דעות בצפייה
אביתר כזה נודניק. הבנו, נופר עזבה אותך, רבאק! מה אתה צריך שאנשים יקראו את מה שאתה כותב?!

נופר מגיעה ומגלה שנדב משלם עליה. היא ישר קופצת על המציאה ומזמינה עוד, אבל לא לחוץ לה על הטבעי... אוי, דור מתחפש לניסים גרמה... אבל איך הוא מצליח להסתנן לכל מקום? אבל נופר יותר חכמה ממה שהיא נראית.

הכל זה רצון של רונית שאביתר יהיה דומה לה? זה מסביר. או שזה סתם מרד נעורים שלה ואביתר עושה מרד משל עצמו.

ונעמה וצהלה (שאגב, הפרש הגילאים בין השחקניות זה כמה חודשים בלבד, למרות שהיא אחותה הגדולה לכאורה) יורדות מפרס ה"משחק הגרוע" וזה עובר לנופר ורות בביוף! לכאורה בגלל התקף לב של שאול (שאנחנו יודעים שבכלל עסוק עם איילה!).

אבנר מקרב בין עדי ואורן.

גל נראית זוועה. עם כל המראה הקשוח היא הכי פגיעה מכולם שם.

אבנר מתחיל להיות נואש, ואנשים נואשים עושים דברים נואשים.

דורון ביטון ענק וקורע. החיקויים ענקיים. הוא מחקה דברים שבלתי אפשרי בכלל לחקות (קריין רכבת, אישה בעיוות קולי). הנשיקה הייתה די קצרה ונגמרה מהר כשאיילה נכנסה. המבט על הפנים שלה היה פרייסלס.

גם הזמנת משקה פשוטה הופכת אצל אורן לבדיחה אחת גדולה. בשביל להבין אם הוא טיפוס אבהי, אורן לא צריך לשלם על קליניקה וטיפול. הוא לא.

אף אחד לא ידע שדין הומו... אפילו לא מאיה.

הבית של איילה הוא סט אחד- מטבח. שום דבר אחר. ויכוח עצום בינה ובין מאור.

נופר יכולה להטריף את התחת. נדבר מחר?! אבנר משתגע... אבל יש לו מזל. גם יש לו מידע על אבא של נופר וגם הוא יודע שהוא לא חטף שום התקף (אבל מי האמין לזה...).

מי היה מאמין שההבנה של נופר בפאות תעזור לה ולאורן... אבנר קרע אותי עם ההתחבאות שלו בארון והיציאה הסתמית שלו מול נופר. סיום מוזר אבל יפה.

אז בפרק הבא: דור ואורן מתעמתים, איילה מתעמת עם אבא שלה, גל חוזרת ונראית טוב יותר, אבנר מתוודה על הכל, אודי גם מגלה וכך גם תומר ומשפחת נאור...

אחלה פרק. פרק הבא אחרון? אני לא יודע. אבל אני אצטרך לראות אותו באיחור של יום.