להתבגר-פרק 10

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר-פרק 10
פרק רגיל.... אבל עדיין מהמם......
מתקציר הפרק שהופיע בפרק 9 חשבתי שאבנר מחליף את דין ,. מסתבר שבסה"כ השתמש במצתלמה של נופר.... כל הקטעים של רותי ואבא של אבנר קרעו אותי..... את רואה , שיר בתקציר הפרק הבא מתגלה שאותה נערה שרודפת אחרי אורן זאת הבת שלו ושקוראים להה עדי... הסיפולקציה שלך לגבי זה שנעמה היא הבת האבודה התגלתה כלא נכונה.... ררק בלהתבגר מדברים איתנו בגובה העיניים על יחסי הורים-מתבגרים... והורים מסוגלים לא לאהוב את הילדים ....
נופר -ידענו כבר שהיא צריכה חברה כל הזמן שהמצב אצלה בבית הוא לא מי יודע מה.
לירון לבו בתור אבא של מאור ישר הקפץ אותי ל"חלומות נעורים" סדרה בה הוא שיחק תלמיד בו גם כן בסביבה של חוג קולנוע שתלמידים מצלנים אומנם לא כמו להתבגר ... אלא ותר לומדים קולנוע
הערה שבוע הבא אצפה בפרק בשישי יש את הפרק כבר מ12 בצהרים בשישי ואכתוב עליו ...... צפיתי בפרק היום בטלויזיה והיו כתוביות שהפרק עולה ע\כבר בשיישי לאתר נענע 10 ככה שאצפהה בו ...... מה גם שבת הבאה נארח דתיים ..... ...

שיר m

Well-known member
צודק!
היא באמת הבת שלו. לא חשבתי בכלל... זה מוזר שהבת שלו רודפת אחריו... סתם, נראה מה יקרה.
רותי ואבנר באמת קרעו:)
לירון לבו! מזמן לא ראיתי אותו. תמיד כיף:)
&nbsp
נעמה פחדה שגל תשתלט עליה, וזה בדיוק מה שקורה.. היא לא מסוגלת לשים גבולות, לא לעצמה ולא לאחרים...
&nbsp
הקטע עם איילה... זה כל הזמן מרגיש כאילו היא המנהלת, ככה בחדר שלה קוראת לתלמידים לבוא... אבל היא בסך הכל מורה חדשה, זה מוזר

&nbsp
הערה מצויינת! אם ככה אני גם אצפה בשישי בצהריים, בתקווה שיהיה זמן

Roei152

Well-known member
מנהל
צודקת!
זה מרגיש כאילו איילה היא מקסימום יועצת אבל היא מגודרת כמחנכת .... אם היתי צריך לנחש להיתי קובע שאורן הוא המחנך ואיילה היא היועצת....
נעמה צריכה לאכול נכון .... לא להרעיב את עצמה אבל גם לא להגזים במתוק... וכן היא לא ייודעת לחנך את עצמה..
תומר קצת מציק לי בצורת הדיבור הערסית שלו.... מותר לי לצאת עם נופר? עדיף שתשאר לירון......

שיר m

Well-known member
בדיוק, והיא עוד חדשה.
כן תומר דמות דבילית לגמרי... הרס לי את לירון

למעלה