להתגבר על האקס...

wannaBhippie

New member
להתגבר על האקס...

כבר חצי שנה בערך אני והאקס שלי נפרדים וחוזרים בלי הפסקה!! הפעם אני לא רוצה לחזור..אנ י מבינה שאי אפשר להתקדם הלאה אם כל הזמן חוזרים אחורה וקיבינימט אם זה לא עבד ב4 פעמים האחרונות שחזרנו למה שזה יעבד עכשיו?? אבל יש לי לב חלש...ועובר שבוע..ואני מתגעגעת ומרגישה לבד.... והוא מתקשר.... דיייי!!! איך ממשיכים הלאה?? חייבים באמת לצאת עם מישהו אחר בשביל להתגבר על האקס?? כי אני לא חושבת שאני מסוגלת סתם לצאת עם מישהו בשביל ריבאונד ופעם שנייתי את זה זה רק עשה לי רע כי זה הזכיר לי אותו... אז מה לשבת באבל שלי ולהרגיש את הכאב עד שהוא יעבור..או להכריח את עצמי בכח לצאת ולהכיר אנשים אחרים...? למה זה כל כך קשה??!

c o h e n 8

New member
אכן זה קשה

זאת תקופה מאוד מאוד מבלבלת ואין פתרון קסם ותשובה שתרפא את הכאב שאת מרגישה בגלל הפרידה והחזרות הנשנות שלכם אבל... דבר אחד את יכולה לזקוף לזכותך והוא שאת עכשיו יודעת שאת לא רוצה לחזור ולמרות שזה נשמע קצת עכשיו זה הכל, זה הרצון שלך... תנצלי את ההגיון שלך... בהצלחה!! :):)

CHIKOLULU

New member
איך ממשיכים הלאה?../images/Emo132.gif

ובכן .. במקרה שלך ,נראה שאתם תצטרכו לחזור ולהיפרד עווד כמה פעמים טובות. טוב שאת מודעת לחלישות אופי שלך ,כעת נותר רק לשאת בתוצאותיה. קחי עצה: 1.נתקי קשר עם האקס שלך באופן מוחלט: לא טלפונים ,SMS,מסנג'ר וכו'... 2.אל תשאירי לך זמן פנוי למחשבות ,פשוט תעסיקי את עצמך. 3.לצאת עם אחרים ,אין בזה בעיה ,רק כדאי שתבהירי שאת לא פנויה רגשית. 4.תאונני המון. בהצלחה!

טל205

New member
שכל מול רגש

יש כמה מערכות באדם שמכוונות אותנו. יש שכל שהוא אומר לך להיפרד ולהפסיק ויש רגש שמחזיר אותך אל העבר. הרשות נתונה בידך להחליט מה טוב עבורך. אני יודע שזה קל לדבר אך קשה ליישם..אך גם אני הייתי בסרט הזה וסבלתי מאוד מפרידה אך לא הייתי מוכן לחזור כי שכלית ידעתי שזה מה שטוב עבורי!! בהצלחה.

junior gong

New member
מה שאני אוהב....וגם לא אוהב בבחורות

זה שכשאתן רוצות אז.....בום....מנתקות את הקשר סופית, בלי שלום, בלי ביי ביי....... ניסיתי אי ספור פעמים לנתק קשר עם החברה הקודמת שלי, אבל כל פעם שהרימה טלפון וניגנה לי על המייתרים של הרחמנות ( וראבק היא יכולה לפרוט עליהם כמו גיטרה ) ריחמתי ורצתי לתת חיבוק ( אהם אהם וגם יותר מזה ). אבל ברגע שלה נמאס אחרי 6 שנים ורצתה לנתק את הקשר, היא עשתה את זה בצורה נפלאה ויוצאת דופן של לחתוך בחדות, תמיד טענתי שאנחנו הגברים חלשים רגשית מול נשים, ושנשים יותר חזקות רגשית מאיתנו, אז תנצלי את זה ותשתמשי בחוזק הנפשי הזה שלך לחתוך טוטאלית, תעשי מזה היסטוריה.

למעלה