להתחבר

r e d head

New member
להתחבר

לא יודעת אם זה בגלל שהשתנתי או בגלל שהחכמתי או בגלל שנשחקתי מוצאת את עצמי שקשה לי להתחבר בהיכרויות שמקורן באינטרנט, היתרון הוא שאפשר להגיע להרבה אנשים פנויים. כאשר בחיי היום יום אני לא פוגשת הרבה פנויים, לא בעבודה ולא בסופר. ברחוב הם גם לא מסתובבים עם שלט פנוי. האינטרנט מפגיש שני אנשים מעולמות שונים לחלוטין. זה נראה לי פתאום כל כך מאולץ,זר ומנוכר. אני מנסה לחפש משהו משותף בתחומי עניין, מקצוע, סביבה, להרגיש איזו שהיא קירבה מהו הדבר שעושה את ההבדל? שרוצים עוד?

ophra

New member
אצלי זה ההומור.... ../images/Emo8.gif

הניואנסים שבשיחה נכון שיותר קל עם ניואנסים בחיים ה"אמיתיים" מאשר בוירטואל אבל אפילו שם - זה לפעמים אפשרי נדיר יותר - אבל קיים... עפ
(שדווקא מבלה לילות נעימים על המחשב בשבועות האחרונים
)

r e d head

New member
בעיקר

ההומור גמני תמיד טענתי ככה אבל אני הפעם הזאת התכוונתי צעד אחד קדימה כששני אנשים נפגשים לא מזמן פגשתי איש אחד, ממש בסדר מרוב שהיה בסדר ומנומס ונחמד לא מצאתי שוב דבר שעורר אותי אחרי כמה ימים המשכנו שיחה באודיגו וניסיתי....עוד קצת שאלתי אותו מה מרגש אותו בחיים והוא שאל....למה אני שואלת.

ש י ר ט ל

New member
../images/Emo6.gif

מזכיר לי את הסרט "מגלה את אמריקה" כשאדי מרפי נפגש עם אשתו המיועדת והוא מנסה נואשות ללמוד על האישיות שלה. הוא שואל אותה מה היא אוהבת לאכול והיא אומרת "מה שאתה אוהב" (מתנצלת על החולשה שלי לצטט משפטים קיטשיים מסרטים). אולי זה קצת מלחיץ לשאול שאלות שנשמעות כמו "מבחן".. זה נראה לי קצת מכני. אותי עניינו דווקא עניינים אישיים. התעניינתי בגירושים, לא בסיבה כמובן אלא במשך הזמן שלקח לקבל את ההחלטה וגם לבצע. זה אומר הרבה לדעתי על מידת המוכנות של הבנאדם לקשר הבא. התעניינתי גם בקטנות וגם בגדולות, בתחביבים, בטיב הקשר עם הילדים, בסרטים מועדפים... לא שאלון שהכנתי מראש, אלא נתתי לשיחה לזרום. בשבילי, אם אני מגיעה מיוזמתי לשאלה מה המקצוע של הבנאדם, זה אומר שממש אין לי על מה לדבר איתו
זה לא משנה מה הוא אומר, כמו עד כמה זה מרתק אותך

r e d head

New member
שירטל....שתדעי לך

שדוקא לשאלה כזאת.... מה מרגש אותי....יש לי מה להגיד....החל מצחוק של ילד, פרח, גשם, יין טוב ועוד ועוד.... אנחנו הינו הרבה אחרי כל השאלות הרגילות והלא רגילות אחרי שיחות באינטרנט אחרי שיחות בטלפון ואחרי פגישה ואני שאלתי את השאלה הזאת כדי לנסות אולי בכל זאת...יש איזה ניצוץ באיש הזה שיכול לדבר אלי. לא סתם...בסוף הוא ענה....זה נכון שאני מאוד רציונלי.

ש י ר ט ל

New member
צודקת

מה שמרגש אותנו, מלמד עלינו המון. זה אומר מי אנחנו בבפנים שלנו (בשאלות מכניות התכוונתי למקצוע וכאלו). ובעניין הניצוץ.. ניסיתי להגדיר לעצמי מי הטיפוס שימצא חן בעיניי ויכבוש את לבי בשלב ב' של חיי
ובאורח פלא הצלחתי להגדיר אותו היטב... אחרי שפגשתי בו. ומה שהתכוונתי להגיד זה שהכל פתוח. מקצוע, סביבה, תחומי עניין, לא בהכרח מחברים או מפרידים בין אנשים. אלה גם דברים שיכולים להשתנות עם השנים. אבל כמו שאמרת, יש משהו בגרעין של האישיות שלנו שאומר מי אנחנו בפנים. ולחפש את הגרעין הזה, זה בעצם לעזור למזל.

r e d head

New member
מסכימה....

אני חושבת שכתבתי את ההודעה שלי התכוונתי למשהו מעבר מה מחבר שני אנשים זרים האם זה רק הקליק המפורסם? אני חושבת שזה הרבה מעבר אני חושבת שצריך קודם כל המון רצון בכדי להכיר ואחרי זה ...אני רוצה מישהו שיעשה איתי שטויות ביחד

ophra

New member
מישהו ש....

יעשה איתי שטויות ביחד מישהו ש... יצחיק אותי מישהו ש... משהו במבט שלו יעשה לי את זה מישהו ש... הסיפורים שלו ירתקו אותי מישהו ש... ירגיש את כלו אלו גם כלפי עפ
(בסוף הוא יצוץ, אותו מישהו ש...)

r e d head

New member
הזכרת לי שיחה עם חברה

אל תגידי בסוף הוא יבוא....בסוף יהיה מאוחר מידי. עדיף שיבוא קצת קודם.

ophra

New member
אהבתי..... ../images/Emo13.gif

"זה לא משנה מה הוא אומר, כמו עד כמה זה מרתק אותך" משנה גם מה הוא אומר משנה גם התוכן אבל ההתייחסות שלנו (כצד המאזין) לתוכן מושפעת המון גם מהתייחסות שלנו לאדם חוסר אובייקטיביות כלפי מישהו זה מה שאני מחכה כבר שיגיע....
עפ
(נהנית מהשרשור הזה בפעם השניה)

ophra

New member
למה סובלת יקירה??? ../images/Emo12.gif

סובלת כי ה"הוא" עדיין לא כאן? סובלת כי הוא כאן וזה מלחיץ ומפחיד? סובלת כי יש כאן מישהו, אבל הוא זה לא ה"הוא"? עפ
(לא מבינה)

r e d head

New member
אני אסביר

לאט ... זה מה שכתבתי שם...זה היה אתמול בלילה עכשיו אני מרגישה אחרת קצת אבל בכל זאת לפעמים מתסכל כמה שיחות בטלות כשכל הזמן הזה היה אפשר להשקיע במשהו אחד לא שיש הרבה ברירה אם רוצים

ophra

New member
נראה לי רד יקירה

שעייפת קצת...
מכירה את התחושה לא אחת היא תוקפת גם אותי מה שאני בוחרת בתקופות כאלה זה פשוט לחדול לזמן מה ורק כשחוזרות האנרגיות והחשק והשמחה מתחילה מחדש שוב....
ואז גם שיחות חסרות טעם, עתיד ואפילו תכלית נראות פחות "בזבוז" של זמן כי אם נסיונות ותהיה ועוד משהו: בכל פעם שהגור הגדול מאוכזב מכשלונות של עצמו ומבקש להרים ידיים ולהפסיק לנסות אני מזכירה לו (ובאותה הזדמנות גם לעצמי) שזו הדרך היחידה ללמוד. אני אומרת לו: "אתה יודע שפעם לא ידעת אפילו לעמוד וללכת, והיום אתה אפילו רץ ממש מעולה...
ואתה יודע כמה פעמים נפלת עד שלמדת????" בכל דבר חדש שלומדים חווים כשלונות בדרך זה חלק הכרחי ובלתי נמנע מהתהליך אם מסתכלים על זה כתהליך ומסלול של למידה זה הופך (עבורי לפחות) גם את הדרך ליותר נעימה....
עפ
(הדרך ארוכה היא ויפה. יפה....)

חושבת ש...

יש כאן מכל וכל... גם החכמת , למדת לזהות מה לא נכון לך מההתחלה גם נשחקת גם עניין של תקופה ואין מה לעשות יש אינטראקציה שמלכתחילה מושכת להמשיך ויש כזו שמלכתחילה יבשה ולא מעוררת שום רצון להמשך

ש י ר ט ל

New member
גמני חשבתי על זה

בחיי היום יום באמת צריך מזל בלתי רגיל: גם לפגוש פנוי, גם לדעת שהוא פנוי, גם שיהיה ניצוץ, גם שהנסיבות יאפשרו מספיק זמן לעשות משהו בעניין. אבל באינטרנט כולם נאספים לשרת אחד
גם פנויים, גם עם מוטיבציה להכיר ויצירת קשר זה עניין של לחיצה בעכבר. וזה לפחות יוצר את הנסיבות. לא כולם מעולמות שונים לחלוטין. כולם אנשים כמוני כמוך, חלק יותר מתאימים לנו, חלק פחות ועם חלק באמת לא כדאי אפילו לנסות. השאלה איך להגיע דווקא למתאימים. האם זה לפי המקצוע, דעות פוליטיות, מזל אסטרולוגי, חיות הבית שלהם? (ומי שמסמן "חיות זה לא בשבילי" זה אומר שהוא לא מגדל בעלי חיים או שהוא שונא בעלי חיים?) לדעתי אפשר ללמוד המון ממה שאנשים כותבים במילים שלהם, מעבר למה שהם אומרים על עצמם ועל מה שהם מחפשים, יש המון דברים שאפשר לקרוא בין המילים. איכשהו זה נראה לי די ברור עם מי הפגישה תהיה מהנה ומי לא יעורר אצלי שום עניין. בשבילי זה עבד. מצאתי יותר ממה שהעזתי לקוות. ועד עכשיו הקשר הזה רק הולך ומשתבח (טפו טפו
). (ועל התמונות... אם הן באמת חיוניות או מיותרות, לדעתי אפשר לנהל כאן דיון שלם
).

r e d head

New member
היה לנו כאן דיון על תמונות

בעבר הלא רחוק, במקרה הודעה שלי

יהודה 59

New member
רד

מקובל מה שאמרת יש הרבה אנשים שזאת הדרך הקלה למצוא בת/ן זוג ואני חלילה לא פוסל להיפך אני מצאתי כך כמה בנות זוג ונכון לא תמיד זה מתאים ועוד דבר שצריך לשים לב הוא לכל הרמאים/ות שמסתובבים באתרי ההכרויות אבל גם זה בכל מיני מקומות יהודה (שמצא את בת הזוג במקום לא צפוי)

למעלה