להתבגר-פרק 19

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר-פרק 19 פרק די משעמם יחסית לאחר הפרקים הקודמים..... לא במובן של העלילות שלו....
אבל אהבתי שהפרק דיבר בעיקר על המבוגרים...... הבעיות של אילה ורונית (אימא של אביתר ) תופסות את מרכז הפרק..... אילה מתמודדת עם המילל שנשלח לעובדים של החברה של האקס שלה....
רונית מתמודדת לאחר שאלונה אומרת לה את רואה רק צד אחד של התמונה ..... משפט כ"כ נכון.....
נעמה בראבו!!!!! סוף סוף תפסת עמוד שדרה!!!! ועם זה מגיע הבחור הראשון שיוצר איתך אינטרקציה לא כי נפגשתם ברשת אלא סתם לכיף לידידות...

שיר m

Well-known member

כפיים לנעמה! היא ותומר כאלה חמודים:)
&nbsp
כרגיל, התקציר לפרק הבא נראה ממש מעניין...
&nbsp
טוב, אני לא יודעת איך מאור עומד בזה... דין! תרחם עליו! הוא כזה חמוד וצריך אותך!
אגב, מה איתו? הוא כאילו בתיכון? ("כשאני הייתי בחטיבה...")
&nbsp
חסרה לי מאיה כבר כמה פרקים...
&nbsp
אביתר נורמלי וזה נחמד מאוד:)

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת היא שכל הסיפור של תומר-נעמה
אמור להיות חלק ממה שאני מכנה "העונה השניה של סדרת הספרים"...... כלומר בשלב הזה הם עדין לא כאלה קרובים....
אביתר נורמלי??? ככה את רואה אותו??? רובץ עם נופר בסבבה על המיטה שלו... זה שהוא רגוע זה לא אומר שהשיגעון חלף.. הוא עדין דלוק עליה בצורה עיוורת רק שהוא יבין שטעה לאורך כל הדרך-נדברר.....

שיר m

Well-known member
כן, אבל
איך שהוא דיבר על הכתיבה שלו... ובאופן כללי כן הוא היה רגוע... אז מה אם הוא מאוהב בנופר? לאט לאט אנחנו רואים שהיא בעצם לא עשתה שום דבר רע...

אז ככה
יעל- מי המציא אותך? "אני המצאתי את עצמי"... גדולה! איך אני תמיד נמשך לדמויות הפחות חשובות... יש לי פאק כזה...
&nbsp
כמה היה צריך להסביר לאמא של נעמה שזאת לא נופר, זאת פשוט נעמה? שתיקח אותה לשיחת ניעור...
&nbsp
אבא של גל מעצבן. תראה לאן החינוך הזה הביא את גל. איפה הסמכות ההורית? משיג לה אישור...
&nbsp
נופר פעם הושוותה ליולי. זה לא נכון, נופר הרבה יותר באמצע מבחינת מוסריות, יש לה הרבה תכונות טובות.
&nbsp
אביתר לא מתכוון להוריד את הז'קט המכוער הזה?
&nbsp
נופר יודעת שאבא שלה מתחיל עם המורה?
&nbsp
אומרים "פאק" בסדרת נוער... ו"יזמבר"... מדהים...
&nbsp
איך רונית מזכירה לי את אמא שלי... גם הפנייה לסמכויות "מיסטיות" בגלל הבן שלה.
&nbsp
דין בקושי הופיע... אבל מדהים שאנחנו עדיין לא יודעים מה הוא מעדיף...
&nbsp
אבל אביתר כבר יודע שהיא נפגשה עם נדב, לא? ואיפה אורן היה הפרק? או אבנר?!
&nbsp
עולים על אבנר בפרק הבא? ומה אביתר מתכנן?

שיר m

Well-known member
גם אני חשבתי שאבא של גל מעצבן
אבל אפילו איילה שתקה כשהוא הסביר את האישור... אהבתי את זה.
&nbsp
אביתר יודע, נכון... פשוט גם הוא מאמין ליעל...

למעלה