להתגבר על החושך

להתגבר על החושך

אילו רק אפשר היה להביט בכוכב והכל היה קסום ונוצץ,אם רק המשאלות היו מתגשמות כל כך מהר כמו האכזבות, אם רק היה ניתן לבחור את החיים אולי בכלל לא היינו בוחרים. החושך מופיע ומסתיר את האור ואין בחדר שום דבר להתכסות, השמים קודרים מעל והלב רועד מתחת, והנשיקה לא תבוא והחיבוק לא יעזור ורק עננים ורק חושך מבעד לקפור אין אור אין שום אור. כמה אדם יכל להיות מטומטם כמה אדם יכל להיות מאושר, הרי הוא שקרן כי אין צדק בעולם איזה עולם ואיזו בחירה, עצב וכאב ומחיכים כאילו אין ברירה, משקרים לראי מביטים בעיניים ומשחקים את המשחק של כל הקבוצה, כאילו אין כלום כאילו לא קרה דבר, ומחר שוב תחמם השמש יעלמו העננים, והכל שקר שקר של החיים, שלא בחרנו שלא רצינו פתאום ככה הופיע עוד חלום עוד שום מקום. הבאתי לך נשיקה ורציתי לאהוב הבאתי אותה קרוב כל כך קרוב וזה היה אפילו נפלא וטוב, וחשבת שזה אני שאני מאושר לך החזקת אותי בין ידיך וחייכת חיוך של מלאכים, מלאך שמגיע לו טוב ואושר במקום אחר לא בחושך שלי. לא עכשו גם לא מחר אני לא מה שאת חושבת אני הצל שלי שלפעמים מרחף בין הקירות רוצה לגדול אבל החושך שוב מכה כשאת לא כאן פתאום זה נראה כל כך ברור שאני כבר לא אגע שוב במלאכים, מלאך לבן עטוף הילה של אהבה מלאך יקר שצריך לאהוב כל כך ולא אותי לא אותי לא עכשו לא מחר אולי בחיים אחרים. אילו רק יכולתי לבחור את המוות הייתי בוחר בו למען החיים, אילו הייתי יכל ללכת בשקט ולא להרעיש את חדרי הלב של האחרים הייתי הולך, הייתי פוגש בך פעם אחרת בין העננים היינו מטילים יחד באור החולף עפים יחד כל כך מתוק. אילו היו אומרים לי לבחור הייתי בוחר רק בך כי את לי האור.

הכוכבת

New member
אני תמיד אומרת

תמיד הכי חשוך לפני הזריחה...

למעלה