להתבגר - פרק 25

שיר m

Well-known member
להתבגר - פרק 25

נשבר לי הלב. לחתיכות.

הסדרה הזאת צריכה לזכות בפרסים, בחיי. אין דברים כאלה.

דעות בצפייה

אביתר כזה נודניק. הבנו, נופר עזבה אותך, רבאק! מה אתה צריך שאנשים יקראו את מה שאתה כותב?!
&nbsp
נופר מגיעה ומגלה שנדב משלם עליה. היא ישר קופצת על המציאה ומזמינה עוד, אבל לא לחוץ לה על הטבעי... אוי, דור מתחפש לניסים גרמה... אבל איך הוא מצליח להסתנן לכל מקום? אבל נופר יותר חכמה ממה שהיא נראית.
&nbsp
הכל זה רצון של רונית שאביתר יהיה דומה לה? זה מסביר. או שזה סתם מרד נעורים שלה ואביתר עושה מרד משל עצמו.
&nbsp
ונעמה וצהלה (שאגב, הפרש הגילאים בין השחקניות זה כמה חודשים בלבד, למרות שהיא אחותה הגדולה לכאורה) יורדות מפרס ה"משחק הגרוע" וזה עובר לנופר ורות בביוף! לכאורה בגלל התקף לב של שאול (שאנחנו יודעים שבכלל עסוק עם איילה!).
&nbsp
אבנר מקרב בין עדי ואורן.
&nbsp
גל נראית זוועה. עם כל המראה הקשוח היא הכי פגיעה מכולם שם.
&nbsp
אבנר מתחיל להיות נואש, ואנשים נואשים עושים דברים נואשים.
&nbsp
דורון ביטון ענק וקורע. החיקויים ענקיים. הוא מחקה דברים שבלתי אפשרי בכלל לחקות (קריין רכבת, אישה בעיוות קולי). הנשיקה הייתה די קצרה ונגמרה מהר כשאיילה נכנסה. המבט על הפנים שלה היה פרייסלס.
&nbsp
גם הזמנת משקה פשוטה הופכת אצל אורן לבדיחה אחת גדולה. בשביל להבין אם הוא טיפוס אבהי, אורן לא צריך לשלם על קליניקה וטיפול. הוא לא.
&nbsp
אף אחד לא ידע שדין הומו... אפילו לא מאיה.
&nbsp
הבית של איילה הוא סט אחד- מטבח. שום דבר אחר. ויכוח עצום בינה ובין מאור.
&nbsp
נופר יכולה להטריף את התחת. נדבר מחר?! אבנר משתגע... אבל יש לו מזל. גם יש לו מידע על אבא של נופר וגם הוא יודע שהוא לא חטף שום התקף (אבל מי האמין לזה...).
&nbsp
מי היה מאמין שההבנה של נופר בפאות תעזור לה ולאורן... אבנר קרע אותי עם ההתחבאות שלו בארון והיציאה הסתמית שלו מול נופר. סיום מוזר אבל יפה.
&nbsp
אז בפרק הבא: דור ואורן מתעמתים, איילה מתעמת עם אבא שלה, גל חוזרת ונראית טוב יותר, אבנר מתוודה על הכל, אודי גם מגלה וכך גם תומר ומשפחת נאור...
&nbsp
אחלה פרק. פרק הבא אחרון? אני לא יודע. אבל אני אצטרך לראות אותו באיחור של יום.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק פשוט וואו!!!!1
אילה כועסת ככה! עד עכשיו היה קשר בין מאור לבינה להתקנא בו... עד שדין בא והעייר בנשיקה את הלבה של אילה .. וענוד היא לא פחות טובה, מקיימ ת יחסים קרובים עם אבא של נופר...
אביתר מסה לסגור את הפינה עם רונית אך לא מצליח עד הסוף....
אבנר הזה..... הוא נחנק ועדין לא מוותר...... אני מת לראוותו בפרק הבא.......

rubmue1234

New member
פרק מדהים!

אין לי מילים כל כך לתאר אותו..
הוא פשוט היה מש יפה..
משפט הפרק : ''לאינסטוש לפייסוש וליוטיובוש או פשוט לכל בית שימוש אחר'' ....
הקירות הולכים וסוגרים על אבנר...
ואגב,
זוכרים שאמרתי בשרשור הראשון שלי על ''לההתבגר' שאבנר כאילו מושך בחוטים ששאר הדמויות הם השחקנים (משהו כזה) ?
היום בפרק היה את המשפט הזה :)
בקיצור, פרק ממש טוב.....
מחכה כבר לשבוע הבא

Roei152

Well-known member
מנהל
לא רק אתה.....
כל מי שטרח לקרוא את סדרת הספרים(כרגע בפורום זה רק אני.. אלא אם כן יגידו אחרת) יודע את זה... כמובן שבסדרה זה יותר מטורף.....

שיר m

Well-known member
יש לי כ"כ הרבה דברים להגיד על הפרק, אבל קודם אראה אותו שוב.

שיר m

Well-known member
ראיתי שוב. ואין לי ממש מילים אז אני אשתוק.

יום שישי פרק אחרון ואני לא מוכנה לזה בכלל...

למעלה