להתגרש זה דבר יקר

להתגרש זה דבר יקר

אני מחפשת זוגות שנקלעו למשבר במערכת היחסים, אבל לא יכולים להתגרש, גם אם היו רוצים, בגלל המחיר הכספי הכרוך בכך. מדובר במחקר אנונימי, ואני אעריך כל פניה או תגובה. תודה

8534

New member
מחיר הגירושים

יודעת שאשמע טוטאלית. אבל דוקא בתור אחת שבימים אלו עסוקה בפירוק החבילה, יכולה לומר לך אחרי שנים של מחשבות ולילות ללא שינה. אם באמת רוצים להפרד, מוצאים את הדרך . לא כסף הוא הסיבה להשארות. בעיקר פחד, המצב הכלכלי הוא תירוץ . כי כמעט תמיד למעט מקרים חריגים במיוחד (דוגמת נכים וכדומה) ניתן להתחלק, להתחיל מא' למרות שזה קשה דהיינו לשלם את המחיר הכלכלי בעבור היציאה מעבדות לחרות. ומי שמחליט להשאר וטוען שזה בגלל אי יכולת כלכלית, שיבדוק את עצמו שוב, ושוב. מירב

מסכימה....יש דרכים להתגרש,

ויש מחיר להישאר בתוך מערכת לא טובה. כל אחד עושה לעצמו את החשבון.

8534

New member
אכן כל אחד והבחירה שלו

מסכימה אתך. וזה ממש ממש בסדר שכל אחד יעשה את הבחירה שלו. וטוב שיש אופציות מגוונות ורבות. הדבר היחיד שמפריע לי זה שאנשים מסתתרים מאחורי תירוצים ולעיתים מפילים את התיק על אנשים אחרים במקום לומר..." אני בוחר להשאר בזוגיות". הכי גרוע זה שמפילים את התרוץ והתיק הזה על הילדים."בגללכם לא התגרשנו. יען כי.. לא מספיק שהילדים סובלים מאוירה לא טובה בין ההורים, במקרה הטוב ודברים קשים יותר במקרה הרע, אלא שגם גורמים להם במניפולציה להרגיש אשמים ואחראיים על דברים שאין להם שום קשר אליו. בקיצור, שכל אחד יעשה מה שמתאים לו, רק שידע לקחת על זה אחריות. מירב

למעלה