להתחיל איתו....?

ophra

New member
להתחיל איתו....? ../images/Emo4.gif

אנחנו עובדים ביחד. בעצם לא ממש ביחד. עובדים באותה חברה. אין נקודות השקה בכלל בעבודה עצמה אבל נפגשים פעם-פעמיים ביום בפינת עישון לסיגריה....
במקרה... (באמת!) נעזוב רגע בצד את הסיבות שבגללן הוא מוצא חן בעיני.... נצא מנקודת הנחה שהוא כן (מוצא חן בעיני) ושעל פי התחושות שלי זה הדדי ברמה כזו או אחרת...
(זה בדרך כלל ככה, לא? מי שמוצא חן בעיננו, אנחנו גם מוצאים חן בעיניו...) כבר כמה שבועות שאנחנו מפלרטטים חופשי...
משוחחים... מעניין.... מקניטים קצת... נוגעים-לא נוגעים בשיחות אינטימיות קצת יותר... נחמד ונעים....
פתאום אתמול בלילה חשבתי לעצמי: "עפרה, למה שלא תעשי משהו...?" ונתקעתי. קרה כבר ש"התחלתי" עם גבר אבל אף-פעם לא ככה, בצורה מפורשת.... ומה להגיד? להציע לו ללכת לאכול צהרים יחד באיזה יום? לצאת לשתות משהו בערב? מה????????????? עצות? רעיונות? מחשבות? נסיון? משהו.....???? עפ
(אשה משוחררת, אבל כנראה בעיקר בתיאוריה...
)

לא יודעת עפרה

אני אישית נגד מערכות יחסים במקום העבודה... קשר שכזה יכול ליצור הרבה אי נעימויות שמיותר שיהיו בעבודה ועל כן אין לי גם מה להציע

ophra

New member
זו ממש לא הבעיה כאן...

ממילא אני לא מתכוונת להשאר שם עוד הרבה זמן...
אבל לגופו של עניין, תניחי רגע שזה לא עבודה.... נניח שזה שכן או מכר מחוג שבועי... השאלה היא איך מתחילים? ואם בכלל...? ואם עדיין זה מרתיע גברים? ובכלל, כמה זה מביך ומבאס לקבל תשובה שלילית...? עפ
(עדיין שואלת)

אנ´לא יודעת...

לי לא היה אומץ (
שכמותי ) אבל אולי ברמז עבה... כזה שתוך כדי שיחה משתרבב ...

רות 2

New member
אם אכן..

הוא משדר כי את מוצאת חן בעיניו אז למה לא "להתחיל".. זה לא רק הטריטוריה שלהם... השאלה אם את מרגישה שהוא קצת "מהסס"בגין אולי מידת האסטרטביות שאת מקרינה האם בשאלות האינטימיות שקצת נגעתם , את יודעת מה מצבו האישי נשוי? במערכת יחסים,במשבר שלפני. רווק (אם זה חשוב לך כמובן לדעת?) דיברנו קצת על מסרים..."מה הוא לא יבין את המסר הברור?

ophra

New member
לא הייתי בכלל חושבת על זה...

אם הוא היה נשוי בכל שלב של נישואים....
(משבר/לא משבר) הוא רווק. למיטב הבנתי לא נמצא במערכת יחסים כרגע אבל לא שאלתי בצורה מפורשת...
לא יודעת אם הוא "מהסס"... הוא יודע שאני גרושה לדעתי הוא חושב שאני בקשר... (כשהיה, "זרקתי" אמירות לחלל...
) השיחות נעימות ואני יודעת שגם הוא זורם איתן בנעימות... אבל אני לא יודעת, כמובן מה הכיוון שלו בשיחות האלה...
(אם סתם קישקוש נעים בין חברים לעבודה או שאני מוצאת חן בעיניו כאדם, כאשה....) זהו. עד כאן ההבהרה...
עפ

עודפם רווק? ../images/Emo4.gif

לאאאאאאאאאאאא ביחוד לאם שכמוך שהגורים הם פסגת עולמה

מייקי69

New member
שיוווו, איזה פרוטקשיין!

מה את נהיית כזאת פולניה, מה? קרעת אותי מצחוק!

ophra

New member
נראה לך שאני מתפרקת... ../images/Emo8.gif

אבל תודה יקירה על הדאגה באמת
עפ
(שתתייחס לנושא הרווקים בשרשור המתאים, יותר מאוחר)

ממש לא...

אבל וכאן אני שואלת אותך האם את שמה לב לקשרים שלך? האם את מבינה ש... את מכוונת מלכתחילה לכשלון?

מייקי69

New member
אמא שושנה היקרה ../images/Emo13.gif

צ´מעי, כל הדיונים ה"פרקב"תים" האלה, מוציאים לי ישר את כל החצ´קונים. ברור שכשאת אומרת לעפרה "האם את שמה לב לקשרים שלך?" את מדברת מתוך ידע שאני לא שותפה לו (לא קראתי כאן מספיק, כנראה), ובכל זאת - מי אני שאתכחש ל"צרחת-החצ´קונים"? - אז הנה, אני פותחת את הפה. כשאני מביטה אחורנית אל מערכות היחסים שלי, אז באמת אפשר לומר לי: האם את שמה לב לקשרים שלך?... כי הנה, אני כאן, ואין לי קשר זוגי קבוע ופורח, נכון? מבט קצר אחורנית - ישר מתפוצץ החצ´קון בפרצוף: כשלון כשלון כשלון... אז אני מאד נזהרת. מאד. לא בבחירת האדם. אלא בשליחת התראות לחברותי. קשר יכול להיות כל קשר שהוא. לא ישר הולכים להתחתן. לא ישר נכשלים. גם לא ישר מצליחים. מנסים. משוחחים על זנב סיגריה. משתעשעים ברמזים הקטנים של מצאתי-לו-חן-לא-מצאתי-לו-חן. איזה כייף! הוא ישאל או אני אשאל? - איזו דרמה! אצלי או אצלו? - איזה חיים! לכל דבר יש מחיר. תמיד יש. אז מה? אולי שווה לשלם אותו? אולי מרוויחים משהו עצום? גם אם לא, בהכרח, בן זוג לחיים? ואז נשאלת השאלה - האם העיצה הזו נולדה מתוך החששות והצרכים של ה"מיועצת" או אולי מהחששות והפחדים של ה"מייעצת"? שאלה שהייתי מאד שמחה לשאול כמה וכמה מחברותי!

רק לא זה ../images/Emo123.gif

לא שושנההההההההההההההההההההההההההה יש לי אלרגיה שישר עושה אותי
למשמע השם הזה... זה, בצרוף החם שהתחיל לעלות לי שולח אותי לפינה - להרגע ואחר כך אשוב
לתת לך תשובה מייקי

מייקי ואדמו

העיצה הזו נולדה מתוך אחד הדיונים שהיו לנו בעבר הזכרתי למעלה בתשובה לפוטו - בורות גבירותי,בורות גם ה"מייעצת" חוששת מבורות, זה לא סוד גם ל"מייעצת" יש פחדים גם ה"מייעצת" היא בשר ודם בדיוק כמו כל אחד כאן ואם היא רואה משהו שאולי האחר לא ראה או ראה אבל לא שם לה היא שואלת לא מבקרת לא שופטת רק מראה אגב , ה"מייעצת" הזאת זו אני במקרה שהתבלבלתן

r e d head

New member
ניצתוש

אני זוכרת את העיצה אני זוכרת את הדיון אני גם זוכרת ששאלתי אותך פעם מתי משתנים מתי מחפשים את ה"נכון" יכול להיות שמי שעדיין לא מוכן "מחפש" קשרים אחרים בתת מודע יש היום במוסף שבעה ימים של ידיעות כתבה יפה על פרק ב´ ששמה " חורבן בית שני" ממולץ ביותר לקרא זה לא מספיק לדעת מה צריך להיות הגבר הנכון צריך גם להיות מוכנים לקבל אותו אני עדיין בשלב שאני מחפשת מישהו שירגש אותי ואני יודעת לפי הכתובים והמאמרים שעם גבר כזה לא יהיה לי פרק ב´ וזה עדיין לא גורם לי לרצות מישהו אחר בנתיים אני לא סובלת

ודפקא היום אין לי עיתון ../images/Emo10.gif

אז זהו שאני חושבת שאני כבר מוכנה ומרגישה שלפחות חל שינוי מהותי בדפוסים הישנים שלי אבל אופו הוא?

למעלה