להשתפר בקרב

להשתפר בקרב

מה עזר לכם להשתפר בקרב? מה עוזר לכם להשתפר בקרב? מה יכול לעזור להשתפרות בקרב ועוד לא ניסיתם? אני לא מתכוון לדברים כמו "להתאמן על..." (למרות שאפשר גם!) אלא לדברים מיידים יותר, דברים שמנסים לעשות אותם בקרב - והדבר גורם לשיפור מיידי ומורגש ברמת הקרב! התנסיתם בכאלה דברים, בכלל???

deep ocean

New member
כמה דברים

להיות שלווה לתת לעצמי לזרום לא להתאמץ פשוט לחוות את הרגע להתמזג עם הפרטנר

Kiru

New member
אז ככה:

1. מבט תמידי ובלתי פוסק בעיני היריב; כשמכים, כשבולמים, תמיד; 2. לסמוך על האינסטינקט כשמגינים. 3. ניסיון לקריאת היריב, וחשיבה צעד אחד קדימה, אפילו אם זה בהתחלה לא תמיד עובד ("הממממ... כמו שאני מכיר את המבט הזה, הוא בטח ינסה להכניס עכשיו בעיה צידית... אני כבר אראה לו...
) זה מה שעולה לי כרגע בראש

השתפרות בקרב.....

1. להיות שליו, שקט פנימי. 2. לא לפחד- פחד מוביל לחוזר ביטחון ולפעמים חוסר ביטחון יכול לשתק אותנו מלהגיב. 3. לנסות ליצור הרמוניה בינך לבין בן הזוג ולנסות לחוש בה, ולהבין אותה. 4. להבין שאתה עכשיו on your on הכוונה אתה מפעיל את עצמך, ולא מישהו אחר שאומר לך לעשות ככה וככה. 5. נסה לתת מכות כמה שיותר אפקטיביות ולא לשלוח סתם מכות לא אפקטיביות. 6. נסה להבין במה אתה רוצה להשתפר יותר ובמה פחות. 7. סעיף זה נחלק לשלושה סעיפים: האמן בעצמך! תהנה בקרב!!! ושוב האמן בעצמך!!! שלכם באהבה, עידודודו הלוחם

bertcat

New member
כמה דברים

שמביאים להשתפרות תוך כדי הקרב: א. להיות אחד עם היריב, ללמוד אותו, להרגיש אותו. ב. להאיץ את המהירות הפנימית. יש לנו מהירות בה אנו עובדים, בה אנו בהרמוניה עם עצמנו. זה קשור למיקום התפיסה באותו הרגע. הזזת התפיסה למקום מהיר יותר תביא לתגובות מהירות. ג. להודות בפגיעות שלי. במהלך קרב יש פעמים בהם אני חושף את עצמי, לפעמים היריב מגיב ולפעמים לו, אבל חשוב להבחין בכל הנקודות האלה בקרב בהם אני חשוף. ד. לראות את הרגעים בהם יכולתי לתקוף, היריב היה חשוף או איטי ולא תקפתי או תקפתי לא נכון. ה. לא לחשוב.

Talia E

New member
דברים שעוזרים לי

1. הורדת סטנדרטים 2. נשימה 3. כוונה 4. מיקוד 5. דימיון (לעתים שינוי פרט, אפילו לכאורה לא רלוונטי, כמו הסביבה בה אני עובדת, יכול להשפיע בצורה משמעותית ביותר על העבודה). 6. לומר לעצמי: "זה קל, זה פשוט!" 7. להרגיש שהפרטנר שלי בסה"כ מנסה לעזור לי, על-ידי זה שהוא מראה לי באילו מקומות אני חשופה... (זה עזר לי לא להזדעזע או להתערער מסימונים עלי ולקבל אותם בצורה טובה יותר). 8. לדמיין שאני המדריכה (הכי פחות עזר לי - אולי כי זה גרם לי להעלאת סטנדרטים - אבל אני מתארת לי שלאחרים זה יכול לעשות נפלאות). 9. עוזר דמיוני, שמסייע לי תוך כדי. 10. לדמיין שפעם הייתי מומחית בזה, ומאיזושהי סיבה זה נשכח, ועכשיו אני רק "נזכרת" ו"משחזרת" את היכולת שכבר היתה לי (זה עוזר לי להוריד מעצורים ומחסומים ועוד משהו שעוד לא שמתי עליו את האצבע). החלטתי למצוא כעת משהו נוסף שאני אוכל להשתמש בו בעתיד... אז הנה: 11. לקחת משהו שאני טובה בו ולעבוד תוך כדי השוואה לאותו דבר. נניח לקחתי "הדרכה" אז אני אעבוד עם "לחימה זה כמו הדרכה". מעניין איך זה ישפיע!... טליה

למעלה