להשתטות לפעמים

להשתטות לפעמים

מותר לי גם להשתטות ליפעמים זה חלק מהשינוי שלי ושלכם כשאתה עובד על תהליך כזה צצים בתוכך, שדים פנימים שמעלים בך כעס מעלים בך אשמה ואתה מתמודד איתם במודעות מלאה ולא מתוך כניעה אליהם אלה מתוך ידע שזה זמני וזה יעבור. כי זה חלק מהשינוי וזה טבעי. כי אחרי הכל אנחנו בני אדם ויש בנו רגשות השדים האלה שבנו הם אלו שעוצרים אותנו מתהליך יפה ומואר שאנחנו מתים להגיע אליו. אך אם נחווה,אותם ונהיה חלק מהם, כי הם שייכים רק אלינו כך נוכל להכיר יותר טוב את עצמנו, כך נוכל לאהוב ולתת. כי הם נמצאים בנו ומותר לנו להרגיש כככה מותר לנו לחוות אותם מותרלבכות. ואני בוכה, אני נמצאת בבכי, כי אני מתגעגעת בוכה כי הוא חסר לי ולאחרים בוכה כי אני מרגישה שאני משלימה גלגל חיים במקום אחר וזה מרגש הדמעות צצות והשקט חודר. אוהבת אותכם

ממי ../images/Emo24.gif

אמרתי לך אתמול ואני אומר עכשיו... שלחו אותך אליי!! דקה לפני שכתבתי את ההודעה שלי את מעלה לאויר את זו . תשובה מופלאה ונהדרת לנפילת מתח שלי. זה לא ייאמן!!! אני אוהבת אותך !!!! אישה נפלאה ומקסימה שכמותך סיון

שנטיפי../images/Emo24.gifממני אלייך

אישה יקרה.אכן מרגישים שחל בנו שינוי. מקווה שתדעי לעלות בכל פעם מחדש.לא בושה לבכות, נהפוכו לפעמים זה עוזר להשתחרר. סיפור קטן אני הייתי מתביישת שיראו אותי הייתי נחנקת שלא ירגשו שאני בוכה, או הולכת לשירותים פותחת את המים. היום לא זה חלק מהשחרור שלי.מרגישה הקלת מה אחריי הבכי שוטפת פנים ומעלה חיוך.
ממני חברה אמיתיתתת ו-

חברה אמיתית תודה על השיתוף

העיקר שהיום את משחררת. סובלנית חיבוק ענק לך. סיוון אוהבת אותך נשמה תאומה

בזה הרגע יש תוכנית בתפוז לגעת ברגע

בבלוג T.V התווכנית תהיה עד השעה 18:30 תוכנית נורמלית מכל התוכניות שיש שם ... קוראים לו יקי בחור מקסים..

.~.שנטיפוש.~.

שולחת לך המון אהבה....
תני לעצמך להרגיש מה שלהלב מרגיש תני למחשבות להתרוצץ במוחך תאפשרי לעצמך להיות... תאפשרי לעצמך לקבל את מה שקורה בחוץ ולקבל את דינאמיקת החיים ומה שקורה אצלך בפנים. מה שאת רוצה שיקרה בחיים שלך יקרה... יקרה כי קודם כל את רוצה,ואת מוכנה לעבוד על עצמך. דברים לא קורים מיד. החוכמה היא ללכת בדרך להשגת מה שרצינו וללמוד ממנה... ברגע שתקבלי את מה שקורה אצלך,ואת מה שקורה בחוץ, אז תוכלי גם לשמוע את האינטואיציה שלך מדריכה אותך. תקשיבי לה.... לכי בעקבותיה...
אנחנו אוהבים אותך!!

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif |חי

תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

meravor

New member
שנטיפי... בכי משחרר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פעם כשהייתי בוכה הייתי שעות נשארת בעצבות... פעם כשמישהו קרוב אליי היה בוכה הייתי מנחמת ומייד אומרת "די לבכות"... היום המצב שונה... אני רואה בבכי דבר חיובי - בכי הוא שחרור אחריי שאני בוכה (מכל סיבה שהיא) אני מרגישה הכי משוחררת שבעולם... הרגשת הקלה... כשמישהו קרוב אליי בוכה אני לא אומרת עוד "די לבכות" אלא "תבכה, זה טוב הבכי עוזר לנו להוציא ולשחרר את מה שבפנים"... מקווה שרוב הדמעות שלכם יהיו דמעות של אושר ולא עוד של כאב... ואם הדמעות הם מכאב אז שהדמעות ישטפו את הכאב... שיהיה לכם שבוע מלא באור... דרך אגב קניתי מחשב - בסוף השבוע יהיה לי אינטרנט ואז אני יוכל לכתוב יותר...

הרבה ../images/Emo77.gif קיבלת

שיהיה במזל טוב על המחשב ועל התובנות החדשות . את מקסימה וחברתך עוד יותר חברה טובה...

sovlanit

New member
MERAVOR ../images/Emo49.gif

על המחשב החדש . אשמח לקרוא את דברייך... כל טוב

sunshine2004

New member
../images/Emo23.gif רגשות

מירבי תתחדשי!!!!! בכי, כעס, צחוק - כולם רגשות משחררים, שצריך לחוות אותם עד הסוף, כדי להרגיש באמת משוחררים. שיהיה לך שבוע נפלא

../images/Emo49.gif מירבי

יופי שמחה על המחשב.אכן כך גם לי היה קורה בעיניין הבכי. כבר לא הצלחתי להבין שזה לא בושה,ולהיפך משתחררת נרגעת מחייכת. מירבי אותך אוהבת חמודה שמחתי שיכולת להגיע אליי ,ושאת חשה בטוב. ממני.
אמיתייונשיקה קבלת היום כאן זה וירטואלי חחח. לילה טוב קצת דודי שינה לא לדאוג כבר פורשת לישון חברים יקרים נשתמע בע"ה מחר בבוקר ביי.

למעלה