להתאהב מחדש

להתאהב מחדש ../images/Emo99.gif

למה להסתפק ב - 15 דקות של תהילה כשאפשר לקבל 24 שעות? yesZone, פורטל הצעירים של yes (ערוץ 68) בשיתוף עם תפוז אנשים, מציע לכם להופיע בפינת ה- Mix & Match בערוץ. אם עדיין לא הגעתם לגיל 20, וגם אתם רוצים שיתחילו איתכם, יכירו אתכם ואולי אפילו ינסו להתחיל איתכם באמצעות תא קולי שיפתח במיוחד עבורכם, אתם מוזמנים להשתתף בפינת ההיכרויות של ערוץ yesZone. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת: mixnmatch.tapuz.co.il ולמלא את פרטיכם. מי אמר שצריך להיות לבד בחורף?
תפוז אנשים וערוץ הקולנוע הישראלי של יס פתחו היום אתר אינטרנט חדש המוקדש כולו לקולנוע הישראלי. כל הסרטים, כל הכוכבים וכל הפרטים הקטנים באתר אחד ומיוחד! yes.tapuz.co.il
אוונסנס נכנסים הישר למקום הראשון ב"קופסא" של תפוז אנשים, ומורידים משם את...עצמם. האם ג'סטין טימברלייק יצליח לקחת את זה מהם בשבוע הבא? ואולי "בלו"? כריסטינה? בריטני? מדונה? - אתם תקבעו!
ו... עדיין יש הזדמנות לקבל כרטיסים להופעה של "נקמת הטרקטור"... הכנסו עכשיו לפורום רוק ישראלי ועקבו אחר ההוראות.

WallFlower

New member
יש פרסומות בטלוויזיה!!!!!!!!!!

חחחח... ממתי יש פרסומות לDVD בטלוויזיה? כמה הוא עולה?

ראיתי

אין לי מושג הלכתי לחנות היום ועדיין לא הגיע והמ וכרת המטומטמת בכלל לא יודעת נשבעת לך אני שונאת את הארץ הזאת!

דבר ראשון: 8-|=../images/Emo11.gif

דבר שני, 99 ש"ח זה לוידאו, אז אני לוידעת כמה זה לדיוידי..

Deppaholic

New member
אני קונה מחר...

מחר יום דקירות (בדיקת דם, חיסון ועוד איזה בדיקה שאני צ'כה לעשות אז אני אהיה מחוררת לגמרי)... אז בגלל שאני אהיה אמיצה ובגלל שיש לי כסף אני אלך לקניון לקנות את זה..

WallFlower

New member
אוף...מעניין כמה הDVD עולה...

לא רוצה לקנות וידאו! אני רוצה תוספות! לא שזה משנה כי אני מרוששת! יש לי רשימה כזאתתתתתתתתת ארוכה של דיסקים וספרים ועוד אלף דברים אחרים שאני צריכה לקנות...
יש כאן מישהו מיליונר שבא לו להלוות לי קצת?

WallFlower

New member
הDVD עולה 17 דולר באמזון...

כל מחיר שהוא מעל ל100 ש"ח יהיה מעצבן בהחלט...

lovecrime

New member
135 זה די הרבה

אבל אני לא יכולה לחכות עוד....הלכה המשכורת מהעבודה

lovecrime

New member
חנות בגדים

זה לא ממש כיף לעבוד זה אפילו די מעצבן..... 150 שקל? אני קניתי את זה באנגליה ועוד קיבלתי פוסטר חינם ב-10 פאונד נגיד 80 שקל

למעלה