להתבגר פרק 22

דעות בצפייה

הדמות של נופר כזאת טובה עם החוסר רגישות שלה. היא מזכירה שהיא מסננת את נעמה בלי שום רגש. אבל שהיא טוענת שהיא הייתה הסמרטוט של נעמה בגלל השטויות האלה של כף היד שסבתא שלה אמרה לה (והיא עוד מכחישה, כאילו יש עוד מישהו אצלה שקורא בכף היד)... בחייכם. אגב, זה שהאצבע האמצעית קשורה לרגש, הם כאילו מנסים לצחוק? כי יש רק רגש אחד שאצבע אמצעית מראה... או שאולי נופר בסך הכל תכננה את השיחה כדי לצלם את נעמה מכחישה שדיברה עם נדב.
&nbsp
השיחה בין אורן ואיילה קורעת, שהיא כל פעם מפריעה לו לבדוק מיילים.
&nbsp
אנחנו אשכרה מנהלים דיון על אצבע שלישית...
&nbsp
למה דין באמת ניתק קשר עם תומר? הכל סתם בראש של תומר?
&nbsp
רואים את הסוף... יש עוד שלושה פרקים, אני מעריך. הקטע בכיתה היה מצחיק, אורן זאת דמות אדירה עם כל הצרחות. ותומר לא מדבר ככה, אז שאביתר לא יבנה על קריירה כחקיין...
&nbsp
הצהרת האהבה הכי מוזרה בעולם: תומר מצהיר שהוא אוהב את נעמה (היא אמורה להבין את זה) ואז אוכל את ה"חרא הזה".
&nbsp
נופר כזאת חסרת ביטחון... היא עמדה ללכת, רק ראתה את דין ורצתה לגרום לו לקנא. לא נעים לי להגיד, אבל היא ממש לא בכיוון... טוב, לפחות היא עלתה על אבנר.
&nbsp
אם יש דמות מגניבה זה דין. עד עכשיו אנחנו עדיין לא מבינים מה הקטע שלו ולאיזה כיוון הוא רוצה.
&nbsp
סיום פחות מגניב, היה עדיף לוותר על הקטע עם נופר ולסיים עם השיחה של מאיה ואביתר. פרק הבא יהיה מעניין... כמובן שתומר לא באמת מציע נישואין, אבל התגובה של נעמה מצחיקה.

שיר m

Well-known member
אתה חושב שנופר לא בכיוון?

גם אני, אבל אולי זה שדין לא יודע מה הוא רוצה, ביחד עם הניתוק מתומר (למרות שתומר סתם טמבל אז מה יש לו לעשות איתו)... לא, לא יקרה...

האצבע השלישית, קודם כל זה קורע, אבל ת'כלס מה אנחנו מבינים בקריאה בכף היד.. (לא שנראה לי שרותי מבינה משהו
)

אני תוהה מה נופר תעשה עם המידע על אבנר...

פרק הבא הולך להיות מטורף...:)

שיר m

Well-known member
מריחים את הסוף

עוד פרק או שניים? מישהו יודע כמה נשאר?
&nbsp
מאור

&nbsp
דין, אני לא אוהבת אותך יותר.
&nbsp
אביתר ואמא שלו... מהתחלה אוהבת את הקטעים שלהם:)
&nbsp
אפשר לתת לאורן תוכנית שלמה לעצמו? עם הופעות אורח של איילה?

&nbsp
אוטוטו נגמר וממש לא בא לי

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי ילדים חמודים (המשפט של אורן קרע שהיתי חייב)
הפרק היה טוב....
נופר לא נגמלת מדין ... צדקת יוסי.... היא עדין מאוהבת...
כל הקטע של דין פשוט מרגיז..... הוא לא יודע במה לבחור ...
אנשים לא משתנים באמת... צזה מה שיש לי להגיד על אביתר ואימא שלו...
נעמה ותוומר-נעמה לא באמת אוהבת את תומר..... לפי הספר... שאמור להתרחש רק בעונה השניה אם תהיה עונה שניה בכלל? אבל תומר באמת אוהב אותה....
אילה ואורן קרועים התגעגעתי לשיחות האלו...

שיר m

Well-known member
אין על אורן

מי נתן לו רישיון להיות מורה
(ומה נסגר עם התלמידים, מי אומר "חוג" חוץ מימיתי)
&nbsp
לדעתי נעמה עדיין מאוהבת באביתר...

"יש לי חוג?! אני ילדה בת תשע?! חוג?!"

בכלל, אני לא מבין. אורן הוא עם תעודת הוראה בכלל? הבחור היה במאי, הוא עשה הסבה כי היה לו קשה כלכלית... איך הוא למד?

שיר m

Well-known member

הוא לא ממש מורה, זה מן חוג(
) כזה אחרי בי"ס... לא נראה לי שמישהו חוץ מאיילה יודע מה הולך שם

Roei152

Well-known member
מנהל
זה במסגרת בה"ס....
אבל זה משהו נפרד.... זה לא חלק מהשיעורים ..... ו
אורן הוא במאי שזה הפרויקט שלו לצלם תלמידים... לכן הא כ"כ כועס שלא מביאים לו דרמה ומספקים לו את הסחורה....

Roei152

Well-known member
מנהל
לא לגבי נעמה ואביתר.....
היא לא מאוהבת באביתר..... אבל גם לא בתומר........

rubmue1234

New member
פרק טוב

אני חושב שאיןלי מה לאמר חוץ מזה שהפרק העיר דברים חדשים ושינה דברים קיימים קצת..נגיד היחסים בין דין למאור שהתערערו..או שפחתו..או איך שלא מתאים את השיחה ביניהם...
וחוץ מזה,
כמו שראיתי באחת מן התגובות שכאן,
באמת נראה לי שבפרק 25 העונה תגמר..

למעלה