להתגרש כשאוהבים

סולנית

New member
להתגרש כשאוהבים

למה זה כל כך כואב שמבחינה רציונלית סגורים על זה שאין התאמה ואין יותר סיכוי לביחד (אין עוד שנתיים נישואין) אבל הלב עוד אוהב ? איך אפשר לסחוב ככה ? קונפליקט כואב כל כך ובלתי נסבל - אפילו שיש חיזוקים מכל הכיוונים... עברנו יעוץ מקצועי אבל המריבות הבלתי נפסקות ובלתי נסבלות כל כך ! כאילו כל אחד הופך לאויב של זה שהוא אוהב... יש תרופה ?

יש אהבה אבל אין התאמה

אם תתגרשו נכון, תוכלו להשאר חברים גם כאשר כל אחד ילך לדרכו. תתייחסו לשנתיים שלכם יחד כבית ספר שלימד אתכם על נקודות החולשה שלא הכרתם קודם וחידד אצלכם את הידיעה מה אתם באמת רוצים. יכאב לכם פחות ככה.

סולנית

New member
נראה לי שאכן כך יהיה

היינו חברים כשהכל התחיל ועם הזמן נוצרו כל החיכוכים, כבר בהכנות לחתונה, תאר לעצמך... ואז הוא פוטר ונהיה ממורמר, ומצא עבודה ושוב פוטר לאחר זמן מה... החיים ממילא לא קלים והמירמור יוצא בבית על החברה שכבר אישתך. ואז אחרי יעוץ שלא עזר אין מנוס כנראה. זהו זה - הסוף וממש עצוב לי להבין את זה....

barak007

New member
ברקס...............................

סולנית,חיכוכים מטבעם נוצרים עם הזמן,........ תארי לעצמך.......שאצל חלק ניכר מהזוגות התחילו חיכוכים כבר בהכנות לחתונה ... . אלמלא המצב היה שונה, והרציונל היה אומר שצריך להשאר בשל סיבות אלו או אחרות (כלכליות,משפחתיות וכו) בעוד האהבה מתה. הייתי מפנה אותך אל תשובתו של איש המערות -כפתרון נכון. אבל,משהאמוציות במקרה זה עדיין בשיאן,הייתי לוחץ קודם על הברקס..........וחושב. החיים בתקופה זו לא קלים,בטח שלא לזוג צעיר,וכפי שציינת החל מירמור בנראה אולי מנסיבות חיצוניות (פוטר,וחזר ופוטר) ומטבע הדברים נוצר לחץ גדול עליו,מאבד את מעמדו ואת בטחונו העצמי. והמקור הראשון להוצאת ה"לחץ" -אישתו. פתרונות קסם אין, וגם אם היעוץ הראשוני לא עזר,לא הייתי מרים ידיים. לא הבנתי מדברייך מה בעצם אתם שניכם רוצים ? מה את רוצה,מה הוא רוצה ? האם היתה פתיחות מספקת בינכם כדי להבין מה בעצם כל אחד צריך ?

seeyou

New member
ב"זוגיות" מחפשים את המשותף-../images/Emo118.gif

אין זוגיות ללא "מריבות"-"קונפליקטים"... הרי מדובר בשני אנשים שונים אשר "הסכימו" לחיים משותפים...על ידי ויתורים הדדים!!! זה כמו בכביש: אל תיהיה "צודק" .......

שחיף

New member
תשובה מחרידה

גם האבא של הודיה אהב את ביתו ורצח אותה , אז מה,האם רק אהבה מספיקה?

לא נראה לי שבמקרה שלו היתה אהבה.

את הבעות ה"אהבה" של האבא ראינו בטלוויזיה. נראה לי יותר שכאשר התחילו צרות כלכליות, האבא ראה בהודיה מקור של לחץ ומצוקה והחליט לסלק אותה מדרכו. לי זה נראה מעשה של שנאה ונקמה, הצד ההפוך לאהבה על סקאלת הרגשות. מכל מקום, אין כל מקום להשוואה בין מקרה הודיה והמקרה שהועלה כאן.

למעלה