם לוקחים לי רק את הספרד ולא עמלה נוספת של 10$!

ibd1

New member
שטויות

הוא סתם רוצה ללכלך עליהם נראה לי שאין אף אחד פה בארץ שנותן מיני כמו רגיל וככה המתחילים יכולים להצליח

Queen8

New member
יש בארץ ברוקרים

שנותנים מיני בתנאים של רגיל

forex analist

New member
די למכור לנו אדון "המכור" (שנקרא לך המוכר?)

אתה עובד עבורם? פינקסו, אלה עם הפלטפורמה של סקסו בנק? אלה שמשנים ידנית מחיר כניסה לעסקה והופכים רווח להפסד? הגרועים שבגרועים הגנבים שבגנבים ואני בעד שידעו כולם! בשביל זה בין היתר קימים פורומים- לעזור ולהזהיר.

המכור4

New member
אז שתף אותנו

אני ממש לא עובד אצלם אך אני סוחר אצלם כשנה וחצי-בנתיים הכל טוב ולא היו לי בעיות איתם אך מה שאתה כותב מאוד מדאיג אותי! פרט מה הם עשו לך על מנת שנלמד להיזהר. על איזה חברה אתה ממליץ וחושב שהיא אמינה???

למעלה