להתאהב מחדש

להתאהב מחדש ../images/Emo99.gif

למה להסתפק ב - 15 דקות של תהילה כשאפשר לקבל 24 שעות? yesZone, פורטל הצעירים של yes (ערוץ 68) בשיתוף עם תפוז אנשים, מציע לכם להופיע בפינת ה- Mix & Match בערוץ. אם עדיין לא הגעתם לגיל 20, וגם אתם רוצים שיתחילו איתכם, יכירו אתכם ואולי אפילו ינסו להתחיל איתכם באמצעות תא קולי שיפתח במיוחד עבורכם, אתם מוזמנים להשתתף בפינת ההיכרויות של ערוץ yesZone. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת: mixnmatch.tapuz.co.il ולמלא את פרטיכם. מי אמר שצריך להיות לבד בחורף?
תפוז אנשים וערוץ הקולנוע הישראלי של יס פתחו היום אתר אינטרנט חדש המוקדש כולו לקולנוע הישראלי. כל הסרטים, כל הכוכבים וכל הפרטים הקטנים באתר אחד ומיוחד! yes.tapuz.co.il
אוונסנס נכנסים הישר למקום הראשון ב"קופסא" של תפוז אנשים, ומורידים משם את...עצמם. האם ג'סטין טימברלייק יצליח לקחת את זה מהם בשבוע הבא? ואולי "בלו"? כריסטינה? בריטני? מדונה? - אתם תקבעו!
ו... עדיין יש הזדמנות לקבל כרטיסים להופעה של "נקמת הטרקטור"... הכנסו עכשיו לפורום רוק ישראלי ועקבו אחר ההוראות.

ניצלו"ש../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif

חחחחחח...
היה לנו היום מבחן בערבית, שמסתבר שהכיתה שלי חשה שזו עבודת כיתה.
המשגיח היה יוסי, החונך של החצי השני בכיתה שלנו,
והיה כל כך מצחיק
כולם כאלו את כולם והשתמשו בשליפים, והוא בכלל שם לב לזה, והוא כעס קצת וזה עבר לו...
חיחיחי,
נדב התחיל לחרבש על משהו, על זה שהוא כבר תכנן להשתמש בשליפים, אבל בגלל שיוסי פה הוא לא יכול להשתמש בהם, ואם עינת (המורה שלי לערבית) הייתה אז הוא כבר כן היה יכול להשתמש בהם, בקיצר, יוסי צרח עליו כל כך חזק שחלק מהילדים נבהלו.
זה היה מבחן מצחיק בהחלט.
*נסקלת* וחפי סיפר למה קוראים לו חפי (למרות שהרוב נראה לי כבר ידעו.
)...
המורות אפילו קוראות לו ככה!

Lorelai

New member
חן אמר שהוא נראה כמו חפרפרת

אז הוא קרא לא חפי.. אחר כך הסתבר שזה זה משאלתיאל קוואק.. או שזאת היתה כוונתו של חן.

../images/Emo45.gif

אממ... משהו כזה.
הוא סיפר שישר הוא התכוון לחפי משאלתיאל קוואק, אז בלה.

אנשות תציצו באמ טי וי..../images/Emo44.gif

אם היום יהיה הספישל של הסיבלסטר... צ'אד יהיה שם
ואם לא אז לא..

למעלה