להתבגר- פרק 23

שיר m

Well-known member
להתבגר- פרק 23

מאיה סחטה ממני דמעות...

אני לא מבינה, איילה בעצמה אמרה שמישהו שלח בשמה מיילים, אז למה היא לא מגבה את אורן...

אני לא רוצה שהסדרה הזאת תיגמר.

Roei152

Well-known member
מנהל
כל ה- סליחה על המילה חרא יוצא.
מאיה עדין מאוהבת באביתר , לפי הספר היא בכלל לא הרגישה כלום לאביתר אחרי המריבה שלהם. אילה מתפקדת בפרק הזה , כפסיכולוגית. היא גם מגלה לראשונה על השימנינג שעשו למאיה , כמו כן, היא מייעצת לאבא של גל וכרגיל אורן בא להוציא אצלה את העצבים על הבת שלו, עדי,( שמתברר שדברה עם אלי הבריון).
תומר ונעמה , הקטע הזה הרג אותי .........
אביתר - כל הכבוד שהוא מצליח להשתחרר סוף סוף מאשמה על החבר המתאבד.
לדעתי, עוד שני פרקים , יתרחש הפרק האחרון.

דעות

סצנות הריצה של איילה פשוט מוזרות. מתברר שהיא כמעט פושעת (היא הטתה מכרז!). אבל צחקתי מזה שהיא אומרת שהחברה שלה לא עונה לה... כן, זה הסצנות האלה.

אחת הסצנות הטובות בסדרה בין מאיה ואביתר. חזקה מאוד. גם ההמשך עם הכמעט מכות בין דין ואביתר היה ממש טוב. אני חושב שהזהות המינית של דין זה אחד מהדברים הכי מיסתוריים בעולם הזה... מה זה? נראה כאילו הוא מאוהב במאיה. אני לא אתפלא אם הוא באמת ביסקסואל בסוף.

בפעם המאה אני שואל את עצמי: איך סדרות מצליחות לקחת שני "רעים" (אבנר ואורן, כאילו) ולשים אותם ביחד ועדיין לתת לי תחושה שיש מישהו "פחות רע"? כל פעם שאני מנסה זה לא הכי עובד... מצד שני אבנר נותן כמה טיפים מגלילה (שחגגה יום הולדת 67 לפני ארבעה ימים, כבוד) לצופים. היא בעצם מראה לנו את תהליך הכתיבה של הסדרה בטיפים של אבנר. עוד סצנה טובה.

אמרתי שהשיטה שמחנכים את גל תיצור רק צרות.

מעניין מאוד הקטעים על החבר של אביתר.

לא הכי מת על הסיפור של אורן ועדי. זה לא סיפור מעניין. זה גם לא צריך להיות סיפור מעניין, זה צריך להיות רק עוד רובד בדמות של אורן.

עוד סצנה חזקה עם מאיה. באמת, הכוכבת של הפרק לגמרי.

אדי בנה לעצמו דמות ברורה יחסית של מגמגם (עדיף על שאר הדמויות שלו... רחמנא ליצלן!)

אורן ואיילה זה הדבר הכי מצחיק בטלוויזיה.

נעמה לא הופיעה הרבה הפרק. אבל סצנה חמודה בטירוף איתה ועם תומר. כל ה"להציע חברות הזה" (ואגב, עוד פעם טום עושה את זה?! הוא גם עשה את זה עם מיטל בשכונה!) מפגר בטירוף. נופר ואביתר היו חברים. ראיתם נשיקה? עכשיו ראיתם נשיקה? לא!

עוד. סצנה. ענקית. עם. מאיה. הקטע של אביתר ושני הצדדים מטריף. וידוי האהבה היה צפוי אך מפתיע. סצנה גדולה.

נופר לא הופיעה בכלל. גם גל לא וגם לא צאלה (איפה כניסה מצחיקה לחדר?) ולא מאור וגם יעל (אוף. יוסי עצוב!) אבל היה פרק מדהים. שמעתם את אבנר והחוט המקשר? החוט המקשר היה מאיה. מאיה שולטת. מאיה ענקית. מאיה נותנת סצנות גדולות.

אני מחכה לעימות של נופר ואבנר בפרק הבא. פשוט מחכה.

שיר m

Well-known member
מאיה לגמרי

יש לי עוד מה להגיד אבל אין זמן אז מחר. אבל באמת הפרק כולו של מאיה המדהימה

שיר m

Well-known member
אז ככה:)

אתה צודק. מסכנה החברה של איילה

&nbsp
נראה שדין מאוהב במאיה והוא פשוט לא מודה בזה בפני עצמו.
&nbsp
אני כל הזמן תוהה אם יש עוד משהו ב"סיפור" של אורן ועדי. כי זה שהוא לא רוצה להיות אבא, יופי לו. מה מסתתר מאחורי זה, זה הסיפור האמיתי.
&nbsp
אדי/אלי איך שלא קוראים לו... זה לא אמור להפתיע אותנו, ידענו שהוא מדבר עם הבת של אורן... מה שעכשיו אנחנו יודעים זה שהוא לומד בבית

&nbsp
אורן ואיילה לגמרי

&nbsp
ה"להציע חברות" הזה דווקא חמוד. ובקשר לנשיקה, אם לא שמת לב נופר היא זאת שמתחמקת... גם מדין וגם מאביתר...
&nbsp
אני מנמיכה ציפיות בנוגע לעימות של נופר ואבנר... היא בסך הכל תתפוס אותו בשקר. השאלה מה היא תעשה עם זה אח"כ.
&nbsp
ושוב, מאיה

שיר m

Well-known member
מהמעט שאני יודעת זה אפשרי...

אבל אולי אני טועה.

למעלה