להתבגר-פרק 6

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר-פרק 6
אז כנראה שיש דבר כזה צירוך מקרים !! הפרק דיבר על הנושא בו אני ואת שירוש דנו השבוע.... הומוסקסאלות...
מאור (דמות לא מוכרת מהספרים) מתוודה בפני אימו על נטייתו המינית השונה..... ואימו מקבלת את זה כהשפעה חברותית כלומר אם אומרים עליך ככה וככה אז אתה מתחיל לחשובב שאולי אתה כזה .... כאילו שאין שלא יכול להיות שהגעת לזהה מתוך מחשבה עצמאית לפי מה שהלב מרגיש... אין אני מתחיל להעריך את הססדרה הזאת!!!
אני רואה שגם הדייט השני יכנס לסדרה.... נעמה שוב הולכ לחטוף סטירה מנופר אבל הפעם גל תצא לטובתה ...
גם אלינור השוערת מהקבוצה של מאיה מוזכרת לפי הסדרת ספרים הולך להיות קטע בינה לבין דין .... לפי סדרת הספרים זה שנדלק על מאיה קוראים לו סער והוא לקראת גיוס שבא לראות את המשחקים שלה... כאןן מאיה שמה עין על צורי לא שיש לי מושג מי זה....

שיר m

Well-known member
טוב, לא הבנתי כלום מהפרק
הפריעו לי כל הזמן באמצע אז אולי בגלל זה יצאתי מבולבלת..
&nbsp
יעל. כל הזמן דיברו עליה ופתאום היא הגיעה. אמנם רק לכמה דקות אבל השחקנית ממש טובה:)
&nbsp
אביתר. מה קורה איתו? ממתי הוא רוצה את נופר? מאיפה זה הגיע? אני לא בטוחה אם הוא רציני או משחק.
&nbsp
דין. חמוד ממש. מאור או מאיה? אין לי מושג ואני לא בטוחה שלו יש... אגב פתאום חשבתי, אולי זה הוא שהפיץ את השמועות על מאיה? הוא רצה שתתרחק מאביתר...
&nbsp
הבריון. יכול להיות שהוא נופר? או שהיא לא חכמה מספיק... זה לא אבנר נכון?
&nbsp
יש מצב שכתבתי שטויות... אני ממש צריכה לישון... בכל מקרה הסדרה הזאת נהדרת.

Roei152

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחהה הצחקת אותי
בעיקר עם דין ומאיה.... מי שהפיצה את השמועה על מאיה זאת יעל ..... בין דין ומאיה לא יהיה קשר רומנטי...... אלא רק קשר ידידות עמוקה אבל הכל ר קורנפציה מהספרים .... לגבי מאור אין לי מושג מה הסיפור שלו ולאן הוא הולך ... מאור דלוק על דין זה ברור האם האהבה תממוש אין לי מושג...
אביתר כן מתחיל להדלק על נופר אבל חכי תראי מה יקה בדייט השני.... נעמה תכיר בחור חדש ונופר תנסה לגנוב גם אותו...
לגבי הבריון זה בחור נטרלי לא מישהו שאנחנו אמורים להכיר....

שיר m

Well-known member
טוב שאתה מסדר לי את העניינים:)
אבל תודה שזה מבלבל! גם מה הסיפור של נופר? ומה הסיפור של סבתא שלה? הסבתא מוזכרת בספרים?
&nbsp
נראה לי בכוונה כולם שם שולחים מסרים סותרים...

למעלה